🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2020 01:58
טוב אז ככה לא עבדתי איזה שבועיים ולא ברור מתי הקורונה הזה יגמר , מצד אחד יש לי אפשרות לחזור לעבודה (חיונית) ואני שוקלת אולי לחזור לאחר הפסח (בחול המועד מעדיפה לא לעבוד) זו עבודה חלקית שמאפשרת לי לחיות יותר ברווחה או לחסוך, מצד שני מבחינת לגמור את החודש אני מסתדרת גם בלי זה, ואז אני חושבת האם כדאי לי לסכן את הבריאות שלי? כי מאד צפוף בעבודה שלנו, העובדים עובדים קרוב אחד לשני והמסכות הרי לא ממש עוזרות, נכון אני צעירה ובריאה אבל שמעתי עכשיו שגם לצעירים זה יכול לפגוע, וזה להחשף שם להרבה אנשים וצמוד ממש (מרחק של סנטימטר אין לנו)וחושבת שלא אצטער כאילו בגלל כסף סיכנתי את הבריאות ושוב חושבת אולי מצד שלישי זה סתם בהלה? והרי החיסכון הזה אני צריכה אותו מאד, ואולי אם יעבור עוד זמן כבר לא יקבלו אותי שוב לעבודה (וזה מקום די נחמד ששמחתי שמצאתי) ומה שהכי משגע זה הנתונים הנעלמים שבלעדהם ממש קשה להחליט. 1 כמה זמן זה ימשך? יש הרי הבדל חודש-יים אפשר לספוג אבל מה אם זה חצי שנה? 2 ירצו אותי שוב בעבודה? (אני לא יודעת אם מותר או לא לפטר בגלל הקורונה כי זה גם מקום חיוני וגם אם לא יפטרו יכולים להוריד משמרות בטענה מוצדקת את לא באת קיבלנו עוד עובדות וגם להן מגיע משמרות וזה יהיה מוצדק ולא יהיו לי טענות לבוס) מה דעתכם\ן מה אתם עושים במצב כזה הולכים או לא הולכים לעבוד?