⬅ חזרה לאינדקס

אפליקציות להשקעה בשוק האמריקאי

🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2020 18:54
שלום

אני חדש בנושא, ומתעניין להתחיל להשקיע בצורה סולידית :) , אנחנו חיים בארה"ב וממה שראיתי רוב האמריקאים משקיעים דרך האפליקציות פה, רוביןהוד, webull, TD, וכיוב, רוב האפליקציות מציעות מסחר ללא עמלות, השאלה שלי היא האם מישהו פה משתמש ויכול להמליץ על איזו אפליקציה כדאי להוריד והאם אפשר לסחור בה במוצרים שמוזכרים בבלוג כמו קרן מחקה ותעודות סל ?

תודה מראש
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2020 19:01
אני אישית עובד עם IB אבל לתושבי ארה"ב יש הרבה אפשרויות אחרות.

קח בחשבון שלא לכל החברות יש אתר, לחלקם יש רק אפליקציה כמו שאתה אומר.

יש חברות שמציעות מענקי הצטרפות אם אתה מפקיד סכומים גבוהים.

לדעתי כולם תומכים בETFים הנפוצים בפורום.
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2020 21:01
יש המון אפשרויות תלוי מה הסכום והצרכים שלך,במידה ותפרט יותר אולי נצליח לכוון.
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2020 21:31
הממ - חשבתי להתחיל לבנות תיק לפי אחד מהתיקים בפוסט 25 תיקי השקעות לדוגמא , ולהתחיל להפריש לשם סכומים , קטנים בהתחלה כמו למשל 1000$ לכל פלח ולאט לאט להגדיל את הסכומים כשרגיש בנוח יותר ואלמד את הנושא יותר, חשבתי על התיק שמחולק ל4 25% מניות ארהב 25% מניות שאר העולם 25% אגח ארהב ו25% אגח שאר העול9ם איזו אפלחקציה לדעתך מתאימה?

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2020 22:39
בסכומים קטנים אין הטבות גדולות חוץ מזה רובם בערך אותו דבר לשימוש כזה.

עדיף לדעתי להיצמד לגדולים והוותיקים,בשוואב תקבל על סכום התחלתי כזה 100$ אאל"ט ויש להם כרטיס דביט מעולה(אתה יכול לקרוא אליו בפורום)ומסחר נוח לצרכים שתיארת.

יש כמובן עוד אפשרויות רבות תוכל לקרוא השוואות באתרים אמריקאים.

בנוסף מאוד קל להעביר שם תיק מברוקר לברוקר אז שיצטברו לך סכומים נכבדים תמיד תוכל להעביר(וליהנות מהטבות).
🕒 פורסם בתאריך: 16/09/2020 18:23
ראיתי שכל הקרנות מחקות שמוזכרות בבלוג שייכות ל vangard, יש של חברות אחרות או מה זה אומר אפשר לקבל הסבר קצר ?

תודה