⬅ חזור לעמוד הקודם
t

tomer111

פעיל במערכת החל מ- 1/12/16
84
סך הכל הודעות
19
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: ביטוח בריאות
🕒 13/05/2025 16:01
מה שכדאי גם לשים לב בקולקטיב מהעבודה מה קורה כשעוזבים את העבודה האם אז הוא יהיה כפול מהביטוח הפרטי? (מקצין). מה שאני עשיתי זה שמרתי על ביטוח פרטי שלי מינימליסטי . ועשיתי תמיד במקביל ביטוח בריאות מהעבודה שהיה מכסימליסטי. בהחלפת עבודה החלפתי את הקולקטיב של העבודה הישנה בקולקטיב של העבודה הישנה ותמיד ה...
באשכול: בן 23 מתלבט אם להיכנס לתחום ההייטק
🕒 10/05/2025 08:30
אם אתה יכל עדיף להיות רופא. בהתחלה תקרע את עצמך אבל ככל שהזמן יעבור יהיה לך יותר ויותר רגוע. בהיי טק זה הפוך. ככל שהזמן יעבור תעשה יותר ויותר כסף בפרטי עד שתגיע לכמויות מטורפות. יש שעה קבועה שאתה מגיע ויוצא מהקליניקה/בית חולים ווטאבר. לא תצטרך להיות מחובר כל הזמן לslack. פגישות עם חולים 1:1 בכיף ברג...
באשכול: האם יש משמעות לאיזה קרן פנסיה מבחינת חברה נמצא בה?
🕒 02/12/2023 13:30
האם יש משמעות לאיזה קרן פנסיה מבחינת חברה נמצא בה? עם המסלולים ב2 החברות אני בסדר גמור ממה שחושש זה חברה, יציבות, כמות חוסכים לעומת כמות פנסיונרים. היום נמצא במגדל קיבלתי הצעה ממש טובה מהראל חושש לעבור חברה. מה אומרים?...
באשכול: העדפה של מק"מ מול קרן כספית בהקשר של תשואה
🕒 24/12/2022 17:29
האם הבנקים גובים דמי משמרת ניהול על מק"מ?...
באשכול: איזה ערוץ ספורט מספק שידורים חיים כדורגל ישראלי,אירופאי,טורנירי טניס,כדורסל? (ליגות מקצועיות לא בתי ספר)
🕒 17/12/2022 18:49
איזה ערוץ ישראלי מספק שידורים חיים לנל ובנוסף ניתן לצרוך אותו לבדו במנוי באינטרנט?...
באשכול: האם הכסף בבנק בטוח
🕒 31/07/2022 08:35
צריך גם לוודא שיש 2FA לכל אתר דיגיטלי שבו יש כסף....
באשכול: מישהו פה קנה שטח חקלאי שהופשר לבניה?
🕒 02/05/2022 15:43
ואני ממש בסדר עם זה אני רוצה להגדיל כמה שיותר את הסיכויים לכך שבעוד כעשר שנים יהיה לפחות נניח כמו שאמרת 250מר. מה שניסיתי לבדוק אם יש פה אנקדוטה דוגמא רק בשביל בדיקת שפיות אם איי פעם למישהו פה אפילו לאחד הופשר שטח לבניה....
באשכול: מישהו פה קנה שטח חקלאי שהופשר לבניה?
🕒 02/05/2022 15:09
האם יש מקרה אחד כזה? בעקרון אני לא רוצה לבנות היום רוצה בעוד 10 שנים. אז אולי האופציה של לקנות שטח חקלאי תוך התבוננות למה יש יותר סיכוי להיות מופשר אופטימלית לי?...
באשכול: האם עוד מישהו כאן חושש ממצב שחשבון ההשקעות נעלם?
🕒 24/04/2022 18:56
הדבר היחיד עכשיו שאני אולי מבין שאני לא לבד זה לחקור את זה יותר להקפיד כמה שיותר באבטחה לבדוק את החוזה מה קורה במצב כזה מבחינת בית ההשקעות ולבדוק אם יש חוזים שמתייחסים לזה שונה בבתי השקעות שונים ולקחת את זה בחשבון בבחירה ובשיקול של נכס פיסי לעומת אלקטרוני....
באשכול: האם עוד מישהו כאן חושש ממצב שחשבון ההשקעות נעלם?
🕒 24/04/2022 18:38
אני לא ממש חושש מתנודתיות. ממש לא. מה שכן מאוד מוטרד ממצב שבו ממשלה/וירוס ששואב את כל הכסף מחשבונות ההשקעות. נניח סתם סנריו לדוגמא לאו דווקא אבל נניח רוסיה רוצה לנקום במערב ובאמצעות האקרים נכנסת לחשבונות משתמשים מוכרת את כל התיק תמורת עשר סנט (סתם דוגמא לא להתפס לזה בטוח יש בה חורים). יש עוד מישהו...
באשכול: כשאומרים שמחיר האג"ח ירד או שתהיה קריסה באג"ח מה זה משנה אם אני מחזיק אותם עד הסוף?
🕒 08/01/2022 08:10
אם הצורה היחידה שאני מחזיק אגח היא עד הסוף ומפזר בינהם מה זה משנה לי אם מחיר האגח ירד או יעלה, בכל מקרה אני לא מוכר אותו וממתין עד לפדיון....
באשכול: 100% SP500
🕒 28/07/2021 14:33
נדמה לי שכל מטבע רציני שולט בעולם החזיק כמה שנה כמו המטבע האנגלי וכמו שיקרה למטבע האמריקאי אולי...
באשכול: יש לי דירה איך להתייחס אליה במודל החלוקה של בראון?
🕒 28/07/2021 14:30
המשקיעה כתבה מתי שהוא שהיא מחזיקה זהב פיזי אני חושב שזה מתיישר גם עם הדעה של בראון לגבי זהב...
באשכול: איך למצוא מחיר אג״ח בארץ דרך googlefinance google spreadsheet
🕒 28/07/2021 10:44
היי מישהו מכיר דרך בגוגל ספרדשיט לראות ערך של אגח זה מה שניסיתי ללא הצלחה: =GOOGLEFINANCE("TLV:ARZM.B2","price",TODAY()-30,TODAY())...
באשכול: האם העובדה ש-IWDA צובר דיבידנד מגולם במחיר כבר?
🕒 05/07/2020 07:33
- האם צבירת דיוודנד בקרן צוברת כבר מגולם במחיר השוק שלו לעומת קרן לא צוברת? - האם יש דרך "לראות" את צבירת הדיוודנד כדי לקבל את אותו אפקט פסיכולוגי מראיית דיווידנד בקרן לא צוברת? אם אני קונה VT אז מכיוון שמחלק דיווידנד ויש על זה מס אז קצת מפסיד, אבל עם IWDA הוא צובר פנימית (בהנחה שלא טועה לגבי זה) ...