🕒 פורסם בתאריך: 15/08/2024 11:38
היי חברים,
אני מבין שזו דילמה ניצחית ואין לה פתרון ברור וכל אדם עם סט הערכים והראיה שלו, אבל אני אשמח בכל זאת לשמוע דעות שונות שאולי יוסיפו תבלינים לצורת המחשבה שלי.
לפני כשנה קיבלתי החלטה לפרוש מוקדם, עשיתי תוכניות והגעתי לסכום הון, שבמידה ואגיע אליו, אוכל לפרוש. חיפשתי מקום עבודה עם שכר גבוה ועם קצת מזל עוד כ4 שנים אוכל לפרוש.
לצערי הרב משעמם לי, העבודה לא מעניינת, ודי לא מתחשק לי להגיע בבוקר לעבודה, ואני תוהה בקול רם, כיצד אני אשרוד כאן במשך 4 שנים. במקביל אני כמובן מנסה להוסיף עניין לעבודה, אבל זה ט׳רד אחר.
אני בכלוב זהב.
אני מתלבט האם לחפש מקום חדש, עם יותר עניין, חששותיי / מחשבותיי:
* מי הבטיח שהמקום החדש יהיה מעניין יותר?
* קשה לי להאמין שאוכל לקבל את אותם התנאים כפי שאני מקבל עכשיו.
* יש לי work-life-balance מעולה, העבודה מאפשרת לי להיות הרבה יותר עם המשפחה - יתרון משמעותי.
* הפרישה המוקדמת היא המטרה שאליה אני שואף, אולי נכון לחשוק שיניים.
* לעבוד זמן רב במקום שמשעמם אותך מקהה את השכל.
מה דעתכם בעניין? אולי אוכל להסתכל על הבעיה בצורה אחרת.
אילו שאלות אני יכול לשאול את עצמי כדי שאוכל לבחור את הפתרון הנכון עבורי?
וללא קשר, אני מבין שאלו צרות של עשירים ועדיפה הבעיה הזאת על פני האחרות.
אני מבין שזו דילמה ניצחית ואין לה פתרון ברור וכל אדם עם סט הערכים והראיה שלו, אבל אני אשמח בכל זאת לשמוע דעות שונות שאולי יוסיפו תבלינים לצורת המחשבה שלי.
לפני כשנה קיבלתי החלטה לפרוש מוקדם, עשיתי תוכניות והגעתי לסכום הון, שבמידה ואגיע אליו, אוכל לפרוש. חיפשתי מקום עבודה עם שכר גבוה ועם קצת מזל עוד כ4 שנים אוכל לפרוש.
לצערי הרב משעמם לי, העבודה לא מעניינת, ודי לא מתחשק לי להגיע בבוקר לעבודה, ואני תוהה בקול רם, כיצד אני אשרוד כאן במשך 4 שנים. במקביל אני כמובן מנסה להוסיף עניין לעבודה, אבל זה ט׳רד אחר.
אני בכלוב זהב.
אני מתלבט האם לחפש מקום חדש, עם יותר עניין, חששותיי / מחשבותיי:
* מי הבטיח שהמקום החדש יהיה מעניין יותר?
* קשה לי להאמין שאוכל לקבל את אותם התנאים כפי שאני מקבל עכשיו.
* יש לי work-life-balance מעולה, העבודה מאפשרת לי להיות הרבה יותר עם המשפחה - יתרון משמעותי.
* הפרישה המוקדמת היא המטרה שאליה אני שואף, אולי נכון לחשוק שיניים.
* לעבוד זמן רב במקום שמשעמם אותך מקהה את השכל.
מה דעתכם בעניין? אולי אוכל להסתכל על הבעיה בצורה אחרת.
אילו שאלות אני יכול לשאול את עצמי כדי שאוכל לבחור את הפתרון הנכון עבורי?
וללא קשר, אני מבין שאלו צרות של עשירים ועדיפה הבעיה הזאת על פני האחרות.