⬅ חזרה לאינדקס

מפגש צפונים 5

🕒 פורסם בתאריך: 22/11/2015 16:52
מחממים מנועים, התאריך נקבע - יום שישי בערב, 18 לדצמבר, חיפה, הפעם בבית ולא במסעדה.

המשמעות היא שכול אחד תורם, מכין או קונה משהו לאכול ולנשנש כדי לא להעמיס על המארחים החביבים.

יש 4-5 מקומות פנויים, יש מגבלה ל 14-15 משתתפים.

מתוכננת לפחות מצגת אחת אבל לא יותר משתיים כדי להשאיר את האוירה נינוחה וחברתית (הנושאים עדיין לא נקבעו)

לחברים מאזור תל אביב, מרכז וירושלים - כל מי שהתחייב והבטיח להגיע למפגשים הקודמים הבריז לנו ללא יוצא מהכלל למעט @סנופי.

זו נסיעה של בערך שעתיים לכל כיוון ואם אתם לא יכולים להתחייב, אנא, תתעלמו מההזמנה.

אם אתם יכולים ומוכנים להגיע טנטטיבית - אהלן וסהלן.

להרשמה - אלי בפרטי.
🕒 פורסם בתאריך: 25/11/2015 22:40
אשמח להצטרף למפגש הצפונים הבא שלא יהיה בשבת.
🕒 פורסם בתאריך: 28/11/2015 20:48
באסה.. אני לא יכול באותו שישי.. :(

יש מצב לעשות את המפגש הבא בשישי בבוקר/צהרים או במוצ"ש כדי שלחסרי הרכב מאיתנו יהיה איך להגיע?
🕒 פורסם בתאריך: 01/12/2015 10:59
מפגש צפונים 5 עובר מה 18 לדצמבר למוצ"ש 19 לדצמבר.

החברים שנרשמו יקבלו ממני הודעה בפרטי.
🕒 פורסם בתאריך: 14/12/2015 02:19
אני חדשה פה ובשל אופיי קשה לי לקפוץ לבריכות לפני שבדקתי טוב טוב את עומק המים ומידת צלילותם.

אבל כחיפאית אני בהחלט לא פוסלת את הרעיון על הסף.

אז אנא פרט עבורי קצת יותר למה הכוונה במפגש.

מי הם אלו שבאים למפגשים שכאלו? על מה יהיו מצגות ושל מי? על מה נוהגים לשוחח?

וכיון שכבר הפכתי לקרציה אז אין לי מה להפסיד אם אמשיך - באיזה אזור / שכונה בחיפה?
🕒 פורסם בתאריך: 15/12/2015 14:09
אני מבינה שהתעלמות היא סוג של ענישה.

כדי שענישה תהיה אפקטיבית על המוענש להבין מה פשעו. אנא הסבר לי על איזה תקנות לא כתובות עברתי, בכדי שאדע להבא.
🕒 פורסם בתאריך: 15/12/2015 14:40
בצפון נוצרה קבוצה דיי מגובשת של משתתפים זה כבר יותר מפגש חברים מאשר מפגש פורום. חלק מהמפגשים מתקיים בבתים של המשתתפים ולא בשטח נייטרלי. אנחנו נשמח לצרף חברים חדשים לאחר שנראה את פעילותם בפורום ונבין את רצינותם בנושא.

שלחת הודעה בלילה ולא חזרו אלייך באותו יום זה אומר שמתעלמים? קצת סבלנות לא הזיקה עוד לאף אחד.

@yossik תקן אותי אם פספסתי משהו.
🕒 פורסם בתאריך: 15/12/2015 15:03
הבנתי, ואני מקבלת לגמרי.

חבל רק שלא ציינתם שזהו מפגש סגור

נ.ב. עברו יותר מיום או יומיים מאז שאלותי, אבל אני לא אהיה קטנונית
🕒 פורסם בתאריך: 15/12/2015 15:19
אני מקווה שאני רציני.

אשמח להצטרף לקבוצה ולהגיע למפגשים בערבי חול.

שלחתי הודעה פרטית ליוסי ק. לפני שבועיים ולא זכיתי למענה.
🕒 פורסם בתאריך: 15/12/2015 18:16
אני רואה שיוסי לא היה פעיל בפורום בימים האחרונים, אולי הוא בטיול צילום מחוץ לארץ (-:
🕒 פורסם בתאריך: 15/12/2015 19:04
שלום לכולם,

אני אשתדל לספק כמה תשובות לגבי מפגש הצפונים ה-5, במידה ויש לכם שאלות שלא מצאו מענה אשמח לענות בפרטי על מנת לשמור על צנעת הפרט.

1) רוב המפגשים של הקבוצה הצפונית עד כה היו באזורים נייטרלים, המפגש הקרוב יהיה בבית פרטי ולכן על מנת לשמור על צנעת המשתתפים וכבוד המארחים אנחנו נעדיף להזמין את החדשים שיהיו מעוניינים להגיע למפגש הבא במקום נייטרלי (חדר VIP לקבוצה בפאב).

2) עד היום רבים מאלו שאמרו שהם רוצים להגיע ביטלו בסופו של דבר, מה שגרם בתורו לתסכול רב אצל חברי הקבוצה אשר התאמצו לארגן את המפגשים. עד היום רק חברי המפגש המקורי (ועד כמה שנוספו אלינו) באמת התאמצו להגיע למפגשים.

3) רוב המפגשים מתקיימים בסופ"שים (שישי או שבת בערב לסירוגין).

אני אשתדל לספק את סקרנותך :-)

מגוון אנשים מכל סוגי הקשת החברתית הקיימת בפורום. אני לא אפרט מי הם על מנת לשמור על פרטיותם, כולם לפי דעתי אנשים טובים ונהדרים :-)

לא תמיד יש מצגות, רק במפגש האחרון היה מצגות (אחת מהם אני העברתי, על קורבנות פיננסית בישראל ומה חלקו\אשמתו של האזרח ברמה הפרטנית\מדינית).

בדרך כלל אנחנו רק מתאספים ומדברים על מגוון נושאים (כלכלה, פוליטיקה, הייטק, יכולת ההשפעה של האזרח, גישות כלכליות וההבדלים ביניהן).

אם נסכם את זה במשפט אחד:

זה די דומה למועדון חברים\ג'נטלמנים פרטי שבו אנחנו מתאספים על מנת לשוחח על דברים שלא מאפשר לנו לדבר עליהם במהלך היומיום :-)

אני מקווה שהצלחתי לענות על השאלות של כולם :-)
🕒 פורסם בתאריך: 15/12/2015 22:20
חברים, אני בחו״ל כבר שבועיים - ביקור משפחתי סולידי..

מצטער שלא חזרתי לאילו שהשאירו הודעות פרטיות או כאן בפורום.

בעוד 12 שעות אנחת ואחזור לפעילות בפורום.
🕒 פורסם בתאריך: 20/12/2015 00:57
עוד מפגש נהדר, הפעם בבית פרטי.

כל חבר הביא משהו לנשנש ולאכול, שניצלים, סלטים בריאים (קינואה עם סלק, ת"א, חצילים, ירקות טריים, טונה), חומוסים ביתיים, משקאות, יין, ויסקי סקוטי, גבינות צרפתיות אמיתיות מפריז, לחם ביתי, עוגה ביתית, חטיפים ועוד. בעלי הבית נשארו עם אוכל לשבוע שלם.

איליה נתן הרצאה אודות קרנות סל, קרנות מחקות ועוד משהו שלא זוכר בגלל הבירה והויסקי...

ואם אוסיף מילה בנושא הפוסט שעלה כאן בפורום לא מזמן בנושא הדרת נשים בפורום - לא דובים ולא יער. 11 חברים הגיעו למפגש ומתוכם 3 נשים...

אלף תודות למארחים.

מכיוון שהמפגש הפעם היה בבית פרטי היה אינטימי ומוגבל למספר המשתתפים אבל תתניעו מנועים, המפגש השישי יהיה במקום ציבורי במסעדה בחדר VIP ויפתח לחברים חדשים נוספים.

מפגשי הסולידים הצפונים נערכים בימי שיש או שבת בחיפה בשעה 8:30 בערב כל 4-6 שבועות.

וכמו בכול סוף מפגש אנו ממשיכים את המסורת שלנו ומעלים לכאן תמונת "מחזור"

{

"lightbox_close": "Close",

"lightbox_next": "Next",

"lightbox_previous": "Previous",

"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",

"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",

"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",

"lightbox_full_screen": "Full screen",

"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",

"lightbox_download": "Download",

"lightbox_share": "Share",

"lightbox_zoom": "Zoom",

"lightbox_new_window": "New window",

"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"

}
🕒 פורסם בתאריך: 20/12/2015 08:29
יש הדרת קרחים בפגישות פורום, מושיבים אותם בפינה! >:D