⬅ חזרה לאינדקס

ביטוח נסיעות לחול

🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 07:09
שלום לכולם,

אני נוסע בקרוב לסמינר של שבוע בחול, וכרגע מחפש ביטוח נסיעות לחול. פחות משנה לי המחיר (כמובן שלא משהו מופרך) אלא הכיסוי הביטוחי.

רציתי לשאול האם יש לכם המלצות בנושא? ובנוסף מה דעתכם על ביטוח מחשב נייד/פלאפון אם זה כדאי?

כרגע לפי מה שראיתי לפספורטקארד יש שירות טוב וכיסוי גבוה, ובנוסף אין השתתפות עצמית וניתן לשלם ישירות דרך הכרטיס על הוצאות רפואיות.

תודה מראש.
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 07:26
יש ביטוח נסיעות בסיסי לכל כרטיס אשראי, נדרש לצלצל לחברה כדי להפעיל את הביטוח אחרת לא תהיה מבוטח.

אני לקוח של פספורטקארד. משתמש בביטוח הזה בעיקר לביטוח מצב בריאות קיים.

איך זה עובד? לפני הנסיעה מצלצלים אליהם וסוגרים על הביטוח והפרמיה.

בנתב"ג מקבלים בדוכן שלהם כרטיס אשראי אבל הוא לא טעון.

במקרה של תאונה מצלצלים אליהם או שנכנסים לצ'את שלהם בסקייפ (24/7) ואז הם טוענים את הכרטיס מרחוק ואיתו משלמים את ההוצאות הרפואיות.

ללא קשר לחברה המבטחת, רצוי תמיד לבקש במייל את תקציר הביטוח באנגלית (2 עמודים).

אני לא מבטח את הנייד.
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 08:57
רק לתשומת הלב ביטוח כ.אשראי לחול מחריג מצב קודם, ולכן כדאי למי שאינו 100% בריא לקרוא את הפוליסה לפני, אני לא אתפלא שחברות הביטוח ינסו לקשר כל תשלום עתידי למצב קודם.
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 09:21
פעם טסתי לחול וביטחתי את המחשב הנייד (כולל אבדן). כשחזרתי, שחכתי אותו בשדה התעופה, הייתי מבסוט כי חשבתי שהביטוחמיכסה, ואז הסתבר שצריך לחתום במשטרה ברגע האבדן . בקיצור צריך לקרוא את כל האותיות הקטנות
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 09:33
וביטוחים אחרים לחו"ל לא מחריגים?
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 10:14
מצאתי שברמה הטכנית הכי פשוט דרך האתר של קופת החולים. חוסך המתנות ונסיונות שכנוע של סוכנים, ומאפשר קריאה שקטה של הפוליסה.
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 11:06
יקר יותר כי הם המתווכים. אני תמיד מבקש שישלחו את הפוליסה למייל ואף פעם לא מאשר עיסקה לפני שקורא את התנאים.

משקפופרים שימו לב - אין ביטוח למשקפיים וזה בפירוש ברשימה של האותיות הקטנות. אם חשוב לכם תבקשו להכליל את הסעיף הזה (עבור תשלום די מופרז).
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 12:02
גם אני מחפש ביטוח לחו"ל , הטענה שאני שומע הרבה היא שביטוח של כרטיס אשראי בסיסי מאוד , הם מכסים עד 2000$ ביום. יש הטוענים שהכיסוי הנ"ל במדינות כמו ארה"ב עלול לא להספיק. אז מצאתי שכרטיס קורפורייט של מאסטרכארד לדוגמא נותן עד 3300$ ליום . עדיין מתלבט . השאלה הנוספת זה האם להפעיל את הביטוח דרך כמה כרטיסי אשראי ?
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 14:53
אתה יכול להפעיל כמה, אבל אם תצטרך להפעיל את הביטוח תצטרך לבחור.

אני אישית מפעיל תמיד את של כולם, מתוך מחשבה שאם וכאשר אני אצטרך אני כבר אעשה את הבחינה מאיזה הכי כדאי לי לתבוע
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 15:01
אנחנו מבטחים בפספורט, הגענו אליהם בעקבות המלצה של חבר (שהנו סוכן ביטוח בחברה אחרת)....
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 15:30
בדרך כלל עוברים שאלון קצר ואם יש בעיה יש אפשרות לתעריף מורחב, אבל לא מומלץ לדוגמא לצאת לחול עם זריקות אינסולין ולגלות שבמקרה דל החמרה עלות האישפוז וההטסה עליך ,

לפחות כדאי לקחת את זה בחשבון מראש.
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 19:19
כשאני נוסע ע"ח העבודה, לא מפריע להם הפרמיום והם אפילו מעודדים אותי לבטח באופציה הפשוטה ביותר בשבילי, משום ששעת עבודה שלי שתתבזבז על המתנה והדיינות עם סוכן שווה יותר מאשר דמי השירות של קופת החולים.

וכן למקרה דנן:
🕒 פורסם בתאריך: 17/07/2016 19:24
ביטוח עושים לקטסטרופות ואובדן מחשב או משקפיים הם לא קטסטרופה.

בעיני חשוב להקפיד בביטוח הבריאות, בפרט כי בחו"ל יש הרבה נעלמים וחוסר הידע יכול לגרום לעלויות מטורפות בעייני בריאות.

מחשב, משקפיים ומזוודה, כבודם במקומם מונח, אבל אם התוחלת חברת הביטוח מרוויחה על הביטוח שלהם, אז מישהו אחר נמצא בצד המפסיד.
🕒 פורסם בתאריך: 21/10/2019 20:43
רב שלומות,

ברשותכם, דבר שמדיר שינה מעיניי:

נאמר ואנכי

שלומי טס ב 1.1.20 לזימבבואה לחודש.

אחותי שלומית (סתם לקטע, הוריי אינם אחים) טסה באותה טיסה, גם לחודש.

לשנינו יש את אותו הביטוח עם אותם הכיסויים, לרבות ביטול טיסה עקב מצב רפואי.

המחיר הוא 2$ ליום.

העלות של שנינו היא זהה,לא משנה אם נעשה את הביטוח היום קרי, חודשיים לפני הטיסה, או יום לפני הטיסה.

[בדקתי את זה]

ואני שואל,

איך ייתכן שאני מבטח חודשיים את הטיסה מראש ומכוסה אם אני אשבור רגל או איכנס למצב רפואי שלא יאפשר לי לטוס

בזמן שאחותי תשלם את אותו דבר גם אם תעשה את הביטוח יום לפני.

היכן הקאץ ?
🕒 פורסם בתאריך: 21/10/2019 20:51
כי בשיקולי חברת הביטוח הסיכון המשמעותי הוא מקרה רפואי שמתרחש כשאתם בחו״ל, שם יושב הכסף הגדול שיכול להגיע לעשרות ואפילו מאות אלפי דולרים. הכיסוי של ביטול הנסיעה מסיבות מאוד מסויימות הוא זניח ומהווה תוספת כמעט שולית מבחינתם