⬅ חזור לעמוד הקודם
o

oshi1975

פעיל במערכת החל מ- 17/8/23
5
סך הכל הודעות
0
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: קסם S&P 500 KTF מנוטרלת מט"ח
🕒 08/04/2025 14:32
איך יכול להיות שקרן מחקה - קסם S&P 500 KTF מנוטרלת מט"ח עשתה מתחילת השנה 8.48%- בזמן שמדד S&P עשה מתחילת השנה 14%- למה יש פער כזה גדול ?...
באשכול: קרן KTF - שער קניה
🕒 25/03/2025 17:10
שאלה ממה שהבנתי כאשר אני קונה קרן KTF הקניה מתבצעת בסוף יום המסחר. נניח שהשער של הקרן שאותה אני רוצה לקנות עומד על 150 בתחילת יום המסחר. במהלך יום המסחר נכס הבסיס של הקרן עולה ב 3% אני שולח פקודת קניה באמצע יום המסחר, האם זה אומר שאני מרוויח בוודאות את ה 3% ? או לחילופין מפסיד במקרה שנכס הבסיס...
באשכול: תשלום מס בעת קניית רכב ללימוד נהיגה
🕒 12/11/2024 18:19
שלום אני מורה נהיגה בהכשרתי ואני מעוניין לקנות רכב חדש לצורך לימוד נהיגה מכיוון שהרכב משמש ליצירת הכנסה אני אמור לקבל זיכוי מס 1. האם רכב ללימוד נהיגה פטור לגמרי מתשלום מס , או רק אחוז מסוים מהמס 2. האם בזמן קניית הרכב אני משלם את המחיר המלא של הרכב ואז צריך לפנות למס הכנסה כדי לקבל זיכו...
באשכול: תשלום מס שבח ומס קניה כשקיימת דירה מירושה
🕒 09/06/2024 12:29
שלום שאלה עקרונית אם אחד מבני הזוג יורש דירה שרשומה רק על שמו בטאבו אזי אם בני הזוג רוצים לרכוש או לקנות דירה האם זו תחשב דירתם היחידה או מכיוון שלאחד מבני הזוג יש דירה מירושה זה לא יחשב דירתם היחידה עם כל המשמעויות של תשלום מס שבח ומס רכישה. לדוגמא ברשותי דירה שקיבלתי בירושה שרשומה כולה על ...
באשכול: תשלום מס שבח
🕒 20/08/2023 11:11
שלום בבעלותי דירה שרכשתי ודירה שקיבלתי בירושה.. האם כשאני אמכור את הדירה שבבעלותי אצטרך לשלם מס שבח היות וברשותי דירה נוספת? או מכיוון שהדירה הנוספת היא דירה שירשתי לא אשלם מס שבח , כמו אדם שמוכר דירת יחיד ? תודה...