🕒 פורסם בתאריך: 20/10/2024 05:35
הורי ההפך הגמור מסולידים. עשו כל טעות פיננסית אפשרית וחיו מהלוואה להלוואה להלוואה עד לאחרונה (ירושה - מכירת חצי דירה).
בשלוש השנים האחרונות עשיתי להם המון חינוך פיננסי ושיפרתי את מצבם פלאים לשמחתי הרבה.
נושא אחד שממש לא הצלחתי לשפר ואני חוטא בו בעצמי, נושא החופשות בחו"ל.
ניסיתי לשכנע אותם ללכת למלונות 3 כוכבים ולא 5 כוכבים ללא הצלחה כבר כמה פעמים. כשאני מזמין חופשה, אני נאלץ להזמין ב5 כוכבים - כך שלא יוצא לי להתנסות ב3 כובבים.
אמי ואבי מוגבלים פיזית (אבי משמעותית יותר).
בילויים עם אמי הם בדרך כלל סביב קניות, אוכל, קפה, וכד'. לא סולידי - לא נורא.
עם אבא שלי הבעיה הגדולה יותר - שנינו מאוד אוהבים קזינו, והחופשות הן סביב הקזינו.
זה כבר מגיע לרמה מדאיגה, לדעתי.
קניתי לאבי (ולי) חופשה ליום הולדתו (והולדתי) ב2025, כשאני מחשב את הסכום שאנחנו אמורים להוציא אני די נדהם - 20 אלף ש"ח לבזבוזים בקזינו. כ400 יורו ליום לאחד.
אציין שמעולם לא הייתה לנו חופשה כה ארוכה (6 ימים מלאים). ובכל זאת, זה מטורף.
אשמח לשמוע ממכם, חכמי הפורום, מה אתם עושים בחופשות שלכם. לא כמה אתם מוציאים (כי הכל יחסי ביחס ל"כמה יש" לכל אדם).
אלא מה אתם עושים בחופשות שלכם. מה הם הבילויים?
מחפש רעיונות לבילויים יותר סולידיים - המתאימים למוגבלים פיזית.
ארצות יעד עיקריות:
הונגריה, רומניה, שוויץ.
מוזמנים להציע גם ארצות חלופיות.
בשלוש השנים האחרונות עשיתי להם המון חינוך פיננסי ושיפרתי את מצבם פלאים לשמחתי הרבה.
נושא אחד שממש לא הצלחתי לשפר ואני חוטא בו בעצמי, נושא החופשות בחו"ל.
ניסיתי לשכנע אותם ללכת למלונות 3 כוכבים ולא 5 כוכבים ללא הצלחה כבר כמה פעמים. כשאני מזמין חופשה, אני נאלץ להזמין ב5 כוכבים - כך שלא יוצא לי להתנסות ב3 כובבים.
אמי ואבי מוגבלים פיזית (אבי משמעותית יותר).
בילויים עם אמי הם בדרך כלל סביב קניות, אוכל, קפה, וכד'. לא סולידי - לא נורא.
עם אבא שלי הבעיה הגדולה יותר - שנינו מאוד אוהבים קזינו, והחופשות הן סביב הקזינו.
זה כבר מגיע לרמה מדאיגה, לדעתי.
קניתי לאבי (ולי) חופשה ליום הולדתו (והולדתי) ב2025, כשאני מחשב את הסכום שאנחנו אמורים להוציא אני די נדהם - 20 אלף ש"ח לבזבוזים בקזינו. כ400 יורו ליום לאחד.
אציין שמעולם לא הייתה לנו חופשה כה ארוכה (6 ימים מלאים). ובכל זאת, זה מטורף.
אשמח לשמוע ממכם, חכמי הפורום, מה אתם עושים בחופשות שלכם. לא כמה אתם מוציאים (כי הכל יחסי ביחס ל"כמה יש" לכל אדם).
אלא מה אתם עושים בחופשות שלכם. מה הם הבילויים?
מחפש רעיונות לבילויים יותר סולידיים - המתאימים למוגבלים פיזית.
ארצות יעד עיקריות:
הונגריה, רומניה, שוויץ.
מוזמנים להציע גם ארצות חלופיות.