⬅ חזרה לאינדקס

כפל ביטוח בריאות - בדיקת פוליסות לפני קבלת החלטה על ביטול

🕒 פורסם בתאריך: 16/08/2021 08:38
שלום חברים

יש לי ביטוח בריאות פרטי מלפני כ-20 שנה עם תנאים מצויינים שהוריי בזמנו עשו לי ( היום כבר לא מנפיקים פוליסות כאלה )

לאחרונה עשיתי ביטוח קולקטיבי משפחתי דרך מקום העבודה שלי ( באותה חברת ביטוח ) ויש בו רובד הבסיסי ואת הרובד המורחב .

פניתי לחברת הביטוח על מנת לברר האם ניתן לבטל ( רק עבורי ) את הרובד המורחב בביטוח הקולקטיבי בגלל כפל ביטוחי והם אישרו לי להסתפק ברובד המורחב של הביטוח הפרטי הותיק שלי .

עכשיו לשאלה : אני מאוד חוששת לבטל את הרובד המורחב בפוליסה החדשה מחשש שאולי בכל זאת בה יש סעיף ( או יותר ) שנותנים כיסוי שהפוליסה הותיקה שלי לא נותנת . מאחר וחברת הביטוח לא מוכנים " לחתום" על כך שאין מצב כזה ומאחר והסוכן ביטוח שלי מאוד מבוגר, לא מתפקד ואני לא ממש "יכולה" להחליף אותו ( קרוב משפחה ) אין לי מושג למי לפנות על מנת שיבדוק את שתי הפוליסות ובאמת יאשר לי לבטל את הרובד המורחב של הפוליסה החדשה ללא כל חשש .

מה אתם מציעים לעשות ?
🕒 פורסם בתאריך: 16/08/2021 08:41
לקרוא את כתבי הפוליסה.
🕒 פורסם בתאריך: 16/08/2021 09:01
את יכולה לפנות ליועץ ביטוח בלתי תלוי, לשלם לו כמה עשרות או מאות שקלים, ולקבל ייעוץ.
🕒 פורסם בתאריך: 17/08/2021 10:18
אתה מכיר מישהו מומלץ ?
🕒 פורסם בתאריך: 26/08/2021 14:17
את יכולה לשלוח לי בפרטי את הפוליסות, אגיד לך מה היתרונות המרכזיים של כל פוליסה
🕒 פורסם בתאריך: 26/08/2021 14:40
שני היתרונות הנתפסים בפוליסות האלה הם אפשרות לבחירת רופא מנתח, ואפשרות לקבל החזר כספי במידה ובחרת לבצע ניתוח במסגרת קופת החולים. לא בטוח ששני היתרונות מספיקים כדי לשמר פוליסה מלפני 20 שנה (עם תקרות מלפני 20 שנה) בעלות יחסית גבוהה.

מצטרף להמלצה כאן לבחון את תנאי הפוליסה ולבחון את האלטרנטיבה