⬅ חזרה לאינדקס

המלצה על בנק

🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 10:24
אני כבר בערך 20 שנה באותו בנק, בנק הפועלים, ואני בשנים האחרונות מאד לא מרוצה מהשירות שהם נותנים, ועכשיו בתקופת הקורונה, כשהם מנצלים את המצב וכמעט ולא נותנים שירות פרונטלי (והשירות הדיגיטלי תקול), הקש די שבר את גב הגמל.

אני חושב על לעבור לבנק אחר, ורציתי לקבל המלצות מחברי הפורום שכן נמצאים בבנק שהם מרוצים ממנו.

הדרישה הבסיסית היא כמובן ששירותי הבנק פשוט יעבדו. עם הפועלים יש המון תקלות באפליקציה, באתר ובמכונות האוטומטיות שלהם בסניפים, למשיכת מזומן והפקדת צ'קים. המון.

חשוב לי גם היחס האישי - אני עושה יותר פעולות מהממוצע, פעולות שונות ומגוונות, אני מנהל עסק ולכן אני צריך בנקאי פרטי שאהיה איתו בקשר. אם הקשר מתאפשר גם במייל ולא רק טלפונית - זה מצויין.

ובגדול פשוט להרגיש שהבנק לא מזלזל בלקוחות שלו, שכן אכפת להם מכל לקוח והם מנסים לתת לו את השירות הטוב ביותר שהם יכולים.

תודה לעוזרים.
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 12:12
היי,

במקומך הייתי עושה 2 דברים:

1. פותח חשבון בפפר. לא עולה כלום, ויש רק פלוסים.

2. מוצא סניף של בנק לא-גדול ליד הבית/עבודה, בדגש על סניף לא הומה אדם, ויוצר קשר אישי עם 2-3 עובדים - שיכירו אותך בשמך, יידעו במה אתה עוסק וכו'.

נסה להשיג את הטלפון האישי של אחד העובדים.

אפשר מדי פעם להביא איזה שוקולד, משחק קטן לילדים, לתת יחס אישי כדי לקבל יחס אישי.

בהצלחה
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 12:36
אבל כתב ש:

אני לא חושב שפפר תומך בחשבון עסקי ובבנקאות פרטית/ישירה ויתקנו אותי המומחים.
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 12:55
מזרחי לייב לא רע אבל לא פרונטלי (אישית גם לא צריך).

בנוסף אין הרבה משמעות לאיזה בנק אתה, יש משמעות לסניף הספציפי של הבנק ככה שיעזור אם תכתוב באיזה עיר מדובר.
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 14:30
פפר וכל פתרון שהוא 100% דיגיטלי לדעתי לא יעזור לי. דוגמא מהיום - אני צריך להאריך תקופה של ערבון בנקאי, זה לדעתי משהו שאפשר לעשות רק בפגישה פרונטלית מול בנקאי (או שאני טועה? האם כל פעולה שהיא אפשר לבצע היום דיגיטלית?).

מדובר על תל אביב, מניח שאין בנק שאין לו לפחות סניף אחד בעיר. וכמובן שיש משמעות לסניף אבל גם חשוב הבנק עצמו. הסניף שלי למשל נמצא בצפון תל אביב, אבל אני משתמש לא מעט בשירות של הסניף בנחלת יצחק, כי הוא קרוב לעבודה. ודווקא בסניף הזה המכונות האוטומטיות עושות המון בעיות.
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 17:11
אני עובד עם דיסקונט סניף רוטשילד שהוא גם עסקי, יש לי רק מילים טובות עליהם.

זמינים גם במייל וגם בטלפון, חוזרים טלפונית, אתר עסקי מעולה ולא פחות חשוב: "יש עם מי לדבר" שם.
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 17:20
מניסיוני, יש משמעות אפילו גדולה יותר לפקיד הספציפי.
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 17:25
אתה צודק לחלוטין אבל במקרה הזהי כבר עובד שם עם כמה וכולם ממש בסדר.

אם הכותב ירצה הפניה אתן לו.
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 18:58
בעיסקי, אני מרוצה מבנק הפועלים, אז אני מניח שזאת תקלה סניפית

בפרטי, הממשק של לאומי הכי אהוב עליי, מענה טלפוני אני לא צורך אבל ניתן לבקש שיחה

מנסיוני, אצל כולם הקפה אותו קפה, רק שחלק גובים עליו יותר :)

אם תפרט קצת על אודות השירות האנושי שאתה צריך, אולי אפשר יהיה לתת שיקולים נוספים לצעדים שאתה יכול לעשות "רק מול בנקאי"
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 19:07
אני בדיסקונט. נדיר שאני צריך לדבר עם מישהו, עושה כמעט הכל באפליקציה (או באתר האינטרנט לפעמים) והכל עובד חלק.

לגבי עסקי - זה תלוי סניף, ואני לא יודע איפה אתה בארץ, אבל במקום העבודה הקודם שלי (רחובות) הייתי בקשר ישיר עם מחלקת עסקים בסניף שם, כולל מיילים, והיה בסדר גמור.
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 19:08
יצא לך להביא מתנה לילדים של פקיד הבנק שלך?
🕒 פורסם בתאריך: 02/08/2020 20:00
בהחלט. לפקידה.