⬅ חזרה לאינדקס

פריקה של סוף מסע ומבט אל העתיד

🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2022 01:44
אהלן חברים :)

פתחתי פעם פוסט בפורום הנ''ל , אז סגרתי סוף סוף את ההלוואה שלי בפירעון מוקדם , ההלוואה הזאת הייתה אמורה להיות ל 5 שנים ותוך 12 חודשים סגרתי אותה ואני ממש גאה בעצמי ,

כעת אין לי שום חובות לאף אחד.

אני רוצה להסתכל אל העתיד , להמשיך להתנהל טוב עם חסכונות והשקעות בעתיד

לא מעוניין להישאר בבנק שלי (פועלים) לא מוכנים לתת לי הטבות של פטור מעלמות עו''ש או אפילו להעביר אותי לחשבון PRO כי אני לא עובד בקריטריונים על פי דעתם.

הציעו לי לעבור לפפר אבל אין להם אפשרות לעבוד עם הוראות קבע

מישהו כאן שנמצא בדיסקונט/מזרחי או אפילו בנק אחר ויכול להמליץ ?

תודה רבה :)
🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2022 02:36
הבינלאומי מסלול ירוק עובד לי די טוב
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2022 17:05
תודה על התגובה

איך הבנק הן מבחינה טכנלוגית , אתר/אפליקציה ?

מה לגבי שירות הלקוח , יכול לומר שדי סובל בפועלים
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2022 19:45
סביר, לצרכים שלי (העברות, בדיקה של מצב החשבון, הנפקה מקוונת של אישור בעלות על חשבון בנק, "מסגרת מוגדלת" למשיכה בכספומט) האפליקציה והאתר עבדו עד היום טוב.

יש גם "מייל לבנקאי" (מייל במערכת פנימית של הבנק) שמקבלים בו תשובות עד 3 ימים והרמה שם בינונית אבל מספיקה לדברים בסיסיים שהייתי צריך.

שירות לקוחות בבנקים זה די גרוע בבנקים השונים שיצא לי להתנסות אצלם.

לאו דווקא במובן שהפקידים לא עושים את העבודה כשכבר פוגשים אותם, אבל זמן ההמתנה (למשל בסניפים) יכול להיות מאוד ארוך, הפקידים שחוקים מהמון לקוחות כועסים כל יום, וכו'.

זה נכון עבור הבינלאומי ואישית חוויתי את זה גם בלאומי ובפועלים.

בבנקים ה"מקוונים" (פפר / וואן זירו) אין מענה מיידי, מהניסיון שלי, ובכל מקרה אין מענה בסניף (כי הכל מקוון) כך שקשה להשוות.

מצד שני הגישה שלי לבנקים עברה מ"למצוא את הבנק עם שירות הלקוחות הכי טוב" ל"למצוא את הבנק שדורש ממני להתמודד עם שירות לקוחות הכי מעט" ובינתיים הבינלאומי עונה על הצורך שלי.
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2022 22:19
אנחנו כבר עשרות שנים בבנק הזה.

הסניף שלנו כיום מאד מרוחק (כי זזנו אבל לא עברנו סניף) ואנחנו לא מגיעים בכלל אליו, על אף שאנחנו מחזיקים גם חשבון עסקי וגם פרטי.

פנקסי צ'קים מגיעים לסניף הקרוב אלינו, גם חידוש כרטיס אשראי (נדמה לי שאפעם אחרונה אפילו הגיע לבית עם שליח).בירורים במייל/טלפון, מכירים את הפקידה בערך מהיום שפתחנו שם חשבון.

בתחילת מסע ההשקעות שלנו, פתחנו תיק דרך הבנק. התוכנה פי אלף טובה ונוחה משל בתי ההשקעות (אבל לא העמלות ודמי הניהול).

זה כבר תלוי סניף ופקיד. נתקלנו בשירות מעולה וגם בשירות מחפיר.

באופן כללי, הבנק הזה הוא שמרן כבר הרבה מאד שנים (בעלות וניהול עיראקים :) ) וזה מאד מתאים לנו.
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2022 22:43
חח אין עלינו העיראקים :P

מה לגבי הוצאה של כרטיס דביט ? אין לי צורך בכרטיס אשראי רגיל מכיון שיש לי כרטיס חוץ בנקאי של הייטק זון

האם ניתן להפיק כרטיס דביט ללא דמי כרטיס ?
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2022 23:03
עברתי מדיסקונט לטאצ'ר (סניף דיגיטלי).

מבחינתי אין הבדל בהתנהלות.
🕒 פורסם בתאריך: 06/11/2022 12:25
מניסיון שלי כרטיסי דביט יותר קשה להוציא ללא דמי כרטיס.

אם אתה רוצה רק כרטיס שאפשר למשוך מכספומט (אם כי גם עם כרטיס אשראי אפשר) אז אפשר להוציא כרטיס כזה בחינם