⬅ חזרה לאינדקס

IB - צפיה בכל הטרנסאקציות ומציאת מחיר הרכישה

🕒 פורסם בתאריך: 07/02/2020 12:43
הי חברים,

אני משתמש בIB כבר כמה שבועות וביצעתי כמה הוראות קניה (של דולרים ושל VTI). אני לא מוצא דרך נוחה לראות את כל הטרנסאקציות שביצעתיי כולל שער רכישה וכו'. הייתי מצפה שזה יהיה תחת orders & trades אם אפשרות לפלטר את משך הזמנן עבורו אני רוצה לראות, אבל אני רואה שם רק את הrecent transactions שנעלמות אחרי איזה יומיים.

כמו כן, העברתי בהצלחה 50 מניות ESPP מETRADE, אבל גם עבורם אני לא מצליח למצוא בשום מקום מה מתועד בתור מחיר הרכישה - אני רוצה לוודא ששמו את המחיר ביום בו קיבלתי את המניות ולא את המחיר המוזל בו רכשתי אותן (הרי הן נרכשות ב15 אחוז הנחה, אבל את המס הפירותי על כך שילמתי במועד הקבלה..) כדי שלא אשלם סתם מס מיותר לכשאמכור.

מישהו יכול לסייע בהכוונה להיכן אני מוצא את המידע הזה?

תודה רבה וסופש נעים :)
🕒 פורסם בתאריך: 07/02/2020 20:27
במערכת ניהול

Account Management --> Reports --> Statements
🕒 פורסם בתאריך: 07/02/2020 23:01
תודה רבה, רק לי זה משונה (וקצת מעיק) שצריך ללכת לייצר דוח בשביל לראות את הפעולות שביצעתי?
🕒 פורסם בתאריך: 07/02/2020 23:04
אם זה מההיסטוריה אז כן

זאת ההגדרה של "דו"ח"

יש לך הצעה אחרת איפה לראות את זה ?
🕒 פורסם בתאריך: 07/02/2020 23:33
יש באפליקציה orders and trade
🕒 פורסם בתאריך: 07/02/2020 23:44
יש עלות טכנית בכך שמאפשרים למשתמשים לבצע בקלות שאילתות שמכבידות על המערכת (בפועל זה גורם לעומסים על המערכת, מה שמייקר אותה, וגורר עלות תפעול גבוהה יותר -> עלות שימוש גבוהה יותר)
🕒 פורסם בתאריך: 09/02/2020 12:25
נכון, אבל אני לא רואה איפה אני יכול שם לבקש לפלטר לפי תקופת זמן מסוימת. אני יכול רק לבחור יום ספציפי.. ומאיפה אני זוכר באיזה יום ביצעתי כל טרנסאקציה. אני מפספס משהו?
🕒 פורסם בתאריך: 09/02/2020 12:25
נקודה מעניינת. אתה אומר שבכוונה גורמים לזה להיות לא טריוויאלי כדי למזער טרנסאקציות מול הדטבייסים?
🕒 פורסם בתאריך: 09/02/2020 12:57
הרוב המוחלט של הפניות זה אנשים שרוצים לראות מה קרה בחשבון שלהם ביום / יומיים האחרונים ולכן הדבר הזה נגיש יחסית.

אחרי זה יש אנשים שרוצים דו״ח יומי ולכן זו ברירת המחדל בקבלת דו״ח.

יש עוד כמה אופציות מוכנות מראש.

המקרה הגרוע מבחינתם זה טווח זמנים חופשי אבל גם בזה הם תומכים (כי הם לא ליצנים).
🕒 פורסם בתאריך: 09/02/2020 13:22
למה לא נותנים לגלול חופשי אחורה בעסקאות או לעשות חיפוש מתאריך עד תאריך אן לפי שם?
🕒 פורסם בתאריך: 09/02/2020 13:32
נותנים לעשות חיפוש מתאריך עד תאריך, כבר דיברו על זה בשרשור.

ניתן להפיק דו״ח לטווח תאריכים שבוחרים.