⬅ חזרה לאינדקס

מחפש המלצה על חברה שמציעה חבילות נופש לחו"ל

🕒 פורסם בתאריך: 11/06/2022 19:32
עבר כבר לא מעט זמן מאז שהזמנתי חופשה הכל כלול לכל המשפחה דרך חברת נסיעות.

יש כל כך הרבה חברות שמציעות דיל של טיסה מלון והסעות.

יש לכם חברה מומלצת שיודעת לתת שירות ומחירים טובים?

יש לי כרטיס הייטקזון וחבר מועדון הוט.

בנוסף, אשמח לקבל המלצה על מלון הכל כלול מומלץ לחופשה עם ילדים בשארם.
🕒 פורסם בתאריך: 11/06/2022 20:48
גם אני לא הייתי במטוס 3 שנים אבל למיטב זכרוני חבילת הכל כלול זו האופציה הכי גרועה שניתן לרכוש... חברת הנסיעות חוכרת מטוס וסוגרת דיל עם מלונות והתוצאה היא שהם הלקוח ולא אתה... והיחס בדרך כלל בהתאם... אם יש בעיה בחדר במלון ואתה אפילו לא מי שמשלם למלון ישירות, מה האינטרס שלהם לעזור לך?

יכול להיות שלפני הקורונה היו חברות טובות אבל להסיק מהמצב של שנת 2019 לזמן הנוכחי זה לא סביר לדעתי...

עדיף לחפש טיסה ומלון באופן עצמאי וגם הסעות לשדה וממנו ניתן למצוא היום בקלות (בדרך כלל המלון שתבחר ישמח לסייע). הבונוס - אתה לא נמצא 24/7 בחברת ישראלים. גם זה שווה כסף בעיניי, עד שכבר יוצאים לחופש.
🕒 פורסם בתאריך: 11/06/2022 21:07
דווקא אפשר היה לצפות שיהיה הפוך - כאדם פרטי, מרבית הסיכויים שלעולם לא תשוב לאותו מלון. לעומת זאת סוכנות הנסיעות מייצרת למלון עוד ועוד הזמנות. אם אותה סוכנות תקבל תלונות מהנוסעים ותפסיק לעבוד עם אותו מלון, הנזק יהיה גדול בהרבה מאשר אם משפחת כהן לא תשוב למלון בעתיד, ואפילו תשכנע את כל מכריה לא להזמין באותו מלון.
🕒 פורסם בתאריך: 12/06/2022 09:05
הפוך גוטה, עדיף לסגור חבילה מהארץ לחופשת הכל כלול באיזה מלון ביוון/טורקיה/מצרים.

המחירים יותר זולים והרבה פחות כאב ראש.

אני מסכים איתך לגבי טיול יותר ארוך עם רכב שעדיף להזמין הכל לבד.
🕒 פורסם בתאריך: 12/06/2022 14:21
כל אחד שיעשה מה בא לו...

להזמין מלון באינטרנט ולמצוא דרך הגעה זה פשוט מאוד.

מי שדחוף לו שיסיעו אותו באוטובוס מהשדה למלון וכולם ידברו סביבו עברית כדאי לו לקחת חבילה.
🕒 פורסם בתאריך: 12/06/2022 14:22
היית חושב ככה אבל זה לא עובד ככה... ולמשל לא תוכל לרשום ביקורת גרועה על המלון ב booking.com כי לא הזמנת דרכם...
🕒 פורסם בתאריך: 12/06/2022 14:23
אני בגישה שלך אבל לא שמדובר על חבילות נופש, ברב הפעמים המחיר של הדיל יהייה זול משמעותית מסך חלקיו.
🕒 פורסם בתאריך: 12/06/2022 15:15
עברו כמה שנים טובות מאז שלקחתי דיל כזה ולא זכור לי שהיו בעיות עם המלון, אבל כמובן שזה מקרה אנקדוטלי.

מה שיותר מטריד בדילים כאלו זה שלרוב מבטיחים את מלון X ואז באותיות הקטנות רושמים שהדיל עשוי להשתנות למלון ברמה דומה, שזה כמובן עשוי להיות הבדל של שמיים וארץ.
🕒 פורסם בתאריך: 12/06/2022 15:32
אני חושב שזה נכון בפרט בגלל פערי הזמנים, כי החברות רוכשות מוקדם ומוכרות מאוחר (קצת כמו ספסרים).

אנימ ניח שאם מזמינים חצי שנה מראש, אין יתרון גדול לחבילה.