⬅ חזרה לאינדקס

תחילת מסע

🕒 פורסם בתאריך: 20/08/2022 21:08
שלום לכולם אני חייל שעומד להשתחרר בנובמבר,בן 20 וקורא של הבלוג מזה 3 שנים.

רציתי להתחיל את המסע שלי בשאלה האם כדאי לי לרכוש השכלה לאחר השחרור או לנסות לרדוף אחרי החלום של עסק לאימוני כושר אישיים ובקבוצות תוך כדי עבודה פשוטה מ9-5?

יש תעודת בגרות טובה חוץ ממתמטיקה.

אשמח לכל דעה/עצה ואם אתם צריכים עוד מידע לגבי אשמח שתשאלו.
🕒 פורסם בתאריך: 20/08/2022 21:12
כן

{

"lightbox_close": "Close",

"lightbox_next": "Next",

"lightbox_previous": "Previous",

"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",

"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",

"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",

"lightbox_full_screen": "Full screen",

"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",

"lightbox_download": "Download",

"lightbox_share": "Share",

"lightbox_zoom": "Zoom",

"lightbox_new_window": "New window",

"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"

}
🕒 פורסם בתאריך: 20/08/2022 21:23
ברוך הבא לפורום.

כן
🕒 פורסם בתאריך: 20/08/2022 21:46
ממוצעים זה דבר נחמד אבל הם מודדים פרמטר אחד בלבד ומתעלמים משאר הפרמטרים, כמו כישרון, יזמות וכו'.
🕒 פורסם בתאריך: 20/08/2022 22:22
-לטוס בקטנה לכמה חודשים להודו (אם יש רצון עז)

-להתחיל את המסלול של להיות מאמן כושר אישי, אולי להתחיל במכון מסוים, ולהתגלגל לאט לאט להיות מאמן כושר אישי

-אחרי 3 שנים, לפרוש בשיא ולהתחיל ללמוד מדמ"ח.

-בשנה הראשונה של הלימודים תהיה עמוס מאוד, תנסה לשלב מדי שבועיים אימון-2 אימונים. בלי קשר, לדעתי רוטינת הכושר שתצבור תסייע לך בלימודים לשבור שגרה ולהתאמן בשביל הנפש. זה רק יעזור בלימודים.

-לעבוד 7 שנים בתור מתכנת. השכר יתחיל מ23K וימריא ל37K. בגיל הזה תתחיל לחשוב אם זה מה שבא לך לעשות כל חייך, ותזכר בערגה בימים הנפלאים של אימון הכושר. אתה כנראה עדיין לא תעשה עם זה שום דבר. אחרי 3 שנים, תשמע שחבר של חבר עבר ל70% משרה בתור מתכנת. אתה תנסה למצוא משרה כזאת. אחרי שנתיים, באמת תמצא את עצמך ב60% משרה. בזכות תכנוניך הכלכליים הקפדניים, תוכל ב40% הנותרים לעשות 3-4 אימונים שבועיים, ובשאר ללכת לים, לטייל, לקרוא ספרים ולהתאמן בדברים שתרצה.

-תמשיך במסלול הזה במשך עוד 8 שנים. סה"כ כיף לך ואתה לא נשחק.

-לאחר 8 שנים, כשתגיע לגיל 52, תבין שהגשמת את כל מטרותיך במרכז התוסס והלא נגמר ותעבור לגור בערבה. אשתך, שני ילדיך המתבגרים ואתה תעברו לערבה ותפתחו שם את מכון הכושר הראשון. החיים שלך יהיו נפלאים ובטוחים. תתחיל להתעניין בהכנת חומוס ביתי וטעים, ואת הקפה שלך תשתה - רק מקינטה. הפולים מקולומביה. כל בוקר תפתח בשחייה של 10 בריכות, וארוחת הבוקר תורכב מתמרים טריים וכמה עגבניות מהשדה. בהצלחה!

לא המלצה.
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2022 08:50
אני חושב שהתאהבתי עכשיו בחיים מומצאים,תודה שהעלית לי חיוך על הפנים.
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2022 09:20
השכלה בתחום הספורט והאימון האישי או שהיית ממליץ ללכת לתחום עם פחות זיקה אבל שיקדם אותי מהר יותר לעצמאות כלכלית?
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2022 13:20
אבל לפי הנתונים שנתן כותב הפוסט זה הדבר הכי קרוב שאפשר לעשות.
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2022 13:44
זה עדיין גרף חסר משמעות לשאלה של פותח הפוסט.