⬅ חזור לעמוד הקודם
r

rb101

פעיל במערכת החל מ- 10/2/24
6
סך הכל הודעות
0
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: שמירת דמי ניהול בקרן פנסיה לאחר עזיבת מקום עבודה
🕒 13/02/2024 18:30
האמת שגם אני הבנתי את זה, בגלל זה שאלתי. בהינתן שזה המצב, מוטב לי כבר עכשיו להתחיל לבדוק מקומות אחרים להעביר אליהם את הפנסיה שאולי יציעו לי דמי ניהול שישארו איתי גם אחרי שאעזוב. כי אחרת ברגע שאני עוזב, ואני עושה הסדר ריסק אני תקוע עם הקרן פנסיה הקיימת שלי שהם יכולים להחליט להעלות לי את הדמי ניהול כ...
🕒 13/02/2024 18:12
אי אפשר להעביר קרן פנסיה שהיא לא פעילה ולשמר את הריסק?...
🕒 13/02/2024 18:06
שאלה ממש טובה לגבי המעבר בזמן הסדר ריסק, אין לי מושג, אני אצטרך לברר (אלא אם מישהו יודע). אבל בהינתן שהדמי ניהול נשמרים וגם התנאים הביטוחיים, אני לא רואה סיבה שארצה לעבור בזמן ההסדר. לגבי עניין החיתום, אתה מתכוון לתקופת אכשרה? לצרוך העניין לאחר שיעברו שנתיים אין יותר מידי ברירות - זה או להפקיד כספי...
🕒 13/02/2024 17:42
מעניין, אז למעשה לא יעזור לי פה לעשות תרגיל שבו אני עוזב את הקרן פנסיה שלי כדי שיתקשרו אלי משימור ויציעו לי תנאים כאלה. למרות שאני מניח שזה לאו דווקא מחייב, וכל חברה יכולה לעשות מה שבא לה... אבל נשמע שלא שווה את ההתעסקות כל כך. זה מניסיון? כי אני בכל מקרה מתכוון לעשות ביטוח ריסק כדי לשמר את התנאים ע...
🕒 13/02/2024 15:25
אני יכול אבל זה אומר שהביטוח הפנסיוני שלי יהיה על הסכום החדש. ההכנסה שלי במקום העבודה הנוכחי היא מאד גבוהה, ואני רוצה לשמר את הביטוחים הפנסיוניים על הסכום הגבוה כמה שאני יכול (הבנתי שאפשרי מקסימום לשנתיים). לשם כך אני מתכנן לעשות ביטוח ריסק... אם אמשיך להפקיד בעצמי לקרן פנסיה התנאים הביטוחים ייקטנו ...
🕒 13/02/2024 13:08
היי, אני מתכנן לעזוב את מקום העבודה שלי בחודשים הקרובים ולקחת הפסקה לתקופה של מספר שנים. אני רוצה לנצל את החודשים הקרובים לוודא שאני מצליח לשמר כמה שיותר מהתנאים הפנסיוניים, או לפחות לגדר אותם כך שלא יעלו בצורה קיצונית. יש לי מספר שאלות בנושא. 1. מה הדרך הטובה ביותר להשיג דמי ניהול משופרים בהינת...