על קרן הגשמה כבר קראתי. לעומת זאת אלטשולר נדלן גובים דני ניהול נמוכים ולטענתם הם כבר שנים עובדים בנדלן דרך הקרנות שלהם. פרופימקס קיימים מעל 20 שנה ומראים הצלחה לפחות ב-7 השנים האחרונות (כמו כולם אני מניח). ברוב הפרויקטים הם לא השחקן המוביל אלא מצטרפים לשותף אמריקאי גדול יותר כך שלכאורה אלו לא פרויקט...
על מנת לגוון את התיק החלטתי להשקיע סכום מסוים בנדלן חו"ל. מכיון שברור לי שלהשקיע באופן ישיר זה לא ריאלי אני מעונין להשקיע דרך אחת החברות שקונות נכס ומגייסות משקיעים. כרגע אני מתלבט בין פרופימקס, אלטשולר נדלן וקרן ראשונים. האם יש מישהו שעבד עם החברות האלו או יכול להמליץ על אחת החברות האלו (או חברה אח...
בסופו של דבר לא הצלחתי לפתוח חשבון. למרות שניתן "פיזית" לפתוח את החשבון על המשקיע להתחייב שהוא יכול להוציא W9 שמיועד לאזרחים או למי ששהה זמן "רב" בארצות הברית באותה שנה ולא W8 כפי שכל האחרים צריכים. אני לא חושב שמשהו יבדוק את זה אבל לא שווה את הסיכון....
נראה שב UPSTART ניתן להשקיע ישירות אם אתה בעל SSN וחשבון בנק בארה"ב ומתחייב שיש לך נכסים של לפחות מליון דולר למרות שאני מאמין שאין להתחייבות משמעות....
האם למישהו יש נסיון בהשקעה בהלוואות P2P בארה"ב? מכיון ששם המידע על הלווים הוא מעמיק הרבה יותר מאשר בישראל נראה שכניסה לתחום זה בארה"ב עדיפה. ראיתי שהלמן אלדובי מציעים קרן שעוטפת את ההשקעה אבל נראה שהעמלות שהם לוקחים די גבוהות....
יש לך שאלה? המומחים שלנו כאן
מלא את הפרטים מטה ושאלתך תועבר ישירות למערכת שלנו לבחינה מעמיקה.