⬅ חזור לעמוד הקודם
y

yk304

פעיל במערכת החל מ- 29/10/15
827
סך הכל הודעות
163
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: העברת כספי פנסיה ל-IRA למסחר אקטיבי במניות בודדות - אפשרי בסכום צבירה קטן?
🕒 25/05/2026 15:58
היי כולם, אשמח להתייעץ מניסיונכם. נניח ויש סכום צבירה קטן מאוד בקרן פנסיה (באזור ה-40,000 ש"ח). המטרה היא להעביר את הכסף לקופת גמל בניהול אישי (IRA) כדי לנהל אותו באופן אקטיבי – כלומר בחירה וקנייה של מניות ספציפיות, ולא רק השקעה פסיבית בקרנות סל עוקבות מדד. אני מכיר את המגבלה הרגולטורית הידועה שקו...
באשכול: מה קורה בפלטפורמות כמו Interactive Brokers כדאי לא להסתבך בעתיד עם חוקים אמריקאים?
🕒 12/12/2022 13:57
זאת שאלת המפתח....אם אתחיל לברר את זה בעצמי זה בטח ייקח המון זמן.... בגלל מנסה להשיג טיפה מידע ראשוני ואחרכך אבדוק שזה נכון....
באשכול: מה קורה בפלטפורמות כמו Interactive Brokers כדאי לא להסתבך בעתיד עם חוקים אמריקאים?
🕒 12/12/2022 11:53
מה שעניתי ל-roneng לגבי זהב...
🕒 12/12/2022 11:50
אני רוצה לקנות זהב ואני חושב איך להיות מוגן בעת פטירה.... לא מעניין אותי מדדים ומניות באופן כללי.......
🕒 12/12/2022 11:38
אז מה עושים? איך מגנים על החסכונות?...
🕒 12/12/2022 11:17
לא רק Interactive Brokers אלא כל פלטפורמה כמו goldsilver. אני מדבר בלהסתבך במקרה של פטירה! אשמח למענה. תודה!...
באשכול: האם שווה להחזיק חשבון בחו"ל ואם כן כיצד? מה היתרונות והחיסרונות?
🕒 22/11/2021 18:40
מעניין מאוד ... איזו עוד חלופות קיימות ומה היתרון והחיסרון שלהן?...
🕒 22/11/2021 16:47
אתה יותר מדי סומך על המדינה .... כאשר הבנקים בישראל זה בעצם כמעט יישות של המדינה כי בשוק חופשי הם היו מתרסקים כי כסף בשוק חופשי קשור לסחורה ומוגדר כסחורה הסחירה ביותר. לכן, יש מצב שיתהפכו על הציבור ולא רק על מי שיש לו בעיה ביוקרטית עם המערכת. רעיון טוב! איך בעצם שווה לפתוח חשבון בנק בחו"ל בלי נוכחו...
🕒 22/11/2021 16:27
נוו.... זה כבר קרה בשנתיים האחרונות. אי יציבות המערכת המוניטרית וניסיונות כושלים לצאת מהמצב..... לא הייתי סומך על קריפטו אבל בשאר אני מסכים....
🕒 22/11/2021 16:03
חיפשתי קצת למרות שלהערכתי הסכנה הכי גדולה היא בכלל שהממשלה פה תחרים את חשבונות הבנק....
באשכול: הציעו לי להצטרף לBNI האם שווה ? מישהו מכיר ויכול להמליץ?
🕒 08/11/2021 02:06
תנסה לראות ביקורות של אנשים.... האם אפשר להירשם לחודש ולהרגיש את זה? אפשר להירשם לפעם אחת?...
🕒 08/11/2021 02:00
עד כמה זה מסוכן שהחשבון יילקח ממני במדינה בחו"ל? אשמח לכל תובנה לגבי העניין!...
באשכול: האם אפשר היום לקחת הלוואה בריבית קבועה ולהתחיל לשלם אותה רק עוד כמה שנים?
🕒 03/06/2021 01:03
מה זה IB? אינטרקטיב ברוקרס(הברוקר שכולם משתמשים בו כאן בישראל)? זה ממש מעניין. ההלוואה אפשר להחזיר לנצח אבל את הריבית צריך לשלם כל הזמן והריבית היא נמוכה אבל את הריבית צריך לשלם ואת הקרן מתי שרוצים אפשר להחזיר. כאשר הריבית נקבעת לפי ריבית ה-FED. הבנתי נכון? מה התנאים לקבל חשבון כזה?...
באשכול: האם אפשר היום לקחת הלוואה בריבית קבועה ולהתחיל לשלם אותה רק עוד כמה שנים?
🕒 03/06/2021 00:56
מעניין..... גם לתקופה ארוכה? נניח ל-30 שנה בריבית קבועה?...
🕒 02/06/2021 01:43
אם כן אז איפה נותנים כזאת הלוואה?...