⬅ חזרה לאינדקס

איך להעלות דירוג משתמש המשקיעה?

🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 11:00
היי, אני רוצה להעלות את דירוג משתמש המשקיעה שלי, אך אני כנראה לא מספיק ויראלי ומייצר מספיק לייקים ותגובות.

איך אני יכול להתקדם במעלה הפורום ?

תודה (:
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 11:41
הדרך היחידה היא בצבירת לייקים.

בדרך כלל השואלים לא מקבלים והמגיבים עם תשובה טובה ומנומקת מקבלים לייקים.

חוצמיזה, למה זה חשוב?
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 11:44
אין חשיבות אמיתית לדירוג, אנשים מקשיבים או לא מקשיבים לפי התוכן שאתה כותב, לא לפי הדירוג שלך...

בכל אופן, אכתוב כאן את סוג התגובות שאני אישית מסמן עליהן לייק ללא תלות בשאלה אם אני מסכים עם הכותב או לא:

1. תגובה שמכילה נתונים.

לא משנה אם הנתונים נראים כתומכים או כמפריכים את העמדה שלי, עצם זה שמישהו טרח והביא נתונים לדיון מזכה אותו בהערכה שלי.

2. תגובות שגורמות לי לחשוב. הסתכלות מזווית שונה על המציאות.

מה גורם לי לא לסמן לייק (אפילו אם אני מסכים בגדול) -

תגובות שמכילות הגזמה, או השתלחות בחבר פורום אחר.
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 12:47
אני יכול להגיד, שאני אישית כן מסתכל על דירוג המשתמש על מנת "לדרג אמינות" בדיון.

לדוגמא,

אמינות/מהימנות של תגובת yossik/המשקיעה > אמינות/מהימנות תגובת צ'יטה
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 13:56
תלוי לגבי איזה דיון.

אם את רוב הלייקים שלי, לדוגמא, קיבלתי משרשורים בענייני משק בית וצרכנות - זה לא מעיד לגבי הידע והאמינות (מה זה?) בנושאי נדל"ן ובורסה.
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 13:58
אגב, @צ'יטה -

שמתי לב שאתה מדבר על "להתקדם במעלה הפורום". מעניין שאני אישית חושב על הפורום כמו רשת ולא כמו סולם.

אולי זה משפיע גם על היחס לניקוד?
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 14:23
מעניין @איניגו מונטויה

אני מסתכל על כל מקום חדש (כמו הפורום) כסולם, הרי מדובר בהיררכיה מסויימת שבמעלה שלה עומדת המשקיעה עם סמכויות שונות מלשאר המשתמשים.

זה נקודת הסתכלות יפה של רשת, השאלה אם היא נכונה.

זה אומר שכאשר מודרטור מגיב לי בשרשור, אני מתעמק כפול, ולפעמים קורא מספר פעמים מרובה את התגובה על מנת להבין מסרים נרמזים אשר נכתבו בהודעה,

זו לעומת משתמש חדש שיגיב לי שאני אקח את תגובתו באותה רצינות, אך אני הפרפסטיבה על התגובה היא מתוך הבנה כי מדובר במשתמש חדש.

לצורך העניין אני אצטרך לבדוק את היסטוריית השרשורים של משתמש חדש (שפתח/שמעורב בהם), בניגוד למשתמש ותיק עליו אני אישית סומך יותר.
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 14:25
שוחד

לא ממליץ
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 14:53
הנה קיבלת ממני לייק שיעזור לך להתקדם במעלה הסולם :)
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 16:20
המשקיעה היא בעלת הבית כאן. כל השאר הינם אורחים בבית. המודרטורים הם אותם אורחים שהתנדבו לעזור לה לסדר ולנקות קצת את הבית.

גם אם יהיו לך 100K לייקים אתה תישאר אורח כמוני וכמו יוסיק.

אין שום סיבה, תאמין לי :)

אגב, גורואים זה דבר לא מומלץ. הפעל את שכלך ואת ספקנותך כלפי כל דעה ואמירה, כולל לגבי דעתך שלך וכולל מי שהחלטת שהוא בר סמכא.
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 16:30
שתי אפשרויות, תגיב לכל דיון שמעניין אותך, סביר שתשפר את הדירוג.

אפשרות שאני מעדיף יותר, תגיב רק על הנושאים שממש חשובים לך ויש לך מה לתרום אז הדירוג היחסי שלך יהיה מאוד טוב.

אתה גם יכול לפתוח נושא חדש על מה שמעולם לא כתבו עליו פה, אם הוא יעניין את השאר ישתפר לך הדירוג והעניין בפורומים יעלה בכל מקרה כי פתחת נושא חדש.
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 20:17
תקשיב לדברי חכמים, תלמד מבעלי הנסיון, תשאל שאלות ותחקור.

לבסוף, תשתף אותנו בידע שלך.
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2022 22:08
כן, אבל כשיש הרבה מידע לסנן ואין הרבה זמן או אנרגיה, נוטים להשתמש בהיוריסטיקות. חלקן עשויות להיות נכונות סטטיסטית.

כדי לדעת את מקורם דרוש מחקר.

אורחים נחמדים. :)
🕒 פורסם בתאריך: 06/06/2022 00:02
תראה, מי שלא רוצה להקדיש זמן ואנרגיה לקריאה, לבניית בנק מטרות ולו"ז, להבנת החיבור בין הכלי הרצוי למטרה - אולי מוטב שלא ייכנס לזה בכלל.

אם תסתכל בשרשורי הנדל"ן, תראה שגם שם נדרשים זמן ואנרגיה כדי להשקיע בצורה טובה. אותו הדבר כשאתה רוצה להתפרנס ממקצוע מסויים - עליך להקדיש זמן ואנרגיה כדי להיות מקצועי ומבוקש. שלא לדבר על זמן ואנרגיה הנדרשים למציאת בת זוג, לחיים בצוותא, לגידול ילדים - בכל אספקט בחיים שלך אתה נדרש ללמוד, להתנסות, לטעות וללמוד שוב. הפנטזיה של קיצורי דרך ע"י חיקוי מישהו אחר היא לא רעיון מוצלח לדעתי.
🕒 פורסם בתאריך: 07/06/2022 00:54
רגע, זה לא בתשלום? ;)
🕒 פורסם בתאריך: 07/06/2022 16:07
ב"שווה מזומן"
🕒 פורסם בתאריך: 07/06/2022 22:45
האמת שאני לא רואה את זה ככה. הפורום מאוד "שטוח". אני אמנם בעלת האתר ועובדת מאחורי הקלעים כדי לוודא שהכל פחות או יותר עובד ומדי פעם מפעילה פררוגטיבות דיקטטוריות אלה ואחרות, אבל עושה זאת לעתים נדירות יחסית והנוכחות שלי בפורום הזה ובדיונים לא מאד דומיננטית. וזה בכוונה כך. אני מאד הייתי רוצה לנתק בין הפרסונה האישית שלי לבין הרעיונות שנדונים בבלוג ובפורום, והעובדה שיש כאן קהילה חיה ושוקקת של אנשים "רגילים" מחזקת את זה.