⬅ חזרה לאינדקס

הייטקזון - אשראי, הטבות וכל מה שמבסיס.

🕒 פורסם בתאריך: 05/04/2022 18:52
היי,

במסגרת העבודה שלי כשכיר מתאפשר לי להצטרף להייטקזון. מעבר " להטבות " שלהם באתר האינטרנט, איזה יתרון יש לכרטיס האשראי על פני האשראי של max - i need it ?

האם מועדון הלקוחות של הייטקזון נותן הטבות אחרות במכשירים פיננסים למינהם?

אשמח לדעת למי שיודע :)

תודה!
🕒 פורסם בתאריך: 05/04/2022 19:37
אין ממש. זה כביכול נותן הנחה באתר הייטקזון אבל המחירים שם ממילא לא אטרקטיביים במיוחד.

אם אתה שייך לארגון עם ועדים חזקים כמו רפאל, חשמל וכו. אז יש להם הסדרים והנחות עם אתר הייטקזון.
🕒 פורסם בתאריך: 05/04/2022 20:22
לא מסכים לגמרי, לדעתי אם אתה רוצה לקנות משהו שווה לבדוק קודם בהייטקזון. כנראה זה תלוי בקטגוריות.
🕒 פורסם בתאריך: 05/04/2022 21:07
אין הרבה יתרונות אבל גם אין שום חיסרון בלהחזיק עוד כרטיס אשראי חינמי.
🕒 פורסם בתאריך: 05/04/2022 21:28
בזמנו הצטרפתי להייטקזון דרך בנק הפועלים,

וקיבלתי פטור מעמלות למשך 3 שנים (במקום להתמקח כל שנה עם הבנק), והלוואות בתנאים מועדפים (שלא לקחתי).

כמו כן מדי פעם יש מבצעים אמיתיים באתר. למשל מצאתי מזרן ספציפי שרציתי בהנחה של 20% על מחיר היצרן.

בגדול, לא רואה מה יש להפסיד מהשתייכות למועדון שלא גובה דמי ניהול.
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 12:14
חסרון אחד הוא תחושה מזויפת של כסף נוסף שאפשר להוציא.
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 12:14
לדעתי המשפט "לא מסכים לגמרי" אמור לגרור רצף של דוגמאות והוכחות לטענה שלך ולא משפט שמתחיל ב"לדעתי". רק אומר.

האם הכרטיס HZ שמונפק מהבנק נותן משהו מעבר לזה של MAX? התשובה היא בגדול לא. אותם תנאים +- בעלויות מט"ח, אשראי וכו. יש הבדלים בכרטיס הייטקזון של חברות כמו אינטל וכו שם יש הסדרים פרטיים.

האם באתר הייטקזון יש מבצעים שווים? לפעמים כן ולפעמים לא. ברוב המקרים מדובר במחירי שוק או בהנחה קלה.

למשל בארוחה חברית לפני כחודש, מישהו (עובד רפאל) ציין ספא נהדר שהם היו בו עם ארוחת בוקר זוגית ב350 ש"ח. פתחנו את האתר בנייד וכל אחד ראה מחיר אחר :roll: החל מ 350 לעובדי רפאל, 550 לאינטל ו600 לעוד חברה. כשהתקשרתי לברר מול האתר, נאמר לי שבחלק מהמוצרים זה תלוי בהסדרים של החברות.

אם אתה לא עובד חברה גדולה, בכלל תראה מחירי שוק.
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 12:35
לא יודע למה אני צריך לתת רצף דוגמאות למשהו שפות"ש יכול לעשות בעצמו בקלות ובחינם.

הנה מה שאני עשיתי:

1. נרשמתי לאתר (2 דק') והשוויתי מחירים של מוצרים כמו מקלדות, עכברים, מסכים (רבע שעה) - נוכחתי לראות שהמחירים אכן יותר זולים בהשוואה לזאפ.

2. ראיתי באתר שיש מתנת הצטרפות למי שמוציא את הכרטיס (כחוץ בנקאי) - נכון לעכשיו זה 250 שקל לקניות באתר.

כבר פה הבנתי שאין סיבה לא להצטרף.

במקרה שלי גם פתחתי חשבון בהפועלים אז מתנת ההצטרפות שלי הייתה בשווי 750 שקל + 1500 שקל לקניות בהייטקזון + 10% החזר על קניות באתר בשנה הראשונה + הלוואות בתנאים טובים מאוד.

גם אם לא פתחת חשבון בהפועלים, בהנחה שכרטיס הייטקזון הוא בעל אותם תנאים של I need it + מתנת הצטרפות + אפשרות להנחה במוצרים מסוימים - אני לא רואה סיבה לא להצטרף.

לא היה לי מושג, אבל אני גם לא יודע איפה פות"ש עובד ואילו הנחות הוא יקבל. אני כן יודע שהוא יכול להירשם לאתר במהירות ובחינם ולברר בעצמו:
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 14:46
כי פות"ש סייג מראש את כל מה ששאלת וצמצם את השאלה לכרטיס עצמו. הבעת דעה, אז מקובל ומנומס להסביר. שוב, לדעתי. אתה לא חייב.
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 15:00
למה?

מילא היה אומר שהוא לגמרי לא מסכים. אבל אם הוא מסכים בגדול, רק לא לגמרי, למה הוא צריך להביא הוכחות?

דוקא פה מתאים בדיוק ה "לדעתי" שלו.
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 15:56
@roneng

כמו ההבדל בין "שיהיה לך לבריאות" לבין "לבריאות שיהיה לך" ?
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 15:58
לא הבנתי.

אבל יש הבדל גדול בין

I don't completely agree with you

לבין

I completely disagree with you.
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 17:18
עמלת משיכה מזומן בחו"ל נמוכה יותר. לא זוכר בכמה, אבל ביותר מחצי אחוז ואין את הלוגו המכוער של המועדון של "I need it".
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 18:32
היי,

אם להיות כנה, למעשה לא ענית על 2 השאלות ששאלתי.

חשבון בבנק הפועלים מעבר להיותו בנק עם שירות גרוע, המתנות האלו מותנות בהעברת משכורת וכל מיני תנאים.

לי כרגע יש פטור מעמלות עו"ש ואין לי צורך בהלוואה.

בכל מקרה תודה על הפידבק שלך בנושא.
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2022 19:17
שאלה 1 הייתה מה היתרון על פני I need it,

קיבלת תשובה: מתנת הצטרפות + עמלת משיכת מזומן בחו"ל יותר זולה לטענת @bigbang.

בנוגע לשאלה 2 "מוצרים פיננסים" גם קיבלת תשובה: חשבון עם הטבות בבנק הפועלים + הלוואות בתנאים נוחים.

אם התנאים לא מספקים אותך אל תצטרף, אני לא עובד בהייטקזון.

אגב אם תקרא את התקנון באתר הייטקזון תדע בדיוק מה אתה יכול לקבל. אף אחד לא מסתיר ממך מידע שם.
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2022 09:22
מסכים, אמנם האתר שלהם לא הכי מוצלח והמבחר קצת all over the place אבל כבר יצא לי לקנות שם מוצרים שראיתי שהם זולים יותר מהאופציה הכי זולה בזאפ, ובמבצעי Black Friday הם אפילו עושים הנחות של 90% (על מוצר או שניים).

יש גם את הסטאטוס "Pro" שמאפשר צבירה של 10% באתר שזה לא וואו אבל כמובן לא מזיק (אצלי זה בתנאי שאני מבזבז 5 אלף באשראי במשך 3 חודשים אם אני לא טועה).

בזמנו הם הציעו מענק 1600 שקל לפותחי חשבון בבינלאומי, היום הם מציעים איזשהו מענק (לא מזומן, רק קרדיט לבזבוז באתר של הייטקזון) לפותחי חשבון בפועלים שזה מבצע משמעותית נחות יותר בעיניי.

גם כל חודש יש מתנה מתחלפת למי שמצטרף להייטקזון (מצעים, אוזניות וכו').

בסך הכל כן שווה בעיניי.
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2022 10:28
זה חיסרון של האדם לא של הכרטיס.

אבל לא כ"כ נראה לי שהפורום מעניין טיפוסים כאלה, ובשבילם יש דביט (כשיכירו בבעיה).
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2022 15:16
שווה להוציא את הכרטיס: אין עלות, יש מתנת הצטרפות ולפעמים המחירים באתר HTZ באמת זולים.
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2022 16:47
לי יש את הכרטיס , בכל פעם שרוצה לקנות משהו בודק בהייטקזון ולפעמים המחיר שם יוצא הכי זול בגלל ההטבות בכרטיס.

לדוגמה קניתי 3 כרטיסים לאירוע מסוים ויצא לי 510 דרך הכרטיס במקום 600 דרך קניה רגילה בהייטקזון במקום 660 בקניה מבית העסק ישיר.
🕒 פורסם בתאריך: 14/04/2022 00:09
יש גם קנייה של "ChefZone" שאלו תווים בשווי עד 500 ש"ח בחודש ב 30% הנחה לכמה מסעדות. דומה לחבר טעמים אבל מצומצם (במבחר ובסכום).

זה רק עבור כרטיס הייטקזון בנקאי (פועלים), אם זה לא בנקאי אז זה 18%.

יש גם קנייה של "GiftZone" שזה 17% לרשתות אופנה, מוצרים לבית וכו, אבל זה קיים גם בMAX.
🕒 פורסם בתאריך: 17/04/2022 18:51
מבחינת חברת ההייטק, מה ההרשמה להייטקזון דורשת?

יש איזשהם תנאי סף כמו גודל? זה כרוך בתשלום?

אני רוצה לדעת אם יש טעם בכלל לפנות לHR בנושא.
🕒 פורסם בתאריך: 17/04/2022 21:25
עד כמה שאני יודע זה בעיקר עניין של תשלום
🕒 פורסם בתאריך: 22/12/2022 12:25
שלום לכולם,

האם יש דרך להצטרף להייטקזון באופן עצמאי?

בלי קשר לחברה בה אני עובדת (שאין להם הסדר עם הייטקזון...)
🕒 פורסם בתאריך: 23/12/2022 09:14
התשובה הרשמית היא שלא ניתן להצטרף עצמאית. התשובה הלא רשמית היא שכן אפשרי לקמבן הצטרפות.
🕒 פורסם בתאריך: 23/12/2022 12:48
מי מבין בזה?

איך עושים בזה?
🕒 פורסם בתאריך: 23/12/2022 12:54
זה כרטיס חינם.

עוד כרטיס זה תמיד טוב. למשל, הכנס אותו לאפל פיי או גוגל, גזור אותו, ואז אם הארנק נגנב יש לך כרטיס אחד לא מבוטל.

הוא נותן המרה ב 1% ובדחייה של 3 חודשים. זה חשוב למי שנוסע מחול מהעבודה וחשוב לו לקבל החזר לפני שהכסף יורד מהחשבון. מבחינתי זה מטרד.

יש מתנת הצטרפות. חכה לחודש מעניין וקח אותה.

יש לקראת סוף שנה 2 מוצרים לקנות במחיר מסובסד. מאות שקלים יותר זול מהכי זול בכל מקום אחר.