⬅ חזרה לאינדקס

התייעצות בנוגע לליווי עיסקי לרעיון וייצוג בניהול מו"מ

🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2022 08:36
שלום

עשיתי אב טיפוס של אביזר אינסטלציה שיכול להיות שימושי בכל בית וחשבתי להציג אותו לחברות יצרניות מהתחום .

אני מבקש לדעת לאיזה יועץ עיסקי או עו"ד או גורם אחר אני יכול לפנות על מנת שייצג את האינטרסים שלי מול חברות רלוונטיות על מנת שינהל עימם מו"מ למכירת הרעיון תמורת תמלוגים או אופציה אחרת .

תודה רבה
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2022 08:47
אני חושב שיהיה לך עדיף להוציא על זה פטנט לפני כן.
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2022 09:28
מההודעה שלך אני מניח שאתה מגיע עם ידע מהתחום וכבר יכול לתת מיפוי קל של השחקניות הרלוונטיות בארץ.

מצטרף לדעה של אורי לגבי פטנט - להגיש משהו ראשוני זה לא יקר ולא לוקח המון זמן ועבודה. אם תרצה הפניות, אוכל לקשר אותך לעורך פטנטים שעובד עם חבר בתחום יחסית קרוב (מנגנון מכני לדחיסת מזרק).

אתה תצטרך עו"ד בסופו של דבר, אבל לפני כן תצטרך לעניין את החברות הרלוונטיות ולכן אם אתה לא בעל הכישורים הנדרשים להציג את המוצר אתה צריך להכניס מישהו שכן - שותף, יועץ או כל הגדרה אחרת שתבחר.

אני עוסק בתחום של סטארטאפים - אמנם בתחומים שונים לגמרי, אבל אם תצטרך הכוונה, מוזמן לשאול גם בפרטי.
🕒 פורסם בתאריך: 30/06/2022 10:13
שלום יוסי

1. כנראה שעלו על הרעיון לפניי כך שנראה לי שלא ניתן לרשום עליו פטנט אבל בניתי אביזר קצת יותר פשוט וזול שיהיה קל יותר לשווק אותו .

2. אני לא רוצה לפנות בעצמי לבד לחברות אלא להיעזר בעו"ד מהתחום או גורם מקצועי אחר שמעורה בשוק כדי שלא יגנבו ממני את הרעיון או שיקפחו אותי בתהליך באופן אחר .

אשמח לקבל ממך פרטים של יועץ הפטנטים, עו"ד ויועץ עיסקי רלוונטיים אם יש .

תודה רבה