🕒 פורסם בתאריך: 11/04/2021 22:03
שלום לכולם,
מתחיל לעבוד בקרוב כפרילנסר עם חברה מאירופה.
אני אמור לקבל מהם סכום משתנה (כתלות בשעות העבודה שלי) של כמה מאות אירו בסוף כל חודש.
החברה הציעה לי לקבל את התשלום מאחד מהפלטפורמות הבאות:
PayPal, Transferwise או Skrill.
האם מישהו מכיר והתנסה באחד מהפלטפורמות האלה? באיזה מהן כדאי לבחור כדי להעביר את הכסף לחשבון שלי בארץ (שקלי) בצורה הנוחה ביותר וחשוב מכך, בכמה שפחות עמלות?
אין לי ניסיון ומעולם לא התנסתי בהעברת כספים דרך פלטפורמות כאלה (כולל פייפאל) לכן אשמח לחוכמת ההמונים..
חשוב לציין:
*אני לא יכול להתמקח עם המעסיק על מטבע התשלום, הוא יהיה באירו.
*אני לא יכול להתמקח עם המעסיק על אופן קבלת התשלום, הוא יהיה אחד משלושת הפלטפורמות שמצוינות למעלה.
*אני לא חושב שיש לי כרגע למה להשתמש באירו, לכן כמעט בטוח שאצטרך להמיר אותו.
*לא דחוף לי למשוך את הכסף בכל חודש לחשבון אם משיכה אחת גדולה באחת הפלטפורמות תזיל עלויות.
מתחיל לעבוד בקרוב כפרילנסר עם חברה מאירופה.
אני אמור לקבל מהם סכום משתנה (כתלות בשעות העבודה שלי) של כמה מאות אירו בסוף כל חודש.
החברה הציעה לי לקבל את התשלום מאחד מהפלטפורמות הבאות:
PayPal, Transferwise או Skrill.
האם מישהו מכיר והתנסה באחד מהפלטפורמות האלה? באיזה מהן כדאי לבחור כדי להעביר את הכסף לחשבון שלי בארץ (שקלי) בצורה הנוחה ביותר וחשוב מכך, בכמה שפחות עמלות?
אין לי ניסיון ומעולם לא התנסתי בהעברת כספים דרך פלטפורמות כאלה (כולל פייפאל) לכן אשמח לחוכמת ההמונים..
חשוב לציין:
*אני לא יכול להתמקח עם המעסיק על מטבע התשלום, הוא יהיה באירו.
*אני לא יכול להתמקח עם המעסיק על אופן קבלת התשלום, הוא יהיה אחד משלושת הפלטפורמות שמצוינות למעלה.
*אני לא חושב שיש לי כרגע למה להשתמש באירו, לכן כמעט בטוח שאצטרך להמיר אותו.
*לא דחוף לי למשוך את הכסף בכל חודש לחשבון אם משיכה אחת גדולה באחת הפלטפורמות תזיל עלויות.