⬅ חזרה לאינדקס

קניות סולידיות לתינוק - מתי ואיפה?

🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2024 22:12
היי ערב טוב

אשמח לכל עצה איך לחסוך בקניות לתינוק

עגלות, כיסאות, חיתולים, מיטות

הכל מהכל

מתי בשנה הכי זול לקנות מבחינת מבצעים, ואיפה

תודה

*לנסוע לאילת לקניות פחות נוח לנו אז זו לא אופציה
🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2024 22:25
עצה שחסכה לי המון

לקנות בגדים לילד סוף עונה לשנה הבאה
🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2024 22:46
ערב מצויין

אתחיל ואומר שלא צריך לקנות כמעט כלום לפי הלידה. אחרי הלידה במיוחד שזה ילד ראשון מקבלים כמויות בלתי נתפסות של בגדים שמיכות וזיכוייים לשילב אז באמת שלא צריך כמעט כלום לפני.

אני לא בטוחה שיש ממש מועדים של מבצעים אבל יש חנויות שידועות שהן יותר על הצד הזול כמו בייביפארם בגבעת שמואל ובכפר סבא יש חנות ענקית שהיא כמו מחסן אבל עם מחירים מעולים בשם טוילנד.

אם יש לך כרטיס אשראי או חבר מועדון במועדון צרכנות או תלושים מתנה ממקום העבודה ויש אפשרות לאחד הסופרים או לסופרפארם אפשר לסגור את הפינה של החיתולים לפחות לפרק זמן מסויים. יש מידי פעם מבצעים 3 ב100 של החברות הגדולות מבחינת חיתולים צריך לעקוב ולקנות בסטוקים שיש מבצע. כנל לפורמולה.

KSP האמת ממש טובים בחיתולים ומגבונים לחים. אושר עד מעולים במגבונים לחים וחיתולים.

כיסא בטיחות / סל קל תשאל בין חברים / משפחה בטוח תמצא מישהו שישאיל לך.

לדעתי לא לקנות הכל בבת אחת אלא רק את ההכרחיים כמו שידת החתלה מיטה ועגלה.

אם אתם זורמים על יד שניה במארקט פלייס יש עולם ומלואו של מוצרים במצב מעולה במחיר נמוך קרובים למקום המגורים שלך. ולכל עיר יש קבוצת אימהות לא אוגרות רק צריך למצוא מישהי שחברה בהן.

כמו כן ברוב הערים הגדולות יש את קהילת השוות וגם שם אוהבים לחלק בגדים ודברים של תינוקות בחינם או במחיר סימלי. למשל קהילת השוות כפר סבא וכו.

הייתי מתחילה בהכי קבוצת וואטסאפ של הבניין / שכונה לא תאמין כמה אנשים רוצים לתת את הבגדים יש ראשונה שלהם שהתינוק לבש 3 פעמים בערך ונראים חדשים לגמרי.
🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2024 22:46
- לקנות יד2

- לקחת מחברים, שכנים, משפחה

- לשאול מיד שרה עריסה, אולי אפשרי מיטת תינוק

- לקנות היכן שקונים במגזר החרדי
🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2024 23:46
בגלל שכל מוצרי התינוקות מתחלפים כל כך הרבה בהתאם לגיל הילד (לא מצמצת והבגדים קטנים, הוא כבר הולך אז צריך נעליים, מטפס על הלול אז צריך מיטת תינוק וכו') הרבה מאוד מוצרי תינוקות כמעט ולא רואים שימוש אז מאוד משתלם לקנות אותם יד שנייה או לקחת בחינם מאנשים שמוסרים.

פייסבוק מארקטפלייס, קבוצות וואטסאפ וכו'.

אנשים רק מחפשים להיפטר מציוד של הילדים שלהם שגדלו ומוסרים/מוכרים במחיר סימלי (קניתי יד שנייה/אספתי בחינם בזמנו: שידת החתלה, לול, עגלה, עריסה, טרמפולינה, מיטת תינוק ואינסוף, אבל אינסוף בגדים טטרות וכו').
🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2024 23:56
מנסיון אישי:

ילד חמישי במרווח גדול (מאוד) מהאחרים. את כל מה שהיה לנו מסרנו לפני שנים. כבר לפני הלידה קיבלנו הכל מאנשים בישוב ששמחן למסור את הדברים שאין להם שימוש יותר (הכל: עריסה, מיטה, בגדים, עגלה, סלקל וכו')

יתרה על זאת, ממרכז המיחזור שלנו עוד הצלחתי להוציא גיגית שמשמשת אותנו עד היום ועגלה שמסרתי למכרים.

מסקנות:

1. כמו שכתבו כולם מעלי - לפנות לחברים, מכרים, יד 2, אגורה וכו'.

2. טוב לגור בישוב בו יש חברים טובים וקהילה תומכת.

3. חדש אסור מן התורה (סתם , מתבדח).
🕒 פורסם בתאריך: 10/07/2024 00:39
כל מילה בסלע.

רק תציינו לחברים או משפחה שאתם בסדר עם לקבל בגדים שהשתמשו בהם 3 פעים לפני שהילד גדל כבר, והשפע כבר יגיע אליכם.

אם התכנון הוא ילדים נוספים, הייתי רוכש עגלה שתשמש לילדים הבאים.

לגבי כסא בטיחות - באופן אישי אני לא חוסך הנושא זה, לרוב יש תוקף של כעשור לכסאות.
🕒 פורסם בתאריך: 10/07/2024 01:11
אתה מפתיע ברפרנסים שלך.

לפות''ש, יד 2 הוא פתרון מצוין להרבה דברים.

קניתי במודיעין מיטת תינוק מצוינת ב150 ש''ח.
🕒 פורסם בתאריך: 10/07/2024 04:49
כסא בטיחות קניתי בארה"ב בנסיעת עבודה, היה חצי מחיר ממה שזה עולה בארץ. אז לא היה אמזון, שווה לבדוק אם יש מישהו שיכול להביא לך אחד, או להזמין באמזון? ההבדל היה של מאות שקלים.

כל השאר אפשר לקבל מחברים / משפחה.
🕒 פורסם בתאריך: 03/12/2025 22:51
היי, אני עומד להפוך לאבא.

כבר יש לנו כמעט הכל ורק חסר כיסא בטיחות לרכב.

אני די נעול על כיסא בטיחות מסתובב לרכב ולא על סלקל. הסתכלתי על כל הדגמים בטווח של חמש מאות עד אלף שקל, וכולם נראים כמו אותו מוצר מדבקה סיני. לא ממש הצלחתי להבין אם יש ביניהם הבדלים אמיתיים.

האם אני צודק שפשוט כדאי לקנות את הזול ביותר שעומד בתקן?