⬅ חזרה לאינדקס

יש הנחות טובות בימי הקניות של נובמבר?

🕒 פורסם בתאריך: 29/10/2022 12:46
עוד מעט מגיעים כל ימי הקניות של נובמבר - "חג הרווקים הסיני", black friday ו cyber monday

כמה שווה לרכז קניות בימים האלו? המחירים באמת זולים יותר?
🕒 פורסם בתאריך: 29/10/2022 13:44
נושא נפיץ משהו.

יש דברים שווה לחכות איתם לתקופה הזו, ויש דברים שפחות

שאלה מורכבת.

לכל הפחות אני לא מכיר דברים שנהיים יותר יקרים בתקופה הזו (לאחר ההנחה), כך שאם הכוונה היא לקנות דברים שתכננת לקנות בכל מקרה, אין מניעה לרכז את זה לימים האלה.

יש לפעמים מבצעים די שווים בתקופה הזו אבל חשוב לדעת כמה דברים עולים ולא להתפתות לקנות דברים שאין בהם צורך.
🕒 פורסם בתאריך: 29/10/2022 14:46
יודע לגבי אלקטרוניקה? ספציפית יותר מכשירי חשמל לבית (שואב אבק, טלוויזיה)?
🕒 פורסם בתאריך: 29/10/2022 15:10
א. לאלקטרוניקה אפשר למצוא עסקאות מאוד משתלמות כל השנה

ב. מוצרים במבצעים חריגים באלקטרוניקה הם לרוב מוצרים פחות מבוקשים אבל אם אין לך בעיה לקנות מוצרים שנחשבים באיכות קצת יותר ירודה (או סתם פחות פופולאריים) אז זה זמן סביר לקנות
🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2022 13:30
מהניסיון האישי שלי יש הנחות לא רעות בתקופה הזאת, כבר החל מעכשיו.

צריך להיות ממוקד על פריט מסוים שאתה מחפש, ממש לחפש דגם ספציפי ולהשוות את המחיר שלו למחיר בחודשים האחרונים.

יש אתרים שעושים את זה. לדוגמה - זאפ ופרייס דרופ בישראל, camelcamel ו-keepa לאמזון ובטח יש עוד הרבה דרכים אבל חשוב להשוות לעבר.

בעלי אקספרס ושות' נהוג להעלות מחירים לקראת תקופת המבצעים ואז לחתוך בחדות במבצע ככה שהמחיר זהה או רק מעט נמוך מהמחיר המקורי.

כמובן שצריך לזכור שהמחירים של מוצרי חשמל בכל אופן יורדים עם הזמן כשהטכנולוגיה מתיישנת ויוצאים דגמים חדשים.

אני לדוגמה מסתכל תקופה על מערכת סאונד שאני רוצה לקנות ועכשיו באמת יש עליה הנחה יפה באתר היבואן וגם אצל המשווקים.

בנוסף בהקשר של מוצרי חשמל, תמיד כדאי להשוות למחירים בחו"ל (כולל עלויות שילוח ומיסוי) אם מדובר במוצרים שאפשר להזמין, טלוויזיות לדעתי אי אפשר.

כמו כן, להשוות להטבות של מועדונים כמו הייטקזון, חבר, החנויות של כרטיסי האשראי וכל מקור "סגור" אחר שיש גישה אליו.

זה תהליך מורכב ולא יעיל כשלא מפוקסים וסתם נמשכים אחרי הפרסומים אבל כאמור להחליט קודם על מוצר ספציפי שרוצים לקנות ואז להשוות בין האופציות זה צ'יק צ'ק.
🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2022 13:38
בעיקר באמזון.

בארץ לפעמים בהייטקזון.
🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2022 17:46
מניסיון הדברים האיכותיים בהם אני מתעניין אף פעם לא מקבלים הנחה בבלאק פריידי. לפעמים אתרים כמו אמזון/אליאקספרס מציגים מחיר כאילו אחרי הנחה גדולה, אבל מי שמבין עניין ידוע שזה פחות או יותר המחיר כל השנה גם ללא "הנחה".

אבל פה ושם יש מציאות לדוגמא לפני שנתיים רכשתי באנדל של מעבד AMD + לוח אם + זיכרון במחיר ממש טוב.