⬅ חזרה לאינדקס

חניון לילה לפסח

🕒 פורסם בתאריך: 21/03/2021 11:42
שלום סולידים,

המלצות לחניון לילה לחופשת הפסח? מיועד למשפחה עם ילדים קטנים,

תודה וסקול!
🕒 פורסם בתאריך: 21/03/2021 13:16
בכללי כל החניונים של רשות הטבע והגנים טובים וזולים מאוד יחסית (יש הנחה נוספת עם מנוי מטמון - מאוד מומלץ גם בלי קשר)

המובילים לדעתי האישית (בכולם אפשר למקם את האוהל "על המים")

חורשת טל

מעיין חרוד

אכזיב
🕒 פורסם בתאריך: 22/03/2021 09:02
בבית. השאר מפוצץ ומלוכלך :lol:
🕒 פורסם בתאריך: 22/03/2021 10:02
באת מאוחר... לפסח חייבים להזמין הרבה זמן מראש. אני הזמנתי שבוע שעבר (גם כן מאוחר מאוד) וברשות הטבע היה פנוי רק חניון פארק הבשור (חיפשתי רק בדרום אבל נראה לי שגם במרכז/צפון זה אותו דבר).

בשלב הזה תנסה לחפש מקום פנוי, לא משנה איפה. יש גם הרבה חניונים פרטיים, חפש באינטרנט לפי האזור שאתה רוצה לטייל בו.

(וכן, הכל יהיה צפוף, אבל אנחנו רוצים לטייל עם הילדים וזה המחיר...)

יש גם חניונים פתוחים ללא תשתיות שתמיד אפשר להגיע אליהם, אבל אין שם חוקים ובפסח אני מוכן לחתום שמישהו יחליט לעשות לך מסיבה על הראש.
🕒 פורסם בתאריך: 22/03/2021 10:05
דווקא החניונים של שמורות הטבע היום מגבילים מקום בגלל הקורנה (לדעתי 50 אחוז תפוסה)

כלומר גם אם כל המקומות יאזלו עדין זה יהיה יחסית בכלל לא צפוף בטח ביחס לכל מקום וחניון אחר

כרגע הם מגבילים גם 10 מטר בין אוהלים אבל לא ראיתי שעוקפים את זה...

בכל מקרה אף פעם עוד לא יצא לי להגיע לאחד החניונים האלה גם בלילה ולא להצליח למצוא פינה שקטה ומבודדת יחסית (למרות שלפעמים זה לא ממש על הנחל)

לגבי הלכלוך זה כבר תלוי בנו, בכל מקרה בדרכ השמורות טבע בתשלום נקיות

ואם לא תמיד אשמח לקחת כמה שקיות ולעשות לילדים שיעור בשמירה על הטבע (-:
🕒 פורסם בתאריך: 22/03/2021 10:08
בכלל לא, יש מלא מקום

אני אתמול הזמנתי לעצמנו את אכזיב (אחרי שהזמנתי גם את מעיין חרוד וחורשת טל שבוע שעבר)

ועכשיו בדקתי אכזיב יחסית עוד פנוי ברוב התאריכים

(מתכווון שפנוי לאוהלים לא בונגלו וכו...)
🕒 פורסם בתאריך: 22/03/2021 11:11
מסקרנות בדקתי, באמת יש עוד כל מיני מקומות, אבל זה מאוד תלוי במיקום הספציפי ובתאריכים הספציפיים.

אגב אני ממליץ על חניון לילה נחל עמוד, הוא מאוד קטן ואינטימי והירידה משם לנחל עמוד נהדרת.
🕒 פורסם בתאריך: 22/03/2021 11:22
נראה לי יעד הטיול, או לפחות האזור הכללי, חשוב יותר מהחניון לא?
🕒 פורסם בתאריך: 22/03/2021 12:39
בעולם בגדול כן

בישראל הקטנה זה כבר תלוי בכם

אלה אם אתה רוצה משהו כמו טיול זריחה במצדה או במצוק ארבל

מרוב החניונים בצפון אתה תגיע לרוב המקומות טיול בצפון בנסיעה של סביב החצי שעה

אצלנו זה בדרך כלל הפוך המסלולי טיול לפי המקומות הפנוים, מי מטייל איתנו ומקום השינה...

עכשיו נאלץ לבטל חניון לילה במעיין חרוד בשישי הקרוב בגלל הסיכוי לגשם - אז מי שרוצה לתפוס ולא מפחד להירטב מוזמן