⬅ חזרה לאינדקס

מתלבט בקשר לקורס UX

🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2020 16:49
שלום,

יש לי רקע בפיתוח תוכנה של כמה שנים, וגם קצת רקע בעיצוב, אבל חובבני לגמרי. אני מובטל כבר הרבה זמן וחשבתי לעשות קורס של כמה חודשים בעיצוב UX/UI. רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמכיר את התחום, בעיקר מעניין אותי אם זה ריאלי לצפות למצוא עבודה על בסיס קורס של כמה חודשים, ואם יש לזה ערך מוסף משמעותי ביחס לשיעורים חינמיים או בעלות נמוכה אונליין.

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2020 17:19
מצטער שאני לא עונה בדיוק לשאלה אבל אם אתה מתקשה במציאת עבודה כמפתח תוכנה עם נסיון של כמה שנים, בכמה לדעתך נבדל הביקוש בשוק ה-UX מהביקוש למפתח תוכנה ששם תצליח למצוא עבודה ללא נסיון?

רוצה לומר, אתה יודע לפתח, מההיכרות שלי עם השוק יש ביקוש למפתחים. מה מונע ממך להשיג עבודה בתחום כמפתח כיום? האם התחום הזה רווי לדעתך? בתחום הזה אני משער גם שפוטנציאל ההשתכרות גבוה יותר, לא כך?
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2020 21:28
אני מתקשה במציאת עבודה בגלל שיש לי חור של כמה שנים בקורות חיים, ובאופן פרדוקסלי לפעמים זה יותר גרוע מאפס ניסיון. ובנוסף אני כבר די מבוגר וגם זה לא עוזר. את השוק של UX אני לא מכיר בכלל, אבל דבר אחד שאני יכול לשער שאולי שונה הוא שבמיון מועמדים מסתמכים יותר על תיק עבודות ופחות על ניסיון תעסוקתי, בהשוואה לתוכנה. אבל זו רק השערה כאמור.
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2020 23:25
אתה חושב נכון, קורס בכל תחום, לא יפתה מעסיק לבנות עליך בתחום החדש. יש חריג אחד, כאשר הקורס הוא מטעם המעסיק, ומוצעים כיום קורסים כאלה.

מבחינה מקצועית כדאי להעמיק את הידע בתחום התמחות קיים ולא להתפרס לרוחב.

ככל שמענין אותך ללמוד נושאים חדשים, זה כמובן לא מזיק.

לי לא מובן מתאור הקושי אם לאחר ה"חור" מצאת עבודה. מבחינה תעסוקתית, אם זה המצב, המיקוד בפיתוח יכולות כדאי שיהיה משיק לתחום, בו יש לך נסיון מעשי.
🕒 פורסם בתאריך: 14/10/2020 00:39
תוכל בבקשה לומר לי איך מוצאים כאלה קורסים?

מדובר על המעסיק הקיים שלך ששולח אותך לקורס השתלמות לצורך העניין, או גם למעסיק שמגייס עובדים חדשים?