⬅ חזרה לאינדקס

איך להתחיל ללמוד על שוק ההון והבורסה?

🕒 פורסם בתאריך: 14/04/2020 18:29
איך אפשר להתחיל ללמוד על שוק ההון והבורסה ? ועל כל עניין של תכנון נכון של מיסים

בסולידית בבלוג אין מידע על מסחר יומי בבורסה וזה מה שאני מחפש ובגוגל אני לא יודע כבר מאיפה להתחיל
🕒 פורסם בתאריך: 14/04/2020 18:31
אתה גם מתקשר לפיצה האט ושואל אותם איפה יש המבורגר טוב?
🕒 פורסם בתאריך: 14/04/2020 18:32
אם אתה בראש פתוח ורוצה ללמוד את האמת על מסחר יומי אני ממליץ שתקרא את הבלוג בכל זאת.
🕒 פורסם בתאריך: 15/04/2020 10:01
פשוט לקרוא בחודשים הקרובים את הארכיון של המשקיעה מ0 עד הסוף ?

אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי אבל אני רוצה להיות כמוכם חשוב לי לצאת לעצמאות כלכלית ושיהיו לי נכסים מניבים ולא לחיות מחודש לחודש

רוצה לדעת לחסוך ולהשקיע ולדעת להתנהל פיננסים ואת כל האופציות שפרוסות לי
🕒 פורסם בתאריך: 15/04/2020 10:15
קורא את כל מה שרשום בפורום ואז חוזר לקרוא את השאלה שרשמת, מאמין שתחזור עם יותר מושג ותוכל לשאול משהו נקודתי.

בכל מקרה בהצלחה !
🕒 פורסם בתאריך: 15/04/2020 10:18
זו התחלה טובה מאד

יש עוד הרבה משאבים בפורום ובכלל שאפשר להפנות אותך אם עולות שאלות ספציפיות נוספות.
🕒 פורסם בתאריך: 15/04/2020 10:43
שתי נקודות שמתייחסות לביטוי "להיות כמוכם":

1. אל תנסה להיות כמו מישהו אחר מבחינה פיננסית. רב הסיכויים שנקודות המוצא, היכולות, המטרות והשאיפות שלך שונות מאחרים. מה שכן כדאי לך זה ללמוד כמה שיותר כדי להתחיל לקחת במודע החלטות פיננסיות שמתאימות לך. זה לא דבר פשוט וכנראה שגם הותיקים לא מצליחים בו ב100%. אבל זה מה שרובנו מנסים לעשות. התחלה טובה כפי שציינו לפני, היא לקרוא את הבלוג של המשקיעה.

2. הבלוג, כפי שתקרא בפוסטים של המשקיעה, דוגל בבניית תוכנית כלכלית לטווח רחוק בעזרת שיטות של "קנה והחזק" ופיזור תיק ההשקעות לפי סיכונים (רלטיביים לכלכלה וגם אליך). זה בערך ההפך המוחלט ממסחר יומי בבורסה. אני לא אומר מה יותר טוב. אני מציע לקרוא על שתי הגישות ואז להחליט מה מתאים עבורך.
🕒 פורסם בתאריך: 15/04/2020 11:33
כמוני? אני סתם אווטאר מוצלח. במציאות אני עניה אומללה.

אנשים אנונימים לחלוטין מבחינתך כותבים בפורום רק מה שהם רוצים לכתוב. אתה לא יודע מה קורה באמת בחייו ואם היית יודע - לא בטוח שהיית רוצה להיות כמוהו.

אז בוא תכתוב מה זה אומר מבחינתך עצמאות כלכלית ולמה אתה מתכוון כשאתה כותב "לא לחיות מחודש לחודש" (אתה חי בהווה כל הזמן, אם לא שמת לב, משניה לשניה).