⬅ חזרה לאינדקס

עזרה בטיסה לחול

🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2021 13:37
חברים יקרים אני בטוח שיש פה כמה שיכולו לעזור לי.

אני והבת זוג שלי קנינו כרטיסי טיסה למקסיקו ל7.7 נחיתה בקנקון וחזור דרך מקסיקו סיטי ל17.8.

הזמנו דרך אתר שהוא מתווך ( יצא יותר זול )

העיניין ששלחו לנו הודעה כרגע שהטיסה בוטלה והציעו לנו חלופות לא רלוונטיות...

מה אפשר לעשות? יש מישהו שיכול קצת לעזור ולהדריך אותי?

אנחנו מנסים להבין איך אפשר לפנות לחברה אבל אני קצת מסתבך אפילו להבין איזה חלק מהטיסה בוטל ( הלוך או חזור או שניהם)

עדכון - מסתבר ככל הנראה שהזיזו לנו את הקונקשן יומיים אחרונה וטיסת הקונקשן בוטלה ככה שזה די הזוי שהקדימו לנו את הקונקשן בלי שנהיה שם בכלל

אשמח מאוד לעזרתכם !
🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2021 14:11
לא טסים לחו"ל עד תום עידן הקורונה.

ואם בכל זאת, לקנות ביטח ביטול טיסה.

תפנה לסוכן [המתווך].
🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2021 14:14
אני לא אחכה לתום עידן הקורונה כשאני מתחיל תואר של ארבע שנים.. ולא טיילתי אחרי צבא :)

יש ביטוח ביטול טיסה זאת לא הבעיה.

הסוכן המתווך לא עוזר יותר מידי, ניסנו לחסוך בעלויות וכנראה קצת נפלנו באתר לא מאה.

אז אנחנו פונים לחברות התעופה
🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2021 14:15
קניתי לפסח ללונדון. בעיני סיכון לא גדול.
🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2021 14:28
כשמזמינים דרך סוכנות כלשהי בדרך כלל חברת התעופה לא מוכנה לדבר עם הצרכן ומפנה אותו לשבור את הראש מול הסוכנות.
🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2021 14:31
דווקא המתווך אמר לנו שאפשר לפנות לחברת התעופה, ננסה דרכם

החברת תעופה זאת אירקנדה, ויש להם פה בארץ שירות לקוחות.. מקווה לטוב, הבנתי שהם עוזרים

לאחר שיחה איתם הם אמרו שצריך לפנות למתווך. הבעיה שהמתווך לא עונה.. מישהו שיודע שוודית ? כי זה מתווך שוודי :'(
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2021 00:35
אני בטוח שהשוודים יודעים אנגלית, הציעו לך להשתמש בביטוח ביטול טיסות, אז תפעיל אותו ותקנה טיסה חדשה.

בהצלחה
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2021 23:50
יש לנו אפשרות לבטל את הטיסה ולקבל החזר כספי, הבעיה זה לקנות כרטיס עכשיו יקר יותר כי עבר איזה שבועיים שלוש ממתי שקנינו
🕒 פורסם בתאריך: 01/06/2021 19:44
מעדכן אם יש למישהו רעיונות, התקשנו למספר שמופיע באתר

היינו שעה וחצי על הקו מחכים למענה!! ואין אף מענה...

ניסנו צ'אט של האתר, ענו לרגע והתנתקו
🕒 פורסם בתאריך: 01/06/2021 21:53
לצערי לא יודע איך לעזור חוץ מהעצה - להפעיל את הביטוח. אם חשוב לך מאוד לטוס, אז תשלם עוד קצת. או הרבה. ואם לא, אז תטוס בפעם אחרת.

בכל מקרה, הפוסט שלך נדיב ומהווה תזכורת לכולם שלפעמים דברים זולים עולים יותר. במיוחד בשוק כל כך צפוף ומחושב כמו טיסות. אין ארוחות חינם שם. אני אפילו הפסקתי עם אל על בשלב כלשהו, כשהבנתי שזו חברה גרועה שמזלזלת בלקוחות. מוכן לשלם קצת יותר, ולהסתבך קצת פחות. זה בטח עניין של גיל. בגילך טסתי פעם עם איזו חברה רוסית כדי לחסוך כמה גרושים. זה היה טיסה מצערת מאוד... לומדים.
🕒 פורסם בתאריך: 01/06/2021 22:26
אני פה בשביל לתזכר שאל-על לרוב יקרים יותר מכולם ומזלזלים בלקוחות שלהם.

לא מבין גדול חושב ש:

א. תתקשר/שלח מייל לחברת תעופה, תראה מי נגד מי.

ב. יש לך עוד חודש:

תפסיק עם הטלפונים בישראל

תתקשר ישירות לחברת תעופה בחו"ל+מייל+פקס לכל מי שקשור לעניין בנושא "התראה לפני תביעה" גם לישראל וגם בחו"ל

-אתם לא מגיבים, אתם לא נותנים לי פתרון, יש לי מלא כסף שהפסדתי וכו' וכו'-

כן הייתי משתמש בעו"ד שלפחות יעזור לי בזה

ג.

אל תתעסק בטרלולי קונקשן אם לא מסתדר כי אז ירגישו שאתה מגמגם, תגיד שאתה רוצה החזר מלא ולך תסגור מול חברה אחרת ישירות.

לא סוכן, לא ממליץ.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 00:12
אין לנו בעיה בגדול לקבל החזר כספי, זה ביטוח מהסוכן

הביטוח שעשינו בהראל זה ביטוח בריאות, הם מבטחים טיסות רק אם זה מקרה של בריאות נגיד קורונה, וזה לא.

לטוס אנחנו נטוס גם אם זה לשים לאוניה כנפיים וללמד אותה לעוף, זה חשוב לי בטירוף עבדנו המון בשביל הטיול הזה ואני ככ מחכה לו במיוחד לפני התואר.

חד משמעית זה פוסט שמלמד ששווה לשלם אולי חמישים דולר יותר שזה סכום זעום לעומת הטיסה.. ולישון טוב בלילה עם עוד כמה שיערות על הראש.

אל על באמת לא היו על הפרק סתם חיים בסרט חושבים שהמטוס שלהם עשוי מזהב.

א. דיברנו עם אייר קנדה הם אמרו שהם לא יכולים לעזור לנו כי הכל דרך הסוכן, לא משנה מה התשובה שלהם הייתה " תפנו לסוכן" ומכן גם לסעיף ב'

ב. הנציגים היו של ישראל באייר קנדה, הסוכנות נסיעות זה בחול, חיכנו שעה וחצי על הקו ולא היה מענה!

ענו לנו בצ'אט שלהם באתר אחרי שעתיים, ובדיוק הייתי בעבודה אז מחר על הבוקר אנסה שוב.

במקביל אני מפעיל קצת קשרים באייר קנדה שאולי יעזרו לנו לקחת מהסוכן את הכרטיס, וכן כנראה זה יעלה לנו עוד כסף.

בנוגע לעורך דין, זאת אפשרות.. אבדוק.

ג. יש לנו או לשנות את התאריך, או לשנות יעד שזה אמור לפתור לנו לגמרי את הבעיה, במידה ולא כמובן... נבקש החזר.

תודה לשניכם על התשובות!
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 01:47
צפוי

ובגלל שהסוכנות בחו"ל הם לא כפופים לחוקי הגנת הצרכן ודי בלתי אפשרי לתבוע אותם.

אם הטיול חשוב לכם, תשלמו את ההפרש ותזמינו טיסה. ובלי קשר תגישו התרעה לפני תביעה (ואם צריך אז גם תביעה קטנה) כנגד אייר קנדה בישראל.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 08:03
תפנה לחברת האשראי ותדווח על כשל תמורה. מנסיון שלי ושל אדם נוסף, הכסף מוחזר, גם אם בוצע החיוב בפועל.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 10:28
למה אייר קנדה? אין שום קייס נגדם זה לא יזיז להם.. מבחינת החוק היבש הם "צודקים"

ענק ! אפשרות מעולה שלא חשבתי עליה, למרות שכן בוצעה הזמנה אבל הכסף לא הגיע לאייר קנדה עדין והם לא יצליחו לתפוס את החברה שנקנה ממנה.

מעולה תודה ! אם לא נצליח עד שבוע הבא זה בדיוק מה שנעשה.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 12:45
לא רואה למה אתה רוצה לחכות עד שבוע הבא. צור קשר בהקדם עם חברת האשראי ותספר להם את הסיפור שיפתחו בבירור.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 15:19
יש סוכנת נסיעות שעוזרת לנו בתוך אייר קנדה... לא רוצה ליצור אי נעימות עם מי שקישר בנינו