⬅ חזרה לאינדקס

הוצע לי להשכיר את דירתי ל-3 שנים מעל מחיר שוק, כולל שיפוץ הדירה על חשבונם. יש קאצ'?

🕒 פורסם בתאריך: 28/09/2021 22:20
הוצעה לי עיסקה שבעיניי נשמעת טוב ואני מנסה להבין אם יש משהו שאני מפספס.

קנינו לפני כמה שנים דירה על הנייר בפינוי בינוי ועכשיו הסתיימה הבנייה ועתידנו לקבל טופס 4 בעוד כחודש.

פנתה אלינו חברה שהציעה לשכור את כל (או הרוב המוחלט של) הדירות בבניין מעל מחיר השוק, ולשפץ את הדירה לרמה גבוהה, כולל החלפת המטבח למשל (כרגע מטבח קבלן). חוזה ל-3 שנים וכ-10%-15% שכירות מעל המצופה.

המטרה שלהם היא להציע פתרון דיור, לטענתם, להייטקיסטים מחו"ל שבאים לבקר בנסיעות עבודה במרכז הייטק שאינו רחוק משם, סטייל אינטל, מייקרוסופט וכו'.

בשורה התחתונה:

שוכר קבוע ל-3 שנים

שדרוג הדירה (בית חכם, מטבח חדש, ועוד) וריהוט הדירה על חשבונם.

דעתכם? יש עוד משהו שכדאי לבדוק חוץ מלהיות בקשר צמוד בקשר לשיפוצים בדירה?
🕒 פורסם בתאריך: 10/10/2021 20:26
לא מומחה, אבל מניסיוני זה נשמע טוב מאוד.

אם קניתם להשקעה (משתמע מכך), אז הנה, באה הצעה. ההצעה יכולה לתת לכם שקט 3 שנים (לפחות?) וגם מבחינת תקופת הרצה לתקופה שלאחר סיום הפינוי בינוי. תמיד יכולות לצוץ בעיות כמו רטיבויות, אז יכול להיות נחמד אם יש איזושהי חברה שמחזיקה את כל הבניין ותטפל בדברים האלה בשבילך. תוסיף על זה את השיפוץ (שיכול גם להעלות את שווי הנכס) וקיבלת עסקה מעולה!

האם תצליחו להשיג בשנה הבאה ובשנה שאחרי הצעות טובות יותר? אם כן, אפשר לשקול לדחות את ההצעה בנימוס.

כך או כך תמיד כדאי לערוך מחקר על החברה הזו וללמוד עליה כמה שאפשר וכמובן לדרוש בטחונות וכל מה שצריך כדי להבטיח שתקבלו את המובטח והחתום בחוזה.

שיהיה המון בהצלחה :)