🕒 פורסם בתאריך: 29/11/2020 17:43
היי, כרגע אני שוב בתהליך של חיפוש עבודה אחרי שהקורונה הפסיקה את הקודם, קבלתי אומץ שוב להמשיך בתהליך
אני גר בשפלה וחשבתי להגביל את חיפוש העבודה עד רחובות גג ראשון לציון
הבעייה שאז זה מאוד מאוד מוגבל
אופציה נוספת היא לקנות רכב שיהיה רק עבור נסיעה או לתחנת הרכבת הקרובה או לתחנת אוטובוס קרובה שמשם יש קוו ישיר ללב תל אביב בבוקר
אולי אפילו לנסוע עד לתל אביב למרות שזה כבר טירוף...
להבנתי יש לי אפשרות להגדיל את הנטו שלי ב 5000 שקלים ברוב המשרות ובעקבות הגדלה של הברוטו זה יביא עוד 800 נגיד לפנסיה ואז נוריד במקרה הגרוע 35% נגיד 500 שקלים תוספת
אז נגיד בסך הכל לפחות תוספת של 5500 נטו
זאת אומרת פחות מזה הסיכון במעבר לעבודה חדשה גדול מידי ואולי כבר פחות כדאי לעבור
בכל אופן ההנחה של לפחות תוספת של 5500 שקלים
לנושא הרכב
איזה רכב סולידי יש למטרה הזאת ואיך אפשר לתמחר אותו?
והאם זה שווה בכלל בשביל לחסוך נגיד 30 דקות נסיעה ביום
כרגע אין איזה כיוון למשרה ספציפית אז השאלה שלי באופן כללי אם בכלל כדאי לשקול לקנות בשביל זה רכב קטנטן וסולידי שזה כל יעודו
אשמח לשמוע דעות שאדע גם איפה לכוון את חיפוש המשרות שלי
כי ברור שרוב המשרות בהייטק הם באיזור תל אביב שלמרכז תל אביב מדובר על נסיעה של שעה ורבע-שעה וחצי בתחבורה ציבורית
עם שילוב של רכב זה יכול לרדת ל-50,55 דקות
אני גר בשפלה וחשבתי להגביל את חיפוש העבודה עד רחובות גג ראשון לציון
הבעייה שאז זה מאוד מאוד מוגבל
אופציה נוספת היא לקנות רכב שיהיה רק עבור נסיעה או לתחנת הרכבת הקרובה או לתחנת אוטובוס קרובה שמשם יש קוו ישיר ללב תל אביב בבוקר
אולי אפילו לנסוע עד לתל אביב למרות שזה כבר טירוף...
להבנתי יש לי אפשרות להגדיל את הנטו שלי ב 5000 שקלים ברוב המשרות ובעקבות הגדלה של הברוטו זה יביא עוד 800 נגיד לפנסיה ואז נוריד במקרה הגרוע 35% נגיד 500 שקלים תוספת
אז נגיד בסך הכל לפחות תוספת של 5500 נטו
זאת אומרת פחות מזה הסיכון במעבר לעבודה חדשה גדול מידי ואולי כבר פחות כדאי לעבור
בכל אופן ההנחה של לפחות תוספת של 5500 שקלים
לנושא הרכב
איזה רכב סולידי יש למטרה הזאת ואיך אפשר לתמחר אותו?
והאם זה שווה בכלל בשביל לחסוך נגיד 30 דקות נסיעה ביום
כרגע אין איזה כיוון למשרה ספציפית אז השאלה שלי באופן כללי אם בכלל כדאי לשקול לקנות בשביל זה רכב קטנטן וסולידי שזה כל יעודו
אשמח לשמוע דעות שאדע גם איפה לכוון את חיפוש המשרות שלי
כי ברור שרוב המשרות בהייטק הם באיזור תל אביב שלמרכז תל אביב מדובר על נסיעה של שעה ורבע-שעה וחצי בתחבורה ציבורית
עם שילוב של רכב זה יכול לרדת ל-50,55 דקות