⬅ חזרה לאינדקס

המלצה לקנות מחברות A4

🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2022 18:02
שלום,

במסגרת העבודה שלי (מהנדס תוכנה) יוצא לי הרבה לכתוב ולקשקש דברים על דף בשביל לסדר דברים בראש.

אני בדרך כלל משתמש במחברות A4.

רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה מאיפה לקנות מחברות פשוטות של A4.

בקרביץ יש 3 מחברות ב 18 שח (6 שח למחברת).

תיארתי לעצמי שיש מקום שבו אוכל לקנות יותר בפחות כסף.

ניסיתי גם אלי אקספרס או איביי ולא מצאתי משהו מתאים.

אשמח להמלצות
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2022 18:05
לפני שאתה רץ לרכוש, תברר אם המעסיק מספק מחברות למי שמבקש - סיכוי טוב שכן.
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2022 19:19
זה כזה קריטי? לחסוך עוד שקל או שניים על מחברת?

זה שווה את ההתעסקות במקום לקפוץ רגע לחנות הקרובה?
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2022 19:21
אפשר גם לכתוב על נייר טואלט (בשני הצדדים!)

ואז לעשות בו שימוש.
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2022 19:27
ולהקפיד על סדר הפעולות
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2022 19:41
תודה אבל אני עובד כרגע מהבית, אז אני לא רואה אפשרות

אם מדובר בהוצאה חוזרת, לא עדיף לתכנן אותה ולבדוק אלטרנטיבות ?

בסך הכל שאלתי שאלה, אם איך לך מה להוסיף לא צריך להגיב.

אין צורך להגיב כך.

זה ממש מוריד מהפורום והקהילה בכלל.
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2022 19:54
מה שמנסים להגיד, קצת בעוקצנות אבל לא כדי לפגוע, זה שלא שווה להקדיש זמן לעניין.

על הוצאה של 20-30 ש"ח בחודש גם אם תחסוך עשרות אחוזים זה עדיין רק כמה שקלים. אם אפשר אז עדיף לחסוך, אבל לא שווה להתאמץ בשביל זה. הזמן והאנרגיות מוגבלים. כדאי לשמור אותם לצרכים חשו ים יותר.
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2022 20:10
לא חייב

אם מתבלבלים בסדר, אפשר לכתוב בטיפקס
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2022 20:13
תודה על התגובות העוקצניות.

לא אחזור לפה יותר.
🕒 פורסם בתאריך: 07/05/2022 11:40
יאא אני עוד זוכר בתור ילד איך מחברת עלתה חצי שקל. איך המחירים קפצו ככה... אינפליישן איז א ביצ' חח

ולעניין, חפש ברשתות כמו מקס סטוק, דן דיל ובסגנון שלהם. יש להם מוצרים ממש זולים ורוב הסיכויים שיהיה לך זול משמעותית מהרשתות הרגילות
🕒 פורסם בתאריך: 07/05/2022 22:07
אני אישית קניתי באמאזון ב9.8 דולר 6 מחברות אוקספורד לפי שער דולר של ה11.11.2021 שהוא היה 3.12 שזה מחיר של 5.08 פר מחברת ספירלה A4 עם 70 עמודים (והמשלוח חינם אם תקנה מלא מחברות). אבל, מסתבר אבל שהיתה אינפלציה במחירי המחברות מאז נובמבר - כיום עולה $9.67 (אך בצבעים אחרים) לפי שער דולר של 3.419 שזה יוצא 5.51 ש"ח למחברת. לכן, אני מגיע למסקנה שהיתה אינפלציה שקלית אך מחירי המחברות ירדו דולרית. זה עדיין יותר זול מקרביץ. (אך דורש משלוח בשווי לפחות 49 דולרים)

מאליאקספרס ממה שאני זוכר המשלוחים פשוט יקרים מדי עבור מחברות (המחברת יכולה לעלות דולר אך המשלוח יעלה 4 דולר).

אני מציע לאגד את ההוצאה בצורה שנתית ולקנות בזמנים שיש בהם הנחות משמעותיות.
🕒 פורסם בתאריך: 07/05/2022 22:12
סליחה על גניבת השרשור, אבל כל פעם שאני מוצא עסקה טובה באמאזון אז היא לא כלולה ב"מעל 50$ משלוח חינם".

והמשלוח מכפיל ולפעמים משלש את המחיר.

איזה מוצרים כן כלולים במבצע הזה? האם צריך לעבוד עם amazon מארצות אחרות ולא ארה"ב ?
🕒 פורסם בתאריך: 07/05/2022 22:20
קשה להגיד איזה מוצרים נכללים. אני אישית הזמנתי עם אמאזון מארה"ב מוצרים שהיו כלולים במשלוח חינם והיה מבחר די גדול של מוצרים עם משלוח חינם (לפעמים באמת אותו מוצר יכול להיות כלול במשלוח חינם ויום אחר כך כבר לא או שצריך לחפש את אותו מוצר עם שם אחר שהוא כן כלול במשלוח חינם). לי נראה שמוצרים כבדים אך זולים לא כלולים (למשל, חיפשתי שמפו ולא מצאתי משהו במחיר נורמלי או עם משלוח חינם) בדרך כלל וגם אוכל למשל לא נראה לי כלול בדרך כלל (אני זוכר שחיפשתי תה ולא מצאתי משלוח חינם).

יש להם טכנית פילטר שמציג רק מוצרים עם משלוח חינם, אבל הוא מעולם לא עבד לי (או מחק את כל המוצרים או שהיה כתוב שהם חינם עד שמגיעים לתשלום ואז פתאום זה לא חינם).