⬅ חזרה לאינדקס

מיטב דש - rant

🕒 פורסם בתאריך: 23/05/2021 17:01
לעתים קרובות כספים שאני מעביר לא מגיעים לחשבון (בערך כל 5 העברות), הבעיה שזה קורה בצורה שקטה, הטופס web המצ'וקמק של ההפקדה שכל יומיים מחליף URL נשלח בצורה תקינה והכסף פשוט לא מגיע לחשבון. מיטב דש גם לא פונים אלי בנושא. אני די בטוח שאם לא הייתי שם לב הכסף פשוט היה נעלם. אם אני מתקשר הם מסדרים את זה תוך 5 דקות, אבל זה נראה כמו שיטת מצליח. בנוסף גם אין שום אינדיקציה (SMS או אפילו אימייל) שההפקדה הצליחה, או שהטופס נשלח בהצלחה. עוד סימן להיעדר תחרות נורמלית בתחום הזה בארץ ולאיכות הנמוכה של החברות שכן פועלות כאן.
🕒 פורסם בתאריך: 23/05/2021 17:10
ב-IBI בינתיים זה לא קרה לי. מצד שני אני לא משתמש בטופס web שלהם, פשוט שולח להם מייל.
🕒 פורסם בתאריך: 23/05/2021 17:12
תמיד הודעתי להם טלפונית ותמיד הכסף הגיע ליעדו.
🕒 פורסם בתאריך: 23/05/2021 18:21
בפסגות רק העברה בנקאית בלי תזכורות. למחרת בבוקר אס אמ אס מהם שהתקבל ואחרי שעה ששויך לחשבון.
🕒 פורסם בתאריך: 23/05/2021 18:44
גם ב ibi זה מרגיש טופס צ'יקמוק. (מקבלים מסרון ומייל על פתיחת הפנייה) אבל אין דרך (או שלא מצאתי כזו) לעקוב אחרי סטטוס פניות שנפתחו ואין עדכון כשהפעולה בוצעה.

ובכלל, יש להם את מספר החשבון שלי - למה אני צריך לדווח להם שהעברתי כסף, ולא לזהות בעצמם?
🕒 פורסם בתאריך: 24/05/2021 08:43
מסכים עם הRANT, אבל אתמול השתמשתי בטופס החדש ומקבלים SMS "תודה על פנייתך.."

מדי פעם הייתי שולח באימייל גם.
🕒 פורסם בתאריך: 24/05/2021 08:53
ב-ibi תמיד שלחתי מייל עם אסמכתא מצורפת ולא היו בעיות.

בהעברה האחרונה רשמתי מספר חשבון בהערות. אחרי יום או יומיים הכסף נכנס לחשבון בלי מייל.