⬅ חזרה לאינדקס

מסטרקארד ארצות הברית בישראל , משיכה דולר בכספומט

🕒 פורסם בתאריך: 18/09/2020 13:59
שלום לכולם, שאלה בנושא כרטיס אשראי ודיבט ארצות הברית בישראל. בארץ יש מספר כספומטים מט"ח רובם דולר ואירו , בכספומטים שתומכים במטבע זר בישראל, מוצג השטרות לפי הכנסת הכרטיס, כדאי שידעו ששטרות במלאי,

אבל לאחר הקשת קוד , בכספומט מחביא את כפתורים לשטרות דולרים, ומציג רק את ישראלים, הבדיקה נעשתה ב לאומי פועלים מזרחי דיסקונט. בכרטיס אשראי ודיבט ארצות הברית, לא היה ניתן למשוך בדולרים, מישהו מכיר כספומטים שתומכים בארץ בדולר למסטרקארד. או שזה חסימה גורפת, בכספומטים בישראל התמיכה לדולר רק בכרטיסי ויזה? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה
🕒 פורסם בתאריך: 18/09/2020 14:52
ברוך הבא לפורום.

אני מציע שתפנה את השאלה לשירות לקוחות של הבנקים השונים בארץ ו/או למאסטרקארד ישראל.

אני לא מכיר כרטיס אשראי דיבט, אני חושב שזה או כרטיס דביט או כרטיס אשראי, שתי חיות שונות.

האם הייתה אופציה למשוך יורו?
🕒 פורסם בתאריך: 18/09/2020 16:25
זה לא באמת משנה דיבט או אשראי כול עוד יש יתרה או מסגרת מספקת אמור לעבוד משיכה שטרות דולר, אבל תראה לדוגמא בכרטיס אשראי טעון של דואר ישראל, רק ויזה תומך בדולר ומסטרקראד לא תומך בטעינה דולר, כנראה שיש חסימה לדולר בארץ במשיכה דולר בכספומט, לגבי המטבע יורו עבד אבל כמובן שחשבון בדולר שקל או יורו יש הפרשי מטבע לטובת הבנק, רק משיכה בדולר ללא עלות כלשהי.