⬅ חזרה לאינדקס

בפרשת דרכים קצת אבוד אשמח להכוונה

🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2019 21:06
היי

כיום אני בן 31 +2 למדתי לפני מספר שנים ניהול רשתות ולא מצאתי עבודה בתחום כמו כולם דרשו ניסיון ולא יכולתי להרשות לעצמי להשאר ללא עבודה זמן רב לכן התחלתי בקטן ועבדתי בחברת תקשורת בתמיכה טכנית לאחר מכן עברתי להיות טכנאי שטח (סה''כ 5 שנים ב2 התפקידים )

מאוד אוהב את תחום המחשבים אבל לצערי הרב לא מצליח להתקדם בתחום קצת קשה לשרוד עם משכורת 6 7K , בנוסף לגיל והאחריות שיש לילדים

חושב לפנות לדרכים אחרות בהם יש כסף כמו מכירות/עצמאי בתחום הבניה/קורס כלשהו שיקדם אותי

אשמח להכוונה

תודה רבה מכל הלב
🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2019 21:15
עם הידע שלך בתקשורת תוכל לקבל שכר נאה בתמיכה טכנית בסטארטפים.

מה הידע שלך מבחינת תקשורת? אני במקרה מכיר מקום שמגייס לתפקיד תמיכה מאתגר מאוד(כולל טיסות).
🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2019 21:33
באיזה אזור בארץ?
🕒 פורסם בתאריך: 14/11/2019 09:55
ישנם שווקים שצמאים לאנשי תמיכה טובים. אתה פשוט צריך לחשוב מעבר לסטנדרט.

תחשוב על חברות יבואניות של מוצרי מיד-טק. מוצרים רפאויים טכנולוגיים, חשמל סולארי, בית חכם, מצלמות אבטחה ואזעקות.

המשותף לכל אלו הוא שאלו מוצרי יבוא שאינם מיועדים להגיע ישירות לקהל הקחב.

אלו מוצרים שיגיעו אליך הביתה דרך מתקין.

המתקין הממוצע יודע להתקין אבל לא יודע להגדיר את המודרים האלו (למרות שיעשה הצגה שהוא יודע) ונעזר בחברת היבוע לשם כך.

כל השוק עובד ככה.

למה זה צריך לעניין אותך. כי השוק צמא לאנשי תמיכה טובים וסבלנים שמסוגלים להגדיר תוכנה, לפתוח פורט ברשת ולהגדיר מוצר חצי טכנולוגי.

השכר שם גבוהה יותר בדר"כ ואם אתה טוב אתה יוכל רק להתפתח עוד.

מצד שני זו נישה. כלומר אם אתה לומד לתת תמיכה במצלמות זה לא יקדם אותך לשום מקום וזה משהו שצריך לקחת בחשבון.

האנשים שאני מכיר פשוט עוברים מחברה לחברה באותו התחום כי זה מה שהם מכירים.

בכל אופן אם זה מעניין אותך אני יכול להמליץ לך על כמה חברות שתוכל לפנות אליהם.
🕒 פורסם בתאריך: 14/11/2019 09:56
דרך אגב מודבר על איזור המרכז