⬅ חזרה לאינדקס

כיצד הכי זול להעביר כספים מ Wells Fargo לישראל

🕒 פורסם בתאריך: 31/07/2021 23:34
יש לי חשבון ב Wells Fargo, אני רואה שהאופציה היחידה שיש לי להעביר כספים לחשבון שאינו שלי היא באמצעות Wire שכידוע מאוד יקר, 30$.

מה גם שיש לי מגבלה של העברת 5000 דולר בכל העברה.

האם ישנה דרך זולה יותר להעביר את הכסף לישראל?

יש לי חשבון ב IB אך כדי להעביר להם את הכסף גם נדרש Wire שכן בהעברת כסף ל IB אני מעביר לחשבון שאינו שלי ו-IB מנתבים לאחר מיכן את הכסף.

אודה לעזרה האם ניתן להעביר כסף לחשבון אחר רק ב- Wire או שאני מפספס משהו.
🕒 פורסם בתאריך: 01/08/2021 00:03
ברגע שמדובר בחשבון בנק אמריקאי - אתה יכול להעביר את הכסף בחינם ל-IB דרך ACH

IB יודעים לעשות "חיוב DEBIT" לחשבונות בנק (שרשומים על שמך) אמריקאים ולמשוך מהם את הכסף

ב-IB תוכל לבחור אם להמיר את הכסף לשקלים או לאו - ואז למשוך אותו לחשבון הבנק הישראלי שלך (במידה ומדובר במשיכת מט"ח - כאן כבר יש שאלה של העמלות שמחכות לך בבנק המקבל, רצוי לבדוק ולתאם עם הבנק לפני)
🕒 פורסם בתאריך: 01/08/2021 09:03
מציע לבדוק את האופציה של צ'ק רגיל.

אני מעביר כך את השכר דירה מוולס פרגו בשנים האחרונות.

זה עובד גם עבור צד שלישי. חודש שעבר העברתי סכום גדול משמעותית מ 5000 לא היו בעיות כלשהן למעט הצורך במסירה פיזית של הצ'ק שזה ניג'וס בפני עצמו.
🕒 פורסם בתאריך: 01/08/2021 09:49
אין שום בעיה להפקיד לIB צ'ק דרך האפליקציה (יכול להיות שיש תקרת סכום).

בכל מקרה להגיע אליהם פיסית זה יותר מקצת ניג'וס, זה דורש כרטיס טיסה לא זול.

מה שכן אפשר לשלוח להם אותו בדואר אם מאוד רוצים.

אבל זה נשמע לי הרבה יותר מסובך מסתם ACH או bill pay שגם יגיעו הרבה יותר מהר
🕒 פורסם בתאריך: 01/08/2021 09:51
כמו שאמרו אתה יכול ליזום משיכת ACH מהצד של IB.

אופציה אחרת זה להשתמש ב Bill Pay מוולס פארגו. לסכומים לא גדולים זאת האופציה העדיפה לדעתי כי ב ACH יש hold למשיכה של הכסף ל44 יום מרגע שהוא מגיע
🕒 פורסם בתאריך: 01/08/2021 10:31
כנראה לא הסברתי את עצמי נכון. כאשר זה לחשבון שלי, אכן זה באמצעות אפליקציה. במקרה שזה לצד שלישי (בארץ) אין מצב שאפקיר את הצ'ק בדואר, קופץ אל הבחור מוסר את הצק שותה קפה, מפטפט וממשיך לענייני. לא קשה אבל מנג'ס.
🕒 פורסם בתאריך: 01/08/2021 10:47
לא הבנתי איך זה קשור לדיון.

פות"ש רוצה להעביר את הכסף לחשבון שלו, לא לאדם אחר
🕒 פורסם בתאריך: 01/08/2021 14:50
נדמה לי שפות"ש שאל על העברה לחשבון שאינו שלו, אבל מאוד יתכן שאני לא רואה טוב בחום הזה.
🕒 פורסם בתאריך: 12/11/2021 13:56
יצרתי קישור ACH דרך WF לחשבון IB בהצלחה.

הבעיה היא שכדי לבצע העברה, נדרש לקבל קוד אימות מ-WF לסלולר. WF לא שולחים למספרים וירטואליים לכן כל ה- VoIP למיניהם לא יקבלו את קוד

האימות.

האם את מכירים דרך להתמודד עם זה?
🕒 פורסם בתאריך: 25/11/2021 21:34
לידיעת הכלל,

כאשר מבצעים ACH מ-IB ל- WF אזי בשום שלב לא מתבקשים ע"י WF לשלוח קוד שהתקבל בנייד.

לכן, ניתן בדרך זו להעביר כספים ללא כל מספר טלפון ארה"ב.

היתרון: חינם לחלוטין

החסרון: IB מעבירים את הכסף ל- HOLD למשך חמישה ימי עסקים ורק לאחר מיכן הכסף משוחרר.

במידה ורוצים להעביר את הכסף לחשבון אחר אזי נדרש להמתין 44 ימים מרגע קבלת הכסף לפני שניתן להעביר.