⬅ חזרה לאינדקס

השקעה-עמלות בבנק

🕒 פורסם בתאריך: 13/12/2020 16:19
אני חדש בתחום ומנסה ללמוד כמה שיותר באינטרנט...

אני מתלבט אם להשקיע באופן עצמאי (מחקה מדד ת"א 35\125 ו\או מחקה מדד sp 500) או ע"י בית השקעות (דיברתי בשבוע שעבר עם מתאם שיחות באלטשולר שחם והוא קבע לי שיחה מחר.כידוע לכם בבית השקעות אי אפשר להשקיע באופן עצמאי אלא צריך לבחור רמת סיכון והם מנהלים את הכסף לפי שיקול דעתם)

הכסף בעו"ש בבנק הפועלים-הציעו לי לחתום ולקבל ייעוץ מיועץ השקעות בבנק+קיבלתי מהם את ההצעה הזאת:

קנייה\מכירת מניות הנסחרות בבורסת ת"א (ערוץ ישיר באינטרנט או ע"י פקיד) שיעור משווי העסקה:0.1

קנייה\מכירת אגרות חוב הנסחרות בבורסת ת"א (ערוץ ישיר באינטרנט או ע"י פקיד) שיעור משווי העסקה:0.1

דמי ניהול פיקדון ני"ע הנסחרים בבורסה של ת"א:0.015

דמי ניהול פיקדון ני"ע קרנות נאמנות המונפקות בישראל:0.015

אני רוצה להתמקח עם הבנק ולקבל הצעה טובה (מה נחשבת הצעה טובה?) או שאולי חבל לי על המאמץ ואין סיכוי לקבל מהבנק הצעה טובה ומה שנותר זה למצוא בית השקעות או לפתוח חשבון מסחר עצמאי למשל במיטב דש?

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 14/12/2020 11:13
בבקשה עזרה

ההצעה שקיבלתי מבנק הפועלים טובה או שכדאי לי לפנות לבנקים אחרים ובתי השקעות?
🕒 פורסם בתאריך: 14/12/2020 11:18
אם לא תפנה לא תדע.

אתה יכול להסתכל בשרשור הנעוץ על עמלות שאנשים אחרים קיבלו. כמובן שהכל תלוי בגודל התיק שלך.
🕒 פורסם בתאריך: 14/12/2020 21:22
היי,

אתה יכול להוריד לאפס את דמי הניהול. בנוסף, בדוק עמלות מינימום.

בבנק הפועלים קיבלתי הצעה ללא מינימום בארץ, אבל עם מינימום של 7$ בחול.

אם תתמקח אפשר לרדת טיפה גם בקנייה/מכירה.
🕒 פורסם בתאריך: 14/12/2020 23:02
אני בפועלים עם עמלות כדלקמן:

קנייה\מכירה מניות, אגח, קרנות, תעודות 0.1% ללא מינימום.

קנייה\מכירה מניות בארהב 0.1% מינימום 10$(מאמין שאני יכול לשפר פה)

אין דמי משמרת בכלל
🕒 פורסם בתאריך: 14/12/2020 23:10
מדובר על השקעה של חצי מיליון ש"ח אולי קצת יותר

אני אנסה לקבל 0 דמי ניהול ולקבל עוד הנחה בעמלות קניה ומכירה (אני ממש מתחיל אז אני לא מתכוון למכור ולקנות הרבה אלא להשקיע את רוב הסכום במחקה מדד ולשחק בסכום כסף קטן בניירות אחרים כדי לצבור ניסיון וללמוד)

תודה רבה!