⬅ חזור לעמוד הקודם
E

Eyald123

פעיל במערכת החל מ- 25/8/20
27
סך הכל הודעות
2
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: מניות mlp- מס
🕒 25/10/2025 23:55
א. קודם כל תודה רבה ב. איך אני באמת יכול לבדוק את זה בעצמי לפעמים הבאות?...
באשכול: מניות mlp- מס
🕒 25/10/2025 23:22
האם יש מיסוי שונה על מניות MLP? לצורך העניין קניתי מניות amlp זו תעודת סל שנותנת דיוידנד יחסית גבוה, השאלה היא האם המיסוי עליה שונה במכירה או בקבלת דיוידנד?...
באשכול: עמלות המרה
🕒 19/06/2024 11:04
מישהו במקרה חקר וגילה איפה עמלות ההמרה לדולר הכי טובות? לקניה ומכירה והעברות לחו"ל של דולרים? בסכומים יחסית גדולים...
באשכול: Refinance באמריקה לזרים
🕒 18/06/2024 02:25
שלום, אני מחזיק בבתים בארה"ב שאני רוצה לעשות עליהם מה שנקרא refinance. הבנקים שם לא מתעסקים עם זרים ויש רק 2 גופים ישראלים שמתעסקים שאחד מהם יקר מאד והשני "חאפר" והתהליך איתו ארוך ומתיש. השאלה היא אם מישהו מכיר אלטרנטיבה אחרת ישראלית/לא ישראלית?...
באשכול: לקיחת משכנתא מבנק בארה"ב עבור רכישה של נכס בארץ
🕒 18/06/2024 02:16
לא יודע אם אפשרי או לא, אבל למה לך אם הריבית בארץ נמוכה משמעותית?...
באשכול: ריבית של הלוואה - הוצאה מוכרת?
🕒 18/06/2024 02:10
אני בדיוק מתמנף וביררתי מול הרו"ח והתשובה הייתה חיובית. לא כל הוצאה מוכרת היא כסף על הרצפה אבל זה בהחלט עדיף על הוצאה לא מוכרת...
באשכול: חשבון מסחר בארהב
🕒 17/03/2024 03:04
שלום לכולם, אני משקיע בנדלן בארהב ואת ההכנסות משם במקום להכניס לארץ הייתי רוצה להשאיר אותם במניות בארהב כדי להיות נזיל שם. פעם td ameritrade היו מאפשרים להשקיע. דרכםאז קפצתי כשהייתי שם לסניף שלהם כדי לפתוח חשבון מסחר ומסתבר שחברה אחרת קנתה אותם לא מזמן וכבר אי אפשר להשקיע דרכם. מישהו יודע אם יש...
באשכול: מניות preffered
🕒 30/01/2024 01:15
היי, קיבלתי הסבר מחבר לפני בערך שנה איך זה עובד וקניתי קצת מניות עדיפות של ארבור abr-e הבנתי שהדיבידנד קבוע ולא צמוד למחיר המניה. חיפשתי מידע לגבי המניה הספציפית לראות באיזה תרחישים הדיבידנד משתנה/מתבטל ולא מצאתי כלום בנושא. באתר שלהם בinvestor relations בהצהרה על הדיבידנדים העתידיים-כתוב שזה משק...
באשכול: מחיר למשתכן+/דירה על הנייר
🕒 24/01/2024 15:00
מוסיף שאלה במקום לפתוח פוסט חדש :) אם אני קונה מגרש על שם חברה בעמ בבעלותי/50% בבעלותי. האם במקרה כזה אני מאבד את הזכאות...
באשכול: מחיר למשתכן+/דירה על הנייר
🕒 10/01/2024 03:41
אני רוצה לקנות דירה על הנייר. השאלה היא אם לפני שהבניה תסתיים אני כבר מאבד זכאות למחיר למשתכן? מעדיף לזכות בהגרלה ואם אני אזכה אני יודע שאפשר למכור את ה"דירה על הנייר" כשהיא עדיין על הנייר. ועוד שאלה אם אתם כבר כאן אם קניתי דירה על הנייר ומכרתי כשהיא עדיין על הנייר אבל ברווח, יש על זה מס שבח?...