לגבי הפודקאסט, אני מאמין שתוכנית הלימודים לבגרות היא ספציפית מספיק כדי שיהיה צורך בקורס הכנה, בניגוד המתמטיקה ופיזיקה לדוגמא, שאלה מכילות נושאים שנגישים יותר לתרגול. מכאן נובעת המחשבה שבשביל הבגרות הזו, יש צורך בקורס ממוקד. (לדוגמא gool מציעים סרטונים מקיפים שמלמדים הכל לקראת הבגרות במתמטיקה, אני לא...
זה כמובן אחרי שבדקתי במחשבונים. משום מה, ל5 יחל היסטוריה יש בונוס גדול בכמה אוניברסיטאות.
זה מקפיץ את הממוצע משמעותית לצד כל בגרות אחרת שבדקתי. (לדוגמא, הרחבתי מדעי המחשב בתיכון בציון דיי גרוע. אם אשפר, זה לא יקפיץ את הממוצע כמו אם ארחיב היסטוריה)
האמת, החלק הריאלי הוא דווקא זה שמאתגר אותי. כמובן ...
ברור, את זה לקחתי בחשבון. יצא לי לקרוא על הכדאיות של להשאיר את הכסף בקופת גמל עד הפנסיה לעומת להוציא אותו משם, להכניס לתיק השקעות ולשלם את הדמי ניהול.
המסקנה שעלתה היא שעדיין שווה להוציא מהקופה ולאחד עם התיק השקעות. בייחוד כשהרווחים לא גדולים בכלל. מתוך ה45 בקופה, רק 5 הם רווח כרגע.
מדובר בקופת גמ...
תכף אשתחרר מצה''ל כלוחם ואמשיך עוד 4 חודשים כמילואים (או הארכת סדיר, תלוי בחוק שמקדמים בכנסת עכשיו)
התחלתי לעבוד בכיתה י''א בצורה מסודרת לצד הלימודים. עבדתי כמו חמור, לא פחות מזה.
לא חסכתי בדברים שאני אוהב ובאמת עושים לי טוב, כאמור אחרי בדיקה אמיתית שאלה הדברים הנכונים שאהיה מרוצה מהם.
הסכום שהוצ...
יש לך שאלה? המומחים שלנו כאן
מלא את הפרטים מטה ושאלתך תועבר ישירות למערכת שלנו לבחינה מעמיקה.