⬅ חזרה לאינדקס

סידורים והתייעלות לשעות פנויות

🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2021 21:26
יש לי עכשיו כמה משמרות לילה שבהן אני לא עושה כלום ממש שעות פנויות, רוצה במקום לראות סדרות לנצל את הזמן להתייעלות וכו'. דוגמאות שעשיתי עד עכשיו זה להזמין שני כרטיסי אשראי טובים (ביט ואני רוצה את זה), קביעת תורים לרופאים שהייתי צריך, בירורים בנוגע לקרן הפנסיה והשוואות מחירים ובדיקה בנוגע לטלפון חדש שאני צריך לקנות.

אשמח לשמוע על רעיונות כדי שנפרה פה אחד את השני כדי להתייעל, לחסוך, או לקבל דבריים חדשים והטבות.
🕒 פורסם בתאריך: 09/04/2021 12:32
אני חושב שעדיף ללמוד שפה חדשה, כרטיסיות מילים או אפליקציות,

סידורים בד"כ עדיף מחוץ לשעות העבודה למעט המתנה טלפונית ארוכה לשירות לקוחות
🕒 פורסם בתאריך: 09/04/2021 13:03
מדרינית.

השפה החדשה שתיהיה בעשור הבא
🕒 פורסם בתאריך: 09/04/2021 14:48
מאז שנולדתי אני שומע את זה ואני עדיין מכיר יותר סינים שלומדים אנגלית מאשר ההפך...
🕒 פורסם בתאריך: 09/04/2021 14:58
לי אישית קשה ללמוד במובן הקלאסי של המילה בלילה...

לו היתי במקומך היתי מתחיל להתעסק במלאכת יד קטנה שאוכל לקחת איתי למקום העבודה.

רעיונות:

- להתאמן על כלי נגינה קומפקטי.. במידה וזה אפשרי

- ללמוד לסרוג - זה די פשוט ואחרי שמבינים את הטכניקה הידיים עובדות כאילו מעצמן והמוח יכול לרוץ חופשי בדמיונות

- לעשות כלים פשוטים ופרקטיים מפימו, או סתם אומנות

- לצייר

- ללמוד צורפות

- אומנות דיגיטלית (תוכנות סאונד DAW, תוכנות גראפיקה ווידאו, אם זה מעניין אותך אפילו במעט תוכל בקלות יתרה להעביר משמרות שלמות מבלי לשים לב)

אם תשקיע את הזמן בייצור דברים יפים/פרקטיים, בקלות תוכל לפרסם את עבודותיך בקבוצות אינטרנטיות שונות ולעשות עוד קצת כסף מהצד.
🕒 פורסם בתאריך: 10/04/2021 09:10
פחות התכוונתי ללמוד דברים חדשים כי יש לי רק כמה משמרות בודדות וזהו 4 לילות, זה לא מספיק כדי ללמוד דבר חדש. חוץ מאלה אני עמוס בהגזמה אז אין לי זמן להשלים את החומר. התכוונתי לדברים חד פעמיים שאפשר לסיים כמו להזמין כרטיסים או השוואת מחירי ביטוח/ביטולי ביטוחים עודפים וכאלה
🕒 פורסם בתאריך: 10/04/2021 09:54
לחשוב בשעות הפנויות על דברים שכדאי לעשות בשעות הפנויות
🕒 פורסם בתאריך: 11/04/2021 11:42
פודקאסטים. בכל נושא שרק תחשוב עליו. אני אישית כל זמן פנוי מכניס אוזניה לאוזן וממשיך את הפודקאסט האחרון שלי מאיפה שעצרתי.