⬅ חזור לעמוד הקודם
s
sy4321
פעיל במערכת החל מ- 30/9/16
הודעות אחרונות מתוך המסד
באשכול: ריבית זכות באינטראקטיב עד לסיום הסליקה
🕒 06/03/2026 13:32
אני משתמש המון ב AI (בגירסה בתשלום), ככל שעובר הזמן אני מתרשם שלרוב התשובות שלהם מדויקות ועדיפות על פני תשובות של נציגי שירות.
ה AI גם עונה לעניין ובניגוד לחלק מהאנשים שלא רק שלא יודעים את התשובה, רק מנסים לעקוץ למה השאלה נשאלה (פתחתי בפורום פלטפורמות מסחר שמיועד לשאלות כאלו).
שתי הסיבות נכונות, לא...
🕒 06/03/2026 12:14
זה חשבון שמטרתו בעיקר ביצוע המרות מט"ח.
אינטראקטיב לא אוהבים שמשתמשים בהם בעיקר להמרות מט"ח.
אני מעדיף לא לשאול את שירות הלקוחות מחשש שהחשבון יעלה להם על הראדר ויסגרו לי אותו.
אז פתחתי שירשור בתקווה לקבל תשובה מבעל ניסיון....
🕒 06/03/2026 12:04
אני רגיל משירות הלקוחות בארץ שאי אפשר לסמוך על תשובות של נציגי שירות בנוגע לדקויות, הנחתי שגם בחו"ל המצב דומה.
לרוב שני ימים עסקים (בהמרה בסוף שבוע זה יוצא 4 ימים) מיום ההמרה ועד שמטבע היעד מיושב בחשבון.
השאלה אם בימים אלו מקבלים ריבית זכות על מטבע המקור (רק בהמרות בסכומים גדולים יש לזה משמעות)....
🕒 06/03/2026 11:17
נגיד ופתחתי חשבון חדש באינטראקטיב ברוקרס העולמי והפקדתי בו 500 אלף דולר. מיד לאחר שהדולרים מיושבים המרתי בדיוק את כל הדולרים שבחשבון לפרנקים, מה קורה בחשבון מבחינת ריבית זכות עד הסליקה?
כלומר האם ברגע ביצוע ההמרה הדולרים עדיין נחשבים מיושבים עד לסיום הסליקה ? האם בתקופת הסליקה אני מקבל ריבית זכות ע...
באשכול: עובד בתור פרילנסר עם לקוחות מחול והעמלות מטח שוחטות אותי
🕒 26/01/2026 10:44
בדקת את ההפרש שהם גובים ממך משער חליפין רציף ?
לחברה שלי יש חשבון ב one zero וגם לה אמרו שיש 100% פטור מעמלות מט"ח. היא רכשה בחו"ל בכרטיס אשראי בנקאי של one zero, אומנם לא היתה עמלת המרת מט"ח אבל היה הפרש (ללא שקיפות) משער חליפין רציף של כ 1%. בקיצור לא בשורה כל כך גדולה, יש עוד לא מעט מועדונים שמא...
באשכול: מיסוי על דבידנדים שהתקבלו מקרן סל אמריקאית
🕒 30/12/2025 14:15
@אורי ג. @roneng אולי אתם יודע אם משקיע ישראלי (ללא אזרחות נוספת) שקיבל Cash in lieu of dividends ב IBKR האמריקאי על השאלת VTI , VXUS, AVDV, AVUV איזה אחוז מס במקור (ל IRS) מנכים לו ?
האם בנוסף הוא צריך לשלם מס נוסף למס הכנסה הישראלי (בהנחה והוא לא חייב במס יסף) ?
במצטבר גובה המס ל IRS ולמס הכנסה ...
באשכול: מיסוי על דבידנדים שהתקבלו מקרן סל אמריקאית
🕒 30/12/2025 01:02
@FIYaacov
משקיע ישראלי שקיבל Cash in lieu of dividends ב IBKR האמריקאי על השאלת VTI , VXUS, AVDV, AVUV משלם על כך מס ל IRS ו/או למס הכנסה הישראלי או לגורמים אחרים/נוספים ? מה גובה המס על Cash in lieu of dividends והאם הוא גבוה מהמס על דיבידנדים ?...
באשכול: העברה יעילה לקראקן ורכישת קריפטו
🕒 14/03/2025 04:56
מציע לך לשקול שוב את העברה.
כשתרצה להחזיר את הכסף לבנק מעל סכום מסויים ידרשו ממך דוח בדיקה שעולה עשרות אלפי שקלים + מע"מ.
מישהו יודע אם אפשר להעביר דולרים ישירות מקראקן לאינטראקטיב ברוקרס ?...
באשכול: משיכת USDC מקראקן לישראל
🕒 14/03/2025 04:51
אשמח אם תעדכן אם מצאת דרך.
לי יש USD בקראקן ולא מאפשרים לי למשוך אותו לבנק בלי דוח בדיקה שעולה עשרות אלפי שקלים + מע"מ....
באשכול: קצבה צפויה מקרן פנסיה כאחוז מהצבירה
🕒 13/02/2025 13:28
יש לי קרן פנסיה מקיפה וקרן פנסיה כללית במיטב.
שמתי לב שמידי חודש מעדכנים באתר מיטב את סכום הקצבה הצפויה והיא מהווה אחוז הולך ויורד מתוך הכספים שצברתי בקרנות.
אשמח להסבר האם כך זה אמור להיות ולמה.
אני עצמאי שמפקיד רק לקרן הפנסיה המקיפה (לקרן הפנסיה הכללית אני כבר שנים לא מפקיד כספים חדשים) אחת לחמי...