🕒 פורסם בתאריך: 30/01/2020 13:45
אמל"ק - האם עלי לרכוש כלי השקעה ישראלים דרך IB או דרך הבנק? (או דרך משהו אחר?)
ארוך יותר -
היי שלום.
מזה תקופה שאני רוצה לחשוף את התיק שלי לכלכלה הישראלית ודוחה את זה כי אני לא יודעת איך.
כבר כמה שנים שאני מנהלת תיק השקעות בIB ומושקעת אך ורק במניות אמריקאיות ולאחרונה התחלתי להתעמק מספיק כדי להבין שכל מה שעשיתי עד עכשיו הוא לא נכון. (עדיף מאוחר מבכלל לא, נכון?)
השאלה שלי היא האם ואיך אני יכולה לקנות את ממדי תל אביב או קרנות (ריט) ישראליות,
כלומר - האם עלי לקנות את זה דרך הבנק כי יש לי שם שקלים או דרך החשבון בIB שכבר קיים אצלי?
הרי בבנק יש לי כבר שקלים וזה ניראה לי מאוד מוזר שאני ממירה שקלים לדולרים ואז משקיעה שוב בשקל לכאורה
מצד שני ניראה לי כן הגיוני לנהל את כל זה ממקום אחד.
תודה על העזרה שלכם להפוך אותי להיות סולידית יותר, דעתכם חשובה.
*חיבת לציין ששוטטתי מספר שעות טובות בפורום ולא מצאתי תשובה לפני שפרסמתי את הפוסט.
ארוך יותר -
היי שלום.
מזה תקופה שאני רוצה לחשוף את התיק שלי לכלכלה הישראלית ודוחה את זה כי אני לא יודעת איך.
כבר כמה שנים שאני מנהלת תיק השקעות בIB ומושקעת אך ורק במניות אמריקאיות ולאחרונה התחלתי להתעמק מספיק כדי להבין שכל מה שעשיתי עד עכשיו הוא לא נכון. (עדיף מאוחר מבכלל לא, נכון?)
השאלה שלי היא האם ואיך אני יכולה לקנות את ממדי תל אביב או קרנות (ריט) ישראליות,
כלומר - האם עלי לקנות את זה דרך הבנק כי יש לי שם שקלים או דרך החשבון בIB שכבר קיים אצלי?
הרי בבנק יש לי כבר שקלים וזה ניראה לי מאוד מוזר שאני ממירה שקלים לדולרים ואז משקיעה שוב בשקל לכאורה
מצד שני ניראה לי כן הגיוני לנהל את כל זה ממקום אחד.
תודה על העזרה שלכם להפוך אותי להיות סולידית יותר, דעתכם חשובה.
*חיבת לציין ששוטטתי מספר שעות טובות בפורום ולא מצאתי תשובה לפני שפרסמתי את הפוסט.