⬅ חזרה לאינדקס

קנייה באנטרנט

🕒 פורסם בתאריך: 15/11/2020 13:38
לאחרונה קניתי ללא כוונה מוקדמת נעליים באנטרנט במסגרת יום הרווקים הסיני(חוץ מהעובדה שאני רווק הכל כאן היה מקרי).

אפשר אולי המלצה איזה עוד ימים משתלמים יש בשנה כגון בלאק פריידי? מתי משתלם להזמין ואיך להוזיל עלויות מבחינת מעמ ומיסים, בדיעבד הייתי צריך לנצל יותר את יום הרווקים, אבל מניח שיש עוד ימים כאלה בשנה
🕒 פורסם בתאריך: 15/11/2020 13:48
משתלם למי? לפי התיאור שלך לך זה ממש לא השתלם למוכר כן.

לדעתי המטרה העיקרית של הימי מכירות האלה היא לגרום לך לקנות דברים שלא התכוונת.

אז בתור התחלה הייתי מחפש דרכים להימנע מזה.

אני קונה לא מעט באינטרנט,ממליץ לעקוב אחרי מוצרים שאתה באמת צריך\רוצה לשינוי במחיר הרבה פעמים לפני ימי מכירות כאלה יש פרסום אגרסיבי והודעה כמה הנחה תהיה על כול מוצר.

מבחינת מע"מ מכס ומיסים על חבילות מתחת ל75 דולר לרוב אין שום מס,מעל כדאי לבדוק בגוגל.
🕒 פורסם בתאריך: 15/11/2020 13:57
מסכים

אני לא קונה כמעט כלום. רק אם יש דברים שאני קונה בשוטף אני קונה במבצעים האלה.
🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2020 10:06
אני כותב בלוג בנושא ימים מיוחדים בשנה, אז אני קצת מכיר את התחום. רוב המבצעים שמתרחשים במסגרת ימים מיוחדים מעודדים דווקא קנייה אימפולסיבית, לכן למשתמשי הפורום הזה הייתי ממליץ להימנע ככל האפשר מרכישות במסגרת מבצעים של ימים מיוחדים, אלא אם זה מוצר שתכננתם מראש לרכוש.

ימי קניות בחודש נובמבר: יום הרווקים הסיני, בלאק פריידי, סייבר מאנדיי, וגם שופינג אייאל שהוא פחות יום מיוחד אבל כן אוסף רציני של הטבות.

בדצמבר מתרחש גם בוקסינג דיי (יום הקופסאות), יום קניות בבריטניה, טוב למי שמזמין הרבה מאתרים משם.

לחברי הפורום הזה הייתי מציע לעשות הפוך - במקום לקנות באופן אימפולסיבי, לתכנן: עיינו באתרים כמו national day calendar ו-checkiday (לא אתרים שלי), אתרו ימים בנושא המוצרים שאתם רוצים לקנות, הגדירו תזכורת ביומן, וכשהיום עצמו מגיע חפשו מבצעים.
🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2020 10:49
שופינג אייאל זה אתר לא? למה ציינת את זה כמועד הטבות לא הבנתי
🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2020 13:42
שופינג IL הוא אירוע שנמשך יומיים, ב-10 וב-11 בנובמבר, פעם בשנה. אתר האינטרנט שמלווה את האירוע כנראה קיים במשך כל השנה.