⬅ חזרה לאינדקס

משכורת למפתח full stack ג׳וניור

🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 09:46
אני מפתח אוטומציה כבר מעל 5 שנים בהיטק- בוגר יחידה עלית 8200 ועוד רגע מסיים את התואר במדעי המחשב.

אני רוצה לעבור לתפקיד פיתוח fullstack.

יש לי בקרוב ראיון עבודה, כמה שכר עליי לדרוש ? אני לא סתם אהיה מפתח junior שמגיע בלי רקע אלא שעבדתי בהייטק ומכיר טכנולוגיות רבות .. האם להעריך את עצמי נמוך או גבוה ? כי זה תפקיד חדש לגמריי
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 10:04
מה הניסיון שלך כולל?
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 10:07
לצערי אין לי נסיון בפיתוח תכנה אלא פיתוח אוטומציה. אלו הטכנלוגיות שאני טוב בהן :

Programming languages: javascript, typescript, python, c, c++, c#, java, CSS, HTML, json, xml.

Databases: oracle, MySQL, elastic search.

Technologies: git, openshift, kafka, nifi, solr.

Test libraries: Jest, Pytest, Selenium, NUnit.

Test management tools: Jira, TFS. CI-C D: Circle CI, bamboo, Jenkins.
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 10:26
קצת אופטופיק, אבל מפריע לי בעין. ייתכן ויפריע גם למי שרואה את קורות החיים שלך (בהנחה שזה מופיע גם בקו"ח).

xml ו-json הם בטח לא "שפות תכנות". גם את css ו-html אישית לא הייתי מחשיב בתור כאלה (למרות שיש אנשים שפחות נחרצים).

הייתי מציע לך או להוריד אותם בכלל, או להפריד לקטגוריה נפרדת כלשהי.

לגבי השכר, הייתי מסתכל בטבלאות (אלא אם כן אתה מתראיין לגאמפא) ומבקש משהו באמצע בין בוגר טרי למדרגה הבאה. בכל זאת, 8200..
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 10:45
אתה מכיר הרבה טכנולוגיות אבל מה שחשוב למי שמעסיק אותך זה כמה אתה מנוסה בטכנולוגיות שמשרתות את התפקיד שאליו אתה מיועד, וכמה מהר תוכל ללמוד דברים חדשים שאתה פחות מנוסה בהם ונדרשים לתפקיד. אם למשל התפקיד דורש בעיקר פיתוח Java והניסיון שלך ב oop ו multi threading הוא מועט, זה לא בהכרח יתרון למעסיק שאתה יודע Javascript.

מצד שני השוק הוא מוטה ביקוש לעובדים, אז אתה יכול לדרוש גבוה יותר משכר של מישהו שרק סיים תואר ובלי ניסיון.
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 10:59
תודה רבה! אני אהיה ממוקד יותר