⬅ חזרה לאינדקס

חשבון בנק חדש

🕒 פורסם בתאריך: 08/05/2020 16:40
צהריים טובים!

אני מחפש המלצה על חשבון בנק פרטי, רצוי עם פטור מעמלות.

כיום אני נמצא בפועלים be online כבר מעל לחצי שנה והוא לא מתאים לצרכים שלי, מכיוון שהוא לא מאפשר מורשים בחשבון. בהזדמנות זו אציין שמדובר על מוצר מעולה, עם אותם הממשקים של שאר לקוחות פועלים ושירות אישי מבנקאיות הסניף.

לפני המעבר הייתי לקוח פועלים והסיבה למעבר הייתה שבנקאי הסניף התעקשו לא לאפשר לי לקבל שום הנחה בעמלות, למרות שאני מכיר אנשים בפועלים שכן נהנים מהטבות בעמלות.

מה שחשוב לי זה אתר אינטרנטי ואפליקציה מוצלחים (מאוד מרוצה משל פועלים למשל) ובנוסף פטור מעמלות (אלא אם אתם מאוד מרוצים מהבנק שלכם עם עמלות). גם העברת כספים לחו״ל נדרשת מידי פעם.

אוסיף שאני לא יכול לפתוח חשבונות דרך האינטרנט (או pepper בכלל) בשל דרישות הבנקים ואני נדרש להגיע פיזית לסניפים.

בבינלאומי אני יכול לפתוח חשבון ״התחלה טובה״ עם פטור מעמלות עו״ש אבל הבנתי שהאתר שלהם מקרטע...

יש למישהו כאן המלצות?

תודה רבה!
🕒 פורסם בתאריך: 11/05/2020 13:54
לדעתי אפשר לעשות היום בלאומי את כל התהליך או לפחות את רובו המכריע דיגיטלית.
🕒 פורסם בתאריך: 11/05/2020 13:59
מצטרף.

אם הולך על לאומי, רק תוודא את האותיות הקטנות, תמיד דוחפים עמלות חודשיות מעצבנות מהדלת האחורית. [משער שכמו שאר הבנקים]
🕒 פורסם בתאריך: 11/05/2020 14:52
בנק יהב.
🕒 פורסם בתאריך: 11/05/2020 14:55
אם אני לא טועה פפר מציעים גם אפשרות לפתוח משתמש דגיטלי בסניף פיזי לאנשים מסוימים עם בעיות מיוחדות, אם אתה רוצה פפר אולי שווה להרים אליהם שיחה לבדוק אם יכולים להציע לך הצטרפות פיזית.
🕒 פורסם בתאריך: 11/05/2020 15:21
מצטרף להמלצה אבל עם הסייג שהאתר, ובמיוחד האפליקציה, הם לא ברמה של פועלים. הקרבה שאישית הייתי מוכן לעשות כשעברתי מפועלים אליהם, אבל לא בטוח שתתאים לכולם - תלוי בצרכים המדוייקים.
🕒 פורסם בתאריך: 24/05/2020 17:44
בנק יהב. חשבון עו"ש ללא עמלות, ללא מגבלת שנים. אני לקוח שלהם ואני מבסוט מהסידור הזה.

אגב, הזכויות לשימוש במערכת האינטרנטית (כולל מערכת שוק ההון) של בנק יהב נקנו מבנק הפועלים ומשמשים את בנק יהב עד היום.

גילוי נאות1: עבדתי כ- 5 שנים באגף האינטרנט של בנק הפועלים והייתי חלק מצוות הפיתוח.

גילוי נאות 2: הייתי לקוח (עו"ש, ללא שימוש במערכת שוק ההון) של בנק הפועלים במשך 12 שנה. מתי הבנתי ש"גונבים" אותי בעמלות? ברגע שסיימתי את לימודיי האקדמאים ונגמרה לי תקופת ההטבה ל"חשבון סטודנט". רק אז השכלתי להבחין בחיובים כגון 13 ש"ח על אחזקת כרטיס אשראי (כרטיס בנקאי של פועלים, למען השם!!!), עמלה על הזמנת פנקסי צ'קים ועל העברת כספים (כן, כן - גם דרך המערכת האינטרנטית שלהם). כחודש-ימים לאחר מכן, העברתי את החשבון שלי במלואו לבנק יהב והתנחמתי ב"עדיף מאוחר מאשר לעולם לא" :)
🕒 פורסם בתאריך: 24/05/2020 23:51
ממש לא נכון. זה היה המצב עד לפני כמה שנים.

מאז, בנק יהב משתמש במערכת תת-רמה, בכל קנה מידה. משמעותית פחות טובה אפילו מהמערכת שהיתה לפניה.

לי אישית יש חשבון בבנק יהב, ופתחתי חשבונות נוספים (חינמים) בבנקים אחרים בשביל פעולות עו"ש שהרבה יותר נוחות בכל אתר/אפליקציה אחרת.

כמה דוגמאות רנדומליות:

1. באפליקציה אין תמיכה בטביעת אצבע. אתה אמור לזכור את הסיסמא (שכמובן אמורה להיות רנדומלית, אם אתה מעדיף סיסמא חזקה)

2. העברת כספים באתר - אי אפשר "להדביק" מספר חשבון שאתה מעוניין להעביר אליו. כנראה מישהו חשב שזה אמור לעזור מבחינת אבטחה (נגד סקריפטים?) אבל בת'כלס זה בעיקר מעיק ומעלה מאוד את הסיכוי להקלדה שגויה של מספר חשבון.

אם חשוב לך אתר ואפליקציה טובים - שום סיכוי. תדלג הלאה.
🕒 פורסם בתאריך: 01/06/2020 07:03
כמו שאמרו, זה כבר לא המצב כבר כמה שנים. המערכת הנוכחית מספיק טובה לצרכים שלי, אבל לא טובה כמו של הפועלים או לאומי למשל.

לא יודע אם תת רמה אבל היא בהחלט מינימליסטית ומרגישה כמו משהו מלפני 10 שנים בכל הנוגע לפיצ'רים. הרושם שלי מהמערכת של מזרחי היה יותר גרוע, לפחות הממשק השקעות שלהם. עשית refresh לעמוד? חבל, זמן לעשות לוגין מחדש :(

לי יותר מציק שאי אפשר לשמור נמען להעברות (אפשר להגדיר "מוטב קבוע" אבל זה דורש הגעה לסניף...) וצריך למלא כל פעם מחדש.

אבל הייתי צריך לעשות העברה רק איזה פעם בחודשיים אז הבלגתי. כיום אני כבר עושה את ההעברה הזאת דרך האפליקציות תשלום אז בכלל לא קריטי.
🕒 פורסם בתאריך: 01/06/2020 10:02
נשמע עידן האבן לעומת האפליקציה של דיסקונט
🕒 פורסם בתאריך: 01/06/2020 16:59
אני באוצר החייל שזה למעשה בינלאומי כיום.

אמנם הם לא ממותגים 'דיגיטלית' כמו הבנקים האחרים אבל האפליקציה נוחה מאוד לדעתי ואני יכול לעשות שם כל פעולה יום יומית. באופן אישי לא הייתי צריך לגשת לסניף בשום מקרה פרט לפעם אחת. אני מחזיק חשבון גם בפפר ולא מצאתי שום דבר שאפשר לבצע בפפר בצורה דיגיטלית אבל לא אצלי.

רק צריך להגיע פיזית פעם ראשונה כדי להגדיר מה שהם קוראים רמת שירות גבוה באפליקציה