⬅ חזרה לאינדקס

פלטפורמת השקעות

🕒 פורסם בתאריך: 10/01/2016 22:49
שלום לכולם,

התחלתי להתעניין יותר לאחרונה במעבר של תיק ההשקעות שלי. הסיבה המרכזית היא הקטנת עלויות (כרגע אני נמצא במיטב דש ומשלם 1 סנט למנייה ומינימום של 10$ ומשהו כמו 250 שקל בשנה על אחזקת תיק/דמי ניהול וכו).

סיבה נוספת, גדולה ולא פחות חשובה מבחינתי, היא שהפלטפורמה של דש מיטב גרועה ממש. חווית משתמש נוראית ואין פלטפורמה נורמלית במובייל (בכל זאת הדור הזה של המובייל).

הסתכלתי על דברים כמו Robinhood וGetstocks הישראלית. הראשונה עוד לא פתוחה לישראלים, השנייה צעירה מידי ולא נותנת לי ביטחון בכמות הכסף שהם "מנהלים"/שיש אצלם.

בכל מקרה, אשמח מאד לשמוע אם למישהו יש המלצה על פלטפורמה כזו..

תודה!
🕒 פורסם בתאריך: 10/01/2016 23:00
יש לך את אינטראקטיב ברוקרס הברוקר האמריקאי שמשרת בין היתר מוסדות ענק ובנקים (כמו למשל את בנק ירושלים).

להלן הדרכים שאני מכיר לעבוד אתם עם עמלות שונות:

1. לפתוח חשבון ישירות אצלם:

עמלות של: 0.5 סנט למניה עם 1 דולר מינימום לפעולה

יש עלות חודשית של 10 דולר אם התיק שלך מתחת ל-100 אלף דולר ולא ביצעת פעולות בשווי 30 דולר בחודש.

2. לפתוח חשבון אצלם דרך מתווך ישראלי (ביטריידר):

עמלות של 1 סנט למניה עם 1.5 דולר מינימום לפעולה.

אין עלויות חובה קבועות בכלל (או עלות חודשית על אי-פעילות).

3. להירשם דרך הבלוג שלי ולפתוח חשבון דרך מתווך ישראלי (ביטריידר) וליהנות מהנחה קבוצתית:

עמלות של 0.9 סנט למניה עם 1.4 דולר מינימום לפעולה.

אין עלויות חובה קבועות בכלל (או עלות חודשית על אי-פעילות).

בכל אחת מהדרכים הללו יש:

עלויות רשות (ציטוטים בזמן אמת וכו')

לא משלמים מס מיותר במהלך השנה (צריך להגיש טפסים למס הכנסה בסוף השנה).

יש עלויות המרת והעברת מט"ח לחו"ל בבנק שלך.

ג.נ.

אני עובד אתם דרך המתווך הישראלי ביטריידר ומאוד מרוצה.

יש להם מערכת מסחר מאוד מתקדמת.

ניתן לסחור במוצרים מורכבים (אופציות, חוזים וכו').

ניתן לבצע מסחר מחוץ לשעות המסחר הרגילות בבורסה האמריקאית.

ניתן לבצע פעולות בבורסות שונות ברחבי העולם (לא ב-"כאילו בורסה" שקוראים לה בורסת ת"א).
🕒 פורסם בתאריך: 11/01/2016 07:24
אם החשבון מעל 100,000$ יש היגיון כלשהו שלא לפתוח חשבון ישירות אצלם אלא דרך מתווך ישראלי?
🕒 פורסם בתאריך: 11/01/2016 10:26
זה תלוי בך.

אני מעדיף לקבל סיוע בעברית עם מספר טלפון בארץ אם אני צריך למלא טפסים או נתקל בתקלות.

פתיחת חשבון ישירות אצלם אומרת שאתה צריך להיעזר בשירות לקוחות של אינטראקטיב אבל בגלל שהם מתמקדים בלקוחות המוסדיים והפיננסיים (כמו בנקים גדולים) הם ידועים כברוקר עם התמיכה הכי גרועה בארצות הברית (תחפש את כמות התלונות שיש על התמיכה שלהם ותראה).