⬅ חזרה לאינדקס

סגירת סניף פועלים Be online

🕒 פורסם בתאריך: 05/08/2020 01:14
לילה טוב לכולם,

הובא לידיעתי שפעילות סניף 767 - Be online של בנק פועלים תופסק לאלתר ב31/8/2020. החל מתאריך זה לקוחות הסניף יפוזרו בסניפי בנק הפועלים השונים לבחירתם והטבות הסניף הדיגיטלי יימשכו למשך שנתיים בסניף החדש.

למי שלא מכיר, מדובר על סניף דיגיטלי של בנק הפועלים אשר מקנה פטור מעמלות עו"ש מרכזיות ועם שירות מצויין ואישי של בנקאיות הסניף המנוסות.

בהצלחה לכולם בהמשך הדרך.
🕒 פורסם בתאריך: 05/08/2020 02:43
גם הסניף בירושלים נסגר לפני תקופה.

זאת המגמה ובקרוב לא תהיה יותר סניפי בנק כי האמת שגם אין צורך בהם יותר. אולי רק למשכנתא?
🕒 פורסם בתאריך: 05/08/2020 05:53
להבנתי הכוונה היא ל"סניף" הוירטואלי שאליו משוייכים חשבונות Be Online, לא לאחד מסניפי "פועלים דיגיטל" הפיזיים (אלה עם הטאבלטים).

המשמעות בפועל היא שBe Online מבוטל רשמית, וזה מסתדר עם העובדה שכבר זמן מה לא ניתן להצטרף לשירות.

לאור כך, המגמה היא כנראה בדיוק ההפך ממה שאמרת :\
🕒 פורסם בתאריך: 05/08/2020 07:30
נו באמת :( מה הקטע שלהם? עד שחשבתי שפטרתי את אמא שלי מעונשו של סניף פיזי.

מה שבטוח,אם זה יקרה אני עם בנק הפועלים סיימתי, ובהזדמנות הראשונה אעביר את אמא שלי לדיסקונט טאצר או משהו. גם ככה זה מרגיז להיכנס לחשבון ולראות את האייקון של "אני רוצה לבקש הלוואה" נדחף לי לפרצוף בכל דרך אפשרית (אני מבין שהבנק מנסה להרוויח אבל איכשהו רק בפועלים זה משווק בצורה כזו אגרסיבית,באגוד אין את הדבר המציק הזה...)
🕒 פורסם בתאריך: 05/08/2020 08:11
סביר להניח שאף אחד לא גוזר קופון כמו שצריך, אז במדינת היהודים הולכים אחורה בזמן...

מתקשר לי לשרשור ל"האם אנחנו בדרך לאבדון".

סטראט-טפ ניישן.
🕒 פורסם בתאריך: 05/08/2020 12:17
סטארטפ ניישן זו בדיוק הנקודה - בהי טק יש הרבה פחות רגולציה אז התחום משגשג.

בבנקים ומוסדות פיננסים מצד שני... מילטון פרידמן מתהפך בקברו.
🕒 פורסם בתאריך: 05/08/2020 12:21
יש לך מקור לעניין? לא ראיתי הודעה כזו בשום מקום..