🕒 פורסם בתאריך: 18/10/2019 02:09
נראה לי מעניין הקונספט הזה של יומני המסע האישים אז החלטתי לפתוח גם.
קצת פרטים יבשים עלי:
בן 25, גר במרכז, עבדתי מהשחרור בסוג של חברת אבטחה עד לא מזמן (כרגע מובטל), לצערי הייתי כל כך הרבה זמן ב"אזור הנוח" עד ששכחתי מעצמי, הכוונה להתפתחות והתקדמות בחיים מבחינת כישורים, לימודים וכו'.
תמיד התעניינתי בכסף מגיל קטן, כנראה משום שהורי היו עצמאיים בעבר.
האמת היא שאני נמצא כרגע בתקופה די מבלבלת, אבל יש רצון מאוד גדול לעשות שינוי לטובה.
החלטתי לכתוב את יומן המסע כדי להכריח את עצמי לעשות צעדים בתחום הפיננסי ולעקוב אחר ההתפתחות וללמוד מכך.
קצת פרטים רטובים עלי:
כסף ששוכב וגוסס בעו"ש 70K
קרן פנסיה מגדל 45K
רכב בבעלותי עם שווי של 30K
ירושה עתידית של כמיליון שקלים
לצערי ולשמחתי (כי למדתי מכך), בזבזתי כל כך הרבה כסף על דברים שלא הייתי צריך וכתוצאה מכך למדתי להיות מתון.
הורדתי את טבלת ההוצאות של המשקיעה וכרגע בממוצע אני מוציא 3K בחודש שזה כולל הוצאות של דלק, ביטוחים, עזרה בבית מבחינת שכר דירה\אוכל והוצאות אחרות.
כרגע התכנונים שלי הם:
* לקרוא את תוכן הבלוג כדי לקבל רקע בסיסי.
* לעשות סדר בקרן הפנסיה (לברר מהן העמלות).
* להחיות את הכסף ששוכב בעו"ש בדרכים שאלמד בבלוג.
אעדכן :)
קצת פרטים יבשים עלי:
בן 25, גר במרכז, עבדתי מהשחרור בסוג של חברת אבטחה עד לא מזמן (כרגע מובטל), לצערי הייתי כל כך הרבה זמן ב"אזור הנוח" עד ששכחתי מעצמי, הכוונה להתפתחות והתקדמות בחיים מבחינת כישורים, לימודים וכו'.
תמיד התעניינתי בכסף מגיל קטן, כנראה משום שהורי היו עצמאיים בעבר.
האמת היא שאני נמצא כרגע בתקופה די מבלבלת, אבל יש רצון מאוד גדול לעשות שינוי לטובה.
החלטתי לכתוב את יומן המסע כדי להכריח את עצמי לעשות צעדים בתחום הפיננסי ולעקוב אחר ההתפתחות וללמוד מכך.
קצת פרטים רטובים עלי:
כסף ששוכב וגוסס בעו"ש 70K
קרן פנסיה מגדל 45K
רכב בבעלותי עם שווי של 30K
ירושה עתידית של כמיליון שקלים
לצערי ולשמחתי (כי למדתי מכך), בזבזתי כל כך הרבה כסף על דברים שלא הייתי צריך וכתוצאה מכך למדתי להיות מתון.
הורדתי את טבלת ההוצאות של המשקיעה וכרגע בממוצע אני מוציא 3K בחודש שזה כולל הוצאות של דלק, ביטוחים, עזרה בבית מבחינת שכר דירה\אוכל והוצאות אחרות.
כרגע התכנונים שלי הם:
* לקרוא את תוכן הבלוג כדי לקבל רקע בסיסי.
* לעשות סדר בקרן הפנסיה (לברר מהן העמלות).
* להחיות את הכסף ששוכב בעו"ש בדרכים שאלמד בבלוג.
אעדכן :)