⬅ חזרה לאינדקס

"אל תצא כשהשווקים קורסים" - האומנם?!

🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2020 13:11
כמה פעמים שמעתי את האמרה הזו..

אני משקיע לטווח בינוני, בערך ל10 שנים.

ולפני שבועיים כשהמצב התחיל להתדרדר, חשבתי על לצאת באופן זמני, אבל כולם אומרים "המשקיעים הטובים ביותר לא יוצאים בפאניקה". בנתיים אם הייתי יוצא לפני שבועיים הייתי חוסך הפסד של 25,000 שקל..

השאלה היא כזו, בואו נתעלם רגע מהליכה עיוורת אחרי אמירות של וורן באפט ואחרים - במצב של היום, כשכל העולם עצר מלכת, והמצב נראה שחור, לא סביר שהשור ימשיך לרדת ככה לפחות לעוד חודש?

במילים אחרות, לא עדיף פשוט לצאת באופן זמני של חודש מהשוק כדי לצמצם הפסדים ולהיכנס בפוזיציה חזקה יותר? הסבירות שהשוק יתאושש ויחזור לעליות כרגע הוא קלוש מאוד מאוד.
🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2020 13:13
אם אתה יודע לחזות את העתיד, מצבך מצוין
🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2020 13:19
אני לא יודע כמה השוק עוד ימשיך לרדת.. אני לא יודע לאיזו רמה של עציירת התעשיה הוא מתומחר.. יכול להיות שהוא כבר מתומחר לעציה יותר חזקה של התעשיה ויכול להיות שלא

יכול להיות שיהיה דשדוש מעכשיו והלאה.. יכול להיות שוירוס ירגע בזמן הקרוב יכול להיות שלא יכול להיות שיזרימו עזרה לשווקים שיצור ינפלציה ירידת ערך של הכסף (שבמקרה שלך נמצא בחוץ) אבל חיזוק החברות והעליית המניות..

יכול להיות הרבה דברים

ואני באמת לא יודע מה יהיה.. אם הייתי בטוח שיהיו עוד ירידות הייתי קונה SQQQ או TVIX או SPXS

אבל אני לא יודע.. אני פשוט סומך על השוק שלאורך זמן יתקן את עצמו ויתן תשואה סבירה משהו סביב ההיסטורית תוך כדי הוספת כסף באופן עקבי..

זה הכל..
🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2020 14:32
נא להמשיך באחד מאינספור השרשורים שנפתחו בנושא...

יש את "להיכנס או לא להיכנס"

ננעל