⬅ חזרה לאינדקס

כרטיס אשראי לטובת קרדיט סקור ומשכנתא

🕒 פורסם בתאריך: 14/10/2019 10:14
שלום לכולם וחג שמח,

אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות לגבי פתיחת חשבון בנק וכרטיס אשראי לקראת השקעה עתידית בנדל"ן בארה"ב.

אני מתכנן לפתוח חשבון בנק על שמי בארה"ב, ולבקש כרטיס אשראי Secured מתוך כוונה לבנות קרדיט סקור לעתיד.

בנוסף אני מתכנן לחפש בית להשקעה בארה"ב בתקווה לרכוש אותו במהלך השנה הקרובה באמצעות LLC שייפתח ברגע שיימצא הנכס המתאים.

1. אני אזרח ישראלי ואין לי ssn או itin - האם זה אמור למנוע ממני לקבל כרטיס אשראי secured?

2. אם אקבל כרטיס secured ואשתמש בו באופן הדרגתי, יש סיכוי שתוך כשנה וחצי-שנתיים הקרדיט סקור יספיק כדי לקבל משכנתא?

3. האם יש בעיה לקחת משכנתא "פרטית" על שמי בארה"ב ולהשתמש בה לטובת רכישת נכס נוסף תחת LLC נוסף?

(בעייתי כי המשכנתא היא על שמי אבל הנכס רשום על LLC?)

4. הוספת אשתי כשותפה לחשבון פרטי - האם אפשרי מרחוק?

5. האם יהיה צורך לפתוח חשבון בנק עסקי עבור הLLC?

-במידה ויש צורך בחשבון נוסף - אצטרך להגיע פיזית שוב לסניף הבנק?

6. בהנחה וארכוש באשראי במאות דולרים בודדים בכל חודש, מה הדרך הטובה\זולה ביותר להמיר ש"ח לדולרים ולהעבירם לחשבון האמריקאי שממנו אצטרך לשלם את כרטיס האשראי?

אשמח לשמוע מנסיונכם, תודה רבה מראש וחג שמח!
🕒 פורסם בתאריך: 14/10/2019 10:24
1. יש שרשור ארוך בנושא, אבל לדעתי אפשר לפתוח חשבון בנק אמריקאי עם דרכון וכתובת אמריקאית (אפשר להשתמש בשירות שעולה קצת כסף ומהווה כתובת דואר אמריקאית או להיעזר במשפחה/חברים). לכאורה Bank of America פחות קשוח מבחינת הדרישה להוכיח את הכתובת (אבל היא צריכה להיות כתובת שאתה יכול לקבל אליה דואר). מהרגע שיש לך חשבון בbank of America להוציא כרטיס secured בbank of america זה אפשרי עבורך. יש גם אופציה של American Express שלא דורש itin/ssn.

6. לא יודע אם הכי זול אבל התכנית שלי היא להעביר שקלים לIB, להמיר, ולהעביר לבנק (העברות נכנסות הן בחינם אם משתמשים במס״ב, המרה זה 0.002% עם מינימום 2 דולר, העברה החוצה זה חינם [אולי מוגבל לפעם החודש])
🕒 פורסם בתאריך: 14/10/2019 10:27
@tom8 , ברוך הבא לפורום.

שאלת מספר שאלות בנושאים שונים.

רוב השאלות שלך כבר נענו. אני מציע לך לחלק לפי נושאים, למצוא את השרשור הקיים כבר בפורום ולשאול שם.

לצערי אני נאלץ לנעול.