🕒 פורסם בתאריך: 14/04/2020 17:45
היי לכולם,
אני משקיע צעיר שפתח חשבון פעם ראשונה לפני שבועיים ונתקלתי במשהו מוזר. אשמח לעזרתכם
* לפני שבועיים קניתי כמה ניירות ערך במחיר מסויים ככה שאני מנצל כמעט את כל הסכום שהפקדתי לחשבון.
* לאחר כמה ימים אני נכנס לחשבון ורואה שאני במינוס של 500 שקל - לאחר בדיקה הגעתי למסקנה שזה כנראה בגלל שמהרגע שבו ביקשתי לבצע קנייה עד שהיא התבצעה המחיר של הניירות ערך עלה ולכן בעצם השתמשתי בסכום יותר גדול ממה שפקדתי לחשבון.
* היום נכנסתי שוב פעם לחשבון וראיתי שהמינוס גדל! כעת אני במינוס של 800 שקל
נכנסתי להיסטוריה של החשבון וראיתי שהתבצעה מעין רכישה מחודשת של הניירות ערך שרכשתי אך במחיר גדול יותר (כביכול הרכישה המחודשת התבצעה באותו יום כמו הרכישה הראשונה)
אשמח להסבר מה קורה כאן ומצ"ב תמונה להמחשה
{
"lightbox_close": "Close",
"lightbox_next": "Next",
"lightbox_previous": "Previous",
"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",
"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",
"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",
"lightbox_full_screen": "Full screen",
"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",
"lightbox_download": "Download",
"lightbox_share": "Share",
"lightbox_zoom": "Zoom",
"lightbox_new_window": "New window",
"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"
}
אני משקיע צעיר שפתח חשבון פעם ראשונה לפני שבועיים ונתקלתי במשהו מוזר. אשמח לעזרתכם
* לפני שבועיים קניתי כמה ניירות ערך במחיר מסויים ככה שאני מנצל כמעט את כל הסכום שהפקדתי לחשבון.
* לאחר כמה ימים אני נכנס לחשבון ורואה שאני במינוס של 500 שקל - לאחר בדיקה הגעתי למסקנה שזה כנראה בגלל שמהרגע שבו ביקשתי לבצע קנייה עד שהיא התבצעה המחיר של הניירות ערך עלה ולכן בעצם השתמשתי בסכום יותר גדול ממה שפקדתי לחשבון.
* היום נכנסתי שוב פעם לחשבון וראיתי שהמינוס גדל! כעת אני במינוס של 800 שקל
נכנסתי להיסטוריה של החשבון וראיתי שהתבצעה מעין רכישה מחודשת של הניירות ערך שרכשתי אך במחיר גדול יותר (כביכול הרכישה המחודשת התבצעה באותו יום כמו הרכישה הראשונה)
אשמח להסבר מה קורה כאן ומצ"ב תמונה להמחשה
{
"lightbox_close": "Close",
"lightbox_next": "Next",
"lightbox_previous": "Previous",
"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",
"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",
"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",
"lightbox_full_screen": "Full screen",
"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",
"lightbox_download": "Download",
"lightbox_share": "Share",
"lightbox_zoom": "Zoom",
"lightbox_new_window": "New window",
"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"
}