⬅ חזרה לאינדקס

אופניים חשמליים

🕒 פורסם בתאריך: 11/09/2015 13:58
היי,

בעקבות מעבר הולך ומתקרב אני חושב על לקנות אופניים חשמליים.

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי כאן על דגם ספציפי ובכלליות על חווית השימוש באופניים חשמליים.

אני זקוק לאופניים קטנות ומתקפלות שאוכל לעלות כמה קומות במדרגות עד לדירה / להכניס איתי לרכבת.

גודל גלגל שלא יעלה על 16 אינטץ'. הנסיעה העיקרית שבשבילה ארכוש את האופניים היא קילומטרים בודדים.

תודה ושנה טובה לכולם!
🕒 פורסם בתאריך: 11/09/2015 14:51
אני רק שאלה, איך רכישת אופניים חשמליים קשורה לצרכנות פיננסית? @yossik, מה דעתך להוסיף פורום המלצות קנייה? נראה שהתחום פופולרי. דנו כאן כבר במכונות קפה, מעבד מזון, סירים, בלנדר ובטח פיספסתי עוד כמה.
🕒 פורסם בתאריך: 11/09/2015 14:56
אחר ששלחתי את ההודעה שמתי לב... מצטער
🕒 פורסם בתאריך: 11/09/2015 15:20
אכן מקלדתי רעדה כשהעלתי את ההצעה, אך כל עוד השרשורים נפתחים צריך לחשוב על הדרך הנכונה לטפל ולארגן אותם.
🕒 פורסם בתאריך: 11/09/2015 18:11
קצת מוזר שקוראים לך דלתה ואתה גבר. דלתה יפה, דלתה גדולה.. אז אומנם זה בלעז אך בטבעי אני בא לכתוב בלשון נקבה.. לידיעתך.

ולענייננו, מכיוון שמדובר בק"מ בודדים כמעט כלום לא משנה. גם ככה אתה תחפש את אחד מהזולים וכל הזולים זה אופני מדבקה והשמות שלהם משתנים ע"פ רצון הייבואנים ומה שבא להם באותו שבוע. הדבר הכי חשוב זה שהחנות ממנה אתה קונה תהיה גדולה וקרובה אליך בשביל לתת שירות ושיהיה אחריות ארוכה. זה הכי חשוב.

אח"כ, בולם אחורי אם אפשר (קפיץ גם מאחורה במקום רק מקדימה, חובה מקדימה אל תקנה בלי) ישנה לך את הנוחות באופן קיצוני.

אח"כ, בטרייה יותר חזקה, נותנת יותר מהירות וטווח.

אחרון, משקל כמה שיותר קל.

כמובן שאם משהו יותר משנה לך תדרג את זה כרצונך.. בהצלחה בקנייה וברוך הבא.
🕒 פורסם בתאריך: 11/09/2015 19:48
כל דבר "מהפכני" - סופו להפוך למיינסטרים (במידה זו או אחרת).
🕒 פורסם בתאריך: 12/09/2015 00:48
אציין שלאחרונה אני חווה אכיפה מוגברת של התקנה לנסיעה על המדרכה מצד המשטרה (אם זה במסלול שלך). אותי עצרו לפני כחודשיים ברמת השרון ועשו לי "נו נו נו" על אופני הרים רגילות. תוך-כדי, לבחור לידי שהיה עם אופניים חשמליות, רשמו קנס. לפני שבוע שמעתי בעבודה עוד שני סיפורים דומים.

קח זאת בחשבון.
🕒 פורסם בתאריך: 12/09/2015 00:57
אפשר להיות די רגוע יחסית... מדובר רק במרכז הארץ וככל הידוע לי ב3 מבצעים נקודתיים ולא במשהו קבוע אם כי בהחלט ייתכן ןסביר להניח שזה יהפוך ליותר ויותר נפוץ.